[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: alnorpm
Forum Index » Profile for alnorpm » Messages posted by alnorpm
Salut ! La mine toate acvariile sint lipite cu Ceresit CS 23 fie transparent, fie negru . Nu am gasit inca tub cu o viscozitate necorespunzatoare, ceea ce nu inseamna ca nu exista asa ceva. La volum mic , in a treia zi am umplut acvariul si l-am lasat asa peste noapte, fara probleme, am mai lipit doua de 150 de litrii cu sticla de opt, pe primul l-am tinut doua saptamini la uscat, iar acum in al doilea la o saptamina dupa lipire am bagat nisip si plante si totul e in regula . Va doresc succes tuturor! Cu stima.
I-mi cer scuze , dupa ce am postat mi-am adus aminte ca trebuia sa trec si acele detalii. Eu hranesc viviparii, neonii, rhodostomus, rasbora,anabantidele cu ea si e in ordine , iar petul e de 4 lei / 100 grame. Cu stima .
Am de vinzare mincare granulata de 0,5-0,8 pentru detalii, va rog sa trimite-ti mesaje pe p.m.. O zi buna!
Salut , vreau o cultura de white worms, cum procedam?
Folosesc de aproape 2 ani o combinatie Osram 865+osram 880+plant lamp jad, sint multumit de ele. Am avut si un 840 in combinatie dar e prea galbena lumina, zic eu,si am renuntat.

Forum Index » Profile for alnorpm » Messages posted by alnorpm
Go to: