[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: skija
Forum Index » Profile for skija » Messages posted by skija
Uite aici una , dar aici e tuns si nu arata prea bine , nu prea am poze mai noi cu acvariul . Am o fetita de 2 luni si acvariul este pe alt loc acum )

O sa fac poze saptamanile ce urmeaza
Uite Gabi , intrebai daca stau ascunsi microrasbora

Intra pe youtube ca se vede mult mai bine
Pune-te si curata cyano aia din fata pana nu se intinde mai tare ca dupa aia scapi greu de ea .

Poti injecta apa oxigenata cu siringa daca nu vrei sa deranzeji pietrisul
uite aici 2215

http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/37388.page
Spor la citit
rxget21 wrote:Multumesc de raspunsuri, totusi cred ca experience 350 este cam exagerat si depaseste bugetu, poate atunci 2215?

Este ok 2215 doar sa nu suprapopulezi acvariul
La volumul ala tit trebuie un eheim experience 350 , classic 2213 este prea mic
Cred ca este un produs relativ nou si lumea inca nu stie ce este exact
Eu zic ca acvariul nu este inca ciclat , ce filtru ai ?
100 % este lipsa mancarii probabil proteine daca mananca "carne" adica alti creveti , cumpara mancare speciala ptr creveti care se duce direct la fund ca sa ajunga si la ei
Ce "soi" de rotala este cea din postul 247 -248 ?
Cred ca ai prea multa lumina in raport cu CO2 , ai prea putine plante si CO2 mult prea putin si acvariu neciclat

Curata algele manual , fa 2-3 schimburi de apa a cate 20-30 % .

Creste doza de CO2, adauga plante mai multe cu crestere foarte rapida (plante stem )
Sau este suprapopulat sau filtrare prea slaba
dandumitru wrote:
Nu am scris gresit !
Chiar asta folosesc, Aqua Medic este roz pronuntat in schimb cele doua tipuri de Geisemann nu sunt chiar atat de roz, iar diferenta dintre ele este insesizabila de ochiul uman ! Chiar mi-am pus problema, daca nu cumva singura diferenta intre ele sa fie ambalajul.

Ok , merci ptr info
Mi se pare mie sau au scris tu gresit ?

Folosesti doar tuburi sa le zic asa "roz" ?
Vand ADA Aquasky 601 , folosita 6 luni , cumparata de la Greenaqua http://www.greenaqua.hu/en/ada-aquasky-601.html

Info la 0726114629 intre 9:00-22:00 nu lasati PM pe forum

Pret 450 RON + transport , trimit doar cu Fan Courier

Lampa arata impecabil , fara urme de uzura sau zgarieturi , se potriveste doar la acvarii de 60 cm cu sticla de 6 mm
Foarte sanatoase plantele , ce lumina folosesti acum ?
HSL
Nu va cumparati chinezarii de reductoare , eu am facut greseala sa cumpar unul si dupa ce am deschis coletul am si trimis reductorul inapoi , nici nu am avut curajul sa il pun la butelie asa prost era facut

Forum Index » Profile for skija » Messages posted by skija
Go to: