[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: RaresLuc
Forum Index » Profile for RaresLuc » Messages posted by RaresLuc
cibserg wrote:Nu stiu despre ce rame vorbesti, dar tot ce fac la poze este crop, resize si adaug text cu Paint-ul din windows.

Pai de exemplu pe pagina 2 din topicul tau toate pozele au rame inafara de una .
Sunt ok si cei 6 megapixeli daca nu vrei sa faci postere de dimensiuni mai mari, daca vrei atunci se schimba situatia .
Ce mult s-a postat pe topic de cand nu l-am mai citit! Nu stiu de ce nu primesc mailuri de post ca am activata optiunea de "watch"

Felicitari pentru bobocul de barclaya! A inflorit pana la urma? Am si eu acum 3 boboci, abia astept sa vad cum arata florile.

Referitor la aparatele foto spunea cineva ca daca fotografiezi gunoi cu Sony tot arata fain. Din cate stiu procesorul de imagine umbla la culori ca sa fie mai contrastante. Oricum nu mai conteaza la ce poze faine iti ies.
Eu am un Panasonic de care pot sa spun ca sunt destul de multumit, granulatia pozelor mi-o scoate cam mare, inca nu am reusit sa fac poze la acvariu cu granulatie mica asa cum au pozele tale.

Ai lucrat si in Photoshop la poze inafara de rame?
glasforex wrote:That is sick!
WOW demential acvariu !!!

Porcu wrote:Ma bucur c-a disparut verdeata din acvariu .

Imi scapa mie ceva sau voi comentati un topic din 2009 de parca acum ar fi aparut?
Pai nu sunt "Moss Balls" bilutele?
1. Creste greu muschiul parca pe pietrele alea.
2. Elasticul nu emite toxicitati in apa ?
Neolaprologus brichardi sunt foarte frumosi. Si mai ai o gramada de alternative Tanganika.
Deobicei pestii care sunt ciupiti nu sunt intr-o stare foarte buna de sanatate. Se mai intampla si atunci cand unii pesti fac o psihoza pentru altii si se-apuca sa-i ciupeasca.
Salut, felicitari pentru proiect!

Nici eu nu as introduce frontose in acvariu pentru ca dupa un calcul simplu care se afla pe forum, un cyphotilapia frontosa ar avea nevoie de 140 de litri de apa. Ajung pana la 35 de cm lungime.
Poze.
fishyman wrote:doar ultima poza poti sa zici cu siguranta ca e facuta cu acest aparat.

Toate pozele sunt codate DSCN.
Zac wrote:Aparat Foto Bun. Nikon. Sunt facute de un fotograf care stie sa le faca . la 30 ani eram fotograf

Bueeii! Ce-i cu caterinca asta?! Lasa-ne prietene!

Toate pozele sunt facute cu Canon EOS REBEL.

Rog un admin sa ia atitudine domnul crede ca si-a gasit prosti!
Ok. Bafta cu acvariu! Ai grija ce alegi!
Zac, cati ani ai?
Dupa parerea mea o pereche de ramirezi, 6 neoni si un ancistrus ar merge.
Pe vremea asta nu cred ca se merita, e foarte frig.
Te referi la scalari cand zici "silver angel fish"?
Eu nu as tine lumina oricat aprinsa chiar si la acvarii neplantate. Exista un nivel de stres la pesti care nu trebuie depasit. Chiar si in Africa cred ca soarele nu sta pe cer mai mult de 12 ore.

P.S. Mi s-a parut shod ca faci reclama la emisiunea respectiva pe forum, nu o lua personal. Flicitari pentru pesti.
E un soi de alga-perie din cate vad eu in poza si din cate ne spui. Pur din carti stiu cum ca SAE mananca aceste alge, deci cred ca e o varianta sa incerci cu niste mancatori de alge. Altii nu o mananca, am si eu asa ceva in acvariu dar un soi mai mare putin si ancistrusii si aimonieri nu se ating de ea.
Mai mult de 12 ore nu e recomandat sa tii acvariul cu lumina.

@pomi ce pesti ai, presupun ca maxim guppy ?
Salut si bine ai venit.

Plantele gazon din acvariul mare sunt cumva echinodorus tenellus?

Forum Index » Profile for RaresLuc » Messages posted by RaresLuc
Go to: