| Message |
|
|
|
Salut,
Dau Neocaridina denticulata pe o pereche de Atyopsis Moluccensis, sau cumpar.
Mersi mult.
|
 |
|
|
|
Salut,
Se pare ca s-a reusit reproducerea lui atyopsis moluccensis chiar in Romania. Exista un magazin in piata moghioros unde vanzatorul mi-a zis ca cel care ii aduce lui a reusit sa ii reproduca si la acel magazin se vindeau cu doar 7,5 ron.
Dragan Ion si-a luat de acolo si eu am ramas masca cand am auzit la ce pret ii vindea acum nu am mai fost de curand, dar daca chiar a reusit sa ii inmulteasca trebuie sa mai fie. Oricum am vazut cu ochii mei ca erau de vanzare cu 7,5 ron.
|
 |
|
|
|
Am o oferta:
30 exemplare Neocaridina denticulata tinere, hranite cu mancaruri speciale pentru creveti ce sporesc si accentueaza culoarea, maresc rezistenta in fata bolilor si toxicitatii apei din acvariu.
Pentru orice fel de detaliu nu ezitati sa ma contactati.
Pretul este 100 Lei.
|
 |
|
|
Multumesc tuturor pentru raspunsuri,
RaresLuc wrote: Am sa mai fac un experiment cat de curand
Poate ne ti la curent si pe noi,
Mersi mult,
|
 |
|
|
|
Rezolvat...
|
 |
|
|
Am gasit niste bile de la JBL.
Ce parere aveti despre ele?
|
 |
|
|
|
Salut,
Am de donat 3 fire Hygrophila Polysperma, 23-24 cm lungime.
O zi buna,
|
 |
|
|
|
Salut,
Avand in vedere ca au intrat pe piata multe firme de specialitate, poate ma sfatuieste si pe mine cineva.
Ce supliment pentru substrat imi recomandati?
Ma refer la bile, pastile, care as prefera sa contina si K (potasiu) si sa fie solide.
Mersi mult
|
 |
|
|
Le prieste viata in acvariul asta si am avut creveti doar de la tine si de la Domnul Sicmar, oricum s-au inmultit destul de bine.
Cum o sa apara Hikari Tropical CRAB CUISINE o sa imi cumpar cu siguranta.
Cand mi-am cumparat Hikari Tropical Algae Wafers mai aveau si Hikari Tropical Sinking Wafers si tabletele semanau cu cele de la sera doar ca erau mult mai mici ca dimensiune, le-ati incercat?
Mersi mult.
|
 |
|
|
Am cumparat si eu Hikari Algae Wafers pentru crevetii mei si se aduna in numar mult mai mare sa manance. Link
Tabletele se scufunda imediat in comparatie cu Sera spirulina, care se mai intampla sa pluteasca. Nu se dezintegreaza, ramanand compacte, Sera spirulina daca nu era devorata in 30-60 minute se dezintegra complet si se pierdea in substrat. 
|
 |
|
|
|
Salut,
Da este de actualitate.
Eu am spus ca cei care vor creveti, sa mi se adreseze pe PM, asa ca daca te intereseaza imi zici cate perechi vrei si vorbim.
O zi buna,
Adi
|
 |
|
|
Barabula wrote:Unde gasesc un suport dublu pentru tuburi de 15W.
Scuze, nu am specificat.
Eu am suport dublu pentru tuburi de 18W.L-am cumparat de la un magazit de pe langa mine, poate am timp azi si trec pe acolo si daca mai are iti zic mai multe detalii.
O zi buna,
|
 |
|
|
|
La mine ies tuburie cam 13cm intr-o parte, dar poti sa faci capacul in asa fel incat sa pui tuburile central si sa iasa doar 5 cm in ambele parti.
Daca vrei sa bagi 2-3 pestisori, pai poti sa alegi tu ce iti place doar sa nu aiba dimensiuni mari.
Un suport dublu pentru neoane este cam 15 lei
Un tub Philips 18W 830 este 7,5 lei
Un tub Philips 18W 965 este 15 lei parca.
Si sunt mult mai bune decat becurile economice.
Poate sti, dar iti mai zic si eu : Tuburile care au mai mult rosu (cum este 830) in spectru fac plantele sa creasca in lungime, iar tuburile florescente care au mai mult albastru (cum este 965) in spectru fac plantele sa se ramifice.
Si nu iti face griji ca plantele care nu au pretentii prea mari cum sunt cele spuse de mine nu au probleme nici la temperaturi cum sunt cele din apartament.
|
 |
|
|
|
Cazul este rezolvat.
Planta a fost dorita de: ztunoi2 , johny_snele , Pirania , killy_ady si alina_g.
Primul venti primul servit, asa ca planta merge la ztunoi2.
O zi buna,
|
 |
|
|
Donez un aponogeton 51 cm.
Doar in Bucuresti.
|
 |
|
|
Am uitat sa spun:
Eu am dat ancistrusii din cauza ca acvariul este foarte mic. Le stagna cresterea si nu se puteau dezvolta. Intr-un acvariu asa mic nu ar trebuii sa se tina pesti care normal ajung la 10 cm.
Eu zic sa te gandesti bine la ce vrei sa bagi in acvariu. 
|
 |
|
|
Mersi, ma bucur ca iti place acvariul.
Eu am avut Ancistrusi dar i-am donat, acum am doar un mascul Black Molly pe care l-am primit de la Domnul "dan_p67" si cateva generatii de creveti.
Acum folosesc 2 tuburi de 18W philips unul 830 si altul 965, 10 ore/zi.
Planta rosie este Rotala rotundifolia rosie.

|
 |
|
|
|
Salut,
La dimensiune pe care le-ai ales cred ca cel mai bine ai tine doar creveti (Neocaridina denticulata).
Trebuie sa te gandesti ca este foarte mic acvariul si daca mai bagi si pietris, plante, filtru, incalzitor, mai ocupa si ele din volumul si asa mic de doar 24 L.
Ai putea incerca sa pui niste Java moss, Elodea densa, Ceratophyllum demersum.
Si eu am un acavriu mititel poti sa vezi cateva poze la semnatura.
Succes,
|
 |
|
|
|
Mersi pentru link-uri, frumoase acvariile.
Eu caut acum doar o planta ca substituent pentru aponogeton.
|
 |
|
|
|
Da si eu ma gandeam tot la un Cryptocoryne wendtii rosu.
Ce altceva, s-ar mai potrivii?
Mersi
|
 |
|
|