Salut ! Doresc sa cumpar pompa de aer Atman HP 4000 , HP 8000 sau HP 12000 , mentionez ca , ma intereseaza pentru piese de schimb. Astept oferte , cu stima , Sandu !
Salut ! Am de vinzare trei perechi de Elelectric blue ram , perechi depunatoare , plus inca un mascul electric blue si o femela clasica . Vind pe perechi , in pachet {pretul fiind mai mic}, trimit peste tot in tara. Atasez si citeva poze:http://s1210.photobucket.com/user/alnorpm/slideshow/ramirezi
Salut ! Am citiva MG si albi HM de vinzare, sint si femele si masculi , preturile variaza de la un peste la altul , de aceea astept PM sau sunati la 0722273898. Pentru a accesa filmuletele dati click pe imagine. , , , , .
Salut colegi si bine v-am gasit ! Ma numesc Sandu ,sint din Arad, cresc pesti din copilarie. Viviparii, betta, caracide , cat fish , ciclide americane sint preferintele.
Am urmatoarele linii: Red Flamingo 5 lei/buc. , Green Cobra 4 lei/buc. , femele Black Moscow 5 lei/buc. si platy Red heart 3 lei/buc. Originea lor e din Germania si Ungaria, sint crescuti de mine cu hrana vie , mixturi , Coppens tropical si Tetra.
Scuze de intirziere, am o poza din vara , nu am reusit sa fac acum deoarece am avut mult de lucru. [/http://s1210.beta.photobucket.com/user/alnorpm/media/CAM_0308.jpg.html]
Vind xipho simpson rosii cu ochi rosu, pestii sint tineri la 4-5 cm sint crescuti de mine, pretul e de 5 lei bucata si trimit peste tot unde e legatura directa.
Am guppy mix si german yellow maturi , nascuti in aceasta primavara, iar sifo rosu cu ochi rosu in varietatea simphson si sifo negru. Preturile fiind de la 1,5 lei la 5 lei . In cazul in care ajuta mai mult pentru detalii va las numarul de mobil 0722273898 sau aici pe forum . Cu stima Sandu !
Am patit si eu asa cu un mascul , dar a facut cuibul pina la urma ,dupa doua zile , sint masculi care fac arta, din construirea cubului ,altii sint mai nepriceputi, ca norocul ca al meu nu fugarea femela si nu au fost probleme.
Am 10 macropodus intr-un acvariu comun , au crescut impreuna cu guppy ,sifo ,molly ,zebre, nu am avut nici odata probleme de incaierare intr-e ei sau cu alte specii, chiar pot sa afirm ca simt putin speriosi, dar asta nu inseamna ca si specia e asa.