[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
A fost pe la mine nenea Dragos, mi-a mai dat ceva sfaturi cu care sa remediez stangaciile pe care le-am facut si a adus si PAR-metrul.
In sfarsit, o veste buna. Chinezaria mea de lampa face ce trebuie sa faca, chiar prea bine. Trebuie sa mai umblu la setari si s-o las mai moale (la lumina actuala pot creste linistit acropore).
Am facut si o tampenie azi, am primit de la mos Peti Seachem Phosguard, l-am inmuiat cu apa de osmoza, l-am clatit si apoi m-am descurcat: l-am pus in reactor. Bineintelesc ca in 5 minute apa era alba.
Plm, acum trebuie sa fac rost de un ciorapel pentru phosguard
Daca il cunosti pe Peti si porti discutii lungi cu el pe Whatsapp
Cand am luat-o de la Coralis, mi s-a spus atat: e anemona de nisip.
Cu piciorusul ala se prinde de sticla de pe fundul acvariului
Mai pe seara, cu anemona si actinia si floricelele de la tine.
Pestii nu-i mai cumpar (trebuia sa-i iau sambata) ca am o problema. Poate peste o luna, doua
Adventisti de sticla a saptea
Nu stiu cine e domnu' si de ce se leaga de oamenii nevinovati. Hic!
Nici io, dar ziceam asa..
um02122 wrote:Vorbesc din experienta.
Cand fetei ii va cade cineva cu tronc, tot ce-ti ramane de facut e sa ii cumperi prezervativele. Sau macar sa-i dai banii sa si le ia singura.

Da sa-si ia mizerabilul ala pardesie pentru gogu, de ce sa plateasca tatii de fete? Sa cumpere ala cu tac-su si cu ma-sa.. tu-le muma-n coor de borfasi
Da-le dracu de tigari, inarmeaza-te cu niste nopox de Maramu

Sa-ti traiasca printesa!
Eu te invidiez ca ai bani, burghezule
Cassandra, ia legatura cu baietii de aici, au piese de schimb pentru Eheim.

http://www.aquaristikshop.com/cgi-bin/neu/webshop.pl?t=e_tem_4_1

Tschuss!
Multumesc, baieti.

Stiu eu la ce s-a referit Cristi, dar nu de mine trebuie sa-i fie mila.. Pentru ca am un pistol si nu ma deranjeaza sa ma intorc la puscarie
Bre, sa nu le zici ca am doo foci in cada
Sa ne scuze colegul ca i-am facut praf topicul
Multumesc

Elven, pai riscam io sa ajung la varsta asta (24 de anisori, in caz ca sunt si don'soare pe forum) fara sa am un sprijin?
Junioru' are 11, fiica-mea face 19 curand.
In lumea interlopa sunt cunoscut drept Aurica Uragan, zis Ghiul Marchizu', ruda cu Elvis din Bragadiru
Sa-ti traiasca!

Hai sa va arat si eu nesimtitii mei (cu mine nu mai pun poze, ca toata lumea stie ca-s frumos).

Balaurul mic:

image

Fabrica de tocat bani:

image image
koala wrote: tre' sa se vada da' sa nu se poata atinge...

Pai si saracu' mascul ce face?

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: