| Message |
|
|
|
Ia uite ce am gasit pe net
|
 |
|
|
|
Aveti grija cu chestia asta , poza atasata (hose adapter), mi s-a rupt ceva plastic inauntru in ea , nu imi dau seama ce si maneta se misca in gol , partea proasta este ca nu mai pot i sa o scoti decat daca demontezi capacul din cele 4 suruburi din pozele 1 ,2 ,3 si 4
|
 |
|
|
|
Daca acvariul este "tanar" adica , cateva saptamani atunci sunt diatome , ar trebui sa dispara , baga otto sau creveti amano
|
 |
|
|
print screen  )
|
 |
|
|
|
Ce inseamna apa acida ptr time ? cat ai PH-ul ?
|
 |
|
|
paradoxx wrote:Bulele de oxigen le.as opri, plantele se "hranesc" cu co2,eliminand oxigen
Nu prea le poate opri deoarece nu are alt filtru in acvariu
Oricum plantele rosii de pe margine nu cred vor rezista in acvariul asta
|
 |
|
|
|
Nu pune lumina mai multa daca nu ai CO2 , o sa ai probleme cu algele , daca plantele cresc asa cu cata lumina ai acum este ok
|
 |
|
|
|
6.) granulatie 2-4 mm este cam mare , incearca JBL aquabasis plus ca si substrat fertil si pune deasupra JBL manado (saul daca doresti nisip cuartos sa nu fie cu granulatie de 2 mm dar nu mai mare)
|
 |
|
|
Am bagat mana in acvariu si a aparut un curios
|
 |
|
|
|
6 mm este prea subtire ptr dimensiunile acelea
|
 |
|
|
|
Pun o poza (fara sa scot echipamentele), dupa ce m-am chinuit 2 luni sa-l resuscitez , MC mai trebuie sa creasca
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Merci
|
 |
|
|
|
Va trebui sa dau gaura , modelul care il folosesc eu nu are "gaura facuta"
|
 |
|
|
|
Salut , poza atasata este de la Bitanu (crop) .
Ce alta solutie este ptr a introduce co2 in reactor in afara de robinetul din poza atasata .
Daca aveti acasa reactor de acest tip va rog o poza
Merci
|
 |
|
|
|
Fa schimb de apa 20-30 % tot la 2 zile si lasa-l la ciclat 3 saptamani , in 90 % din cazuri va fi ciclat
|
 |
|
|
|
Acvariul are 300 de litri parca , dar ce filtru ai ?
|
 |
|
|
|
Eu cred ca , carasul iti tulbura apa deoarece "scruma" mult in substrat si face caca mult , tu ai acvariu mic de 40 litri
Daca e tulbure tot timpul si nu doar cand bagi easy start atunci cred ca e de la caras daca tu zici ca acvariul este ciclat
|
 |
|
|
|
Salut , ai rabdare cu ciclarea , eu las minim 3 saptamani un acvariu nou la ciclat
Scoate piatra aia alba ca oricum nu arata bine in acel acvariu
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|