[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Esti sigur ca intr-o alta viata nu ai fost ocnas si spargeai piatra la "canal"?
Daca despre asta vorbesti:

image

Are Claudiu Marin, ia legatura cu el sa-ti dea niste masuratori: http://acvariu.ro/forum/posts/list/40/36623.page
Nu, doar damele
Nu cad, da, phosguard. Ochiurile plasei sunt mai mici decat par in poza
I-am cerut, m-a bagat in.. ceva, am uitat ce

Merge si cu usturoi )

image
- daca ai gasit o noua denumire pentru vodka/tuica/palica: nopox
Ejneboon, l-am luat pentru ambalaj
Daca te pune sotia sa cumperi usturoi si tu vezi imediat o relatie de dragoste intre ambalajul usturoiului si seachem phosguard

image
CatalinBarbu wrote:Azi de dimineata am primit vizita lui Sebi

Daca atunci cand vine la tine un prieten cu acelasi hobby, va pasioneaza mai mult ce se afla in stand decat deasupra lui
E naspa asa gol, pune-i si tu macar apa
Ciudat. Stiam ca nu vezi banii cash, trebuie sa prezinti niste documente si platile se fac direct in contul firmelor care iti executa lucrarile/serviciile.
Si daca as fi citit mai cu atentie:

Q: Is PhosGuard regenerable?
A: Although some manufacturer’s claim that their aluminum oxide based phosphate removing products can be regenerated by intense heat, this is, unfortunately, not the case. That claim is based on a naive interpretation of the information provided by manufacturers of bulk aluminum oxide. Aluminum oxide is more commonly used in gas purification to remove volatile organics and moisture; heating the material after such use will release the non-covalently adsorbed compounds. However, heat cannot result in phosphate release from aluminum oxide due to a difference in the nature by which phosphates are bound to aluminum oxide versus adsorbed gases.
aurecj wrote:

Vezi ca incurci "capra cu varza"... Purigen se poate regenera, nu Phosguard.

Asa e, am citit in diagonala si am inteles ce-am vrut

It does not leach phosphate or silicate back into the water and may be removed, dried, and returned to service until exhausted.
@troponel, acum vad intrebarea
Nu mai stiu, am uitat. Am sa masor din nou maine seara sau duminica.
In speranta ca nu ajunge ca rowa/aquaforest in acvariu. Am inteles ca nu se macina si se poate regenera.
250 ml
Daca o aduci sa faci bine si sa treci pe la mine o data pe saptamana ca s-o hranesti, ca deja incep sa ma simt ca o doica, am prea multe guri de hranit
Din cate vad eu, canistrele nu se vand ca piese de schimb.

Ia legatura cu baietii de la cele 2 magazine si intreaba-i daca iti pot aduce:

http://www.happypets.ro/141-piese-de-schimb#

http://www.nevertebrate.ro/Piese-de-schimb

Parerea mea e ca rezolvi mai repede daca iei de pe forum/olx/okazii un filtru sh, eventual defect - dar cu canistra intreaga.
adivb wrote:De mutat, se muta cum ii pofteste "inima" .

Si la mine facea la fel, ara nisipul si nu statea 3 zile intr-un loc. Fie asta e comportamentul ei, fie nu-i placea ceva la mine.
Cand o hraneam trebuia sa angajez un detectiv particular ca s-o gaseasca
Asa mi-a zis si nea Dragos, dar sa vina madame acasa si sa-mi dea ea ciorap, ca daca iau eu singur iese cu scantei si moldoveanca mea are mana grea

P.S. apa s-a limpezit vizibil

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: