| Message |
|
|
Dobanda e de 100% si se achita in avans
|
 |
|
|
Da ce-ai facut bre acolo.. 
|
 |
|
|
|
sa-l vada
|
 |
|
|
Adjudecat 
|
 |
|
|
|
Daca are cineva nevoie de obiectul asta, sa ma anunte.
|
 |
|
|
|
maxim 20mm
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Frumos! 
|
 |
|
|
|
- daca faci spume cand vezi o mica pata pe sticla acvariului, dar ti se rupe-n pasihpe ca geamurile de la balcon nu prea mai sunt transparente
- daca mergi la Hornbach si treci nepasator pe langa acvariile cu pesti de apa dulce si te protapesti in fata frigiderului cu hrana congelata
- daca la petshop ranjesti pe sub mustata cand vezi oameni care cumpara guppy si xipho
- daca cumperi otet doar in cantitati mari
- daca te holbezi cu orele la pietre sa vezi daca "a mai iesit ceva"
- daca te duci noaptea la wc si apoi faci un ocol sa te uiti cu lanterna in acvariu, poate surprinzi ceva (neplacut)
- daca te burzuluiesti brusc cand cineva te intreaba (aratand spre un coral): ce planta e aia?
|
 |
|
|
gaby88 wrote:Stie cineva decat se fac gaurile in sticla pentru teava de 32?
Uite de aici mi-am luat eu flanse de 32:
http://aqua-life.ro/pvc-cot-loc-line-plastice-intrare-acvariu-in-out-acvariu-recif-marin-25mm-32mm-flanse-acvariu-pret-mic-ieftin-calitate/flansa-trecere-acvariu-32mm-pvc-loc-line-plastic-tank-union-pret-mic
Peti a trecut acolo si detaliile:
-Grosimea sticlei la care se poate folosi 20mm
-Gaura care trebuie executata in sticla 45-48 mm
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
OvidiuGL wrote:avand in vedere ca o sa am o singura pereche de clovni
Da, sigur
Bine ai venit in club, esti clientul cu numarul 872 care spune asta
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Red rummy nose mai au obiceiul sa "lesine" cand sunt stresati
|
 |
|
|
|
Vorbeste si cu Danut (Pepika master), el avea un boxfish superb.
|
 |
|
|
koala wrote:+1
- Pentru pompa de apa (la ATO) noi folosim cu mare succes pompe de rulote: http://www.motorhome.ro/pompe-apa.html
- modelul "Pompa apa submersibila 12V Elegant" (prima, de sus) merge de 4 ani, la mine i nsistem... si la altii. Sunt fiabile si eficiente.
Confirm ce spune unchiasul
|
 |
|
|
|
Multumesc, sefule!
|
 |
|
|
Nu stiu boss.. cred ca doar cu asterine. Cel mai bine sa raspunda colegii experimentati, e posibil ca eu sa mananc c.. bors
|
 |
|
|