| Message |
|
|
|
|
 |
|
|
Bine ai venit.
|
 |
|
|
|
Mananca si mancare uscata, preferabil care ajunge pe fund; eu i-am hranit cu tetra discus si au crescut foarte frumos. Dupa ce s-au acomodat cu hrana uscata au inceput sa urce si la suprafata, cand hraneam scalarii cu tetra ciclid, furand si din mancarea acestora(plutitoare).
|
 |
|
|
|
Cea mai la indemana solutie, cojile de oua de gaina, intregi sau pisate; "Ca'- a fost odata asimilat biologic, bun- bun pentru melcii tai...
|
 |
|
|
Ce sfat de la unu' care cica stie acvaristica...
|
 |
|
|
|
Bun sosit printre noi !
|
 |
|
|
|
alber ,multumim pt. link-ul rusului. Extrem de folositor; de mult aveam intrebarea in cap- ce tip de tub scoate in evidenta verdele plantelor.
Pentru mine, combinatia cea mai fericita a doua neoane pe care ti-o recomand donpisote, este AquaGlo+LifeGlo.
|
 |
|
|
|
da,este bun,mai ales ca este un pic mai mare decat ai avea tu nevoie(ti-ar fi indeajuns si un fluval 103,care este pt 100 l/vol. apa);poti face fata unei eventuale aglomerari de pestisori...
|
 |
|
|
|
Salut! sunt eu interesat de ei. trimite-mi nr de tel pe P.M.
|
 |
|
|
|
3-lipsa lumina(cantitate si nu durata).
|
 |
|
|
|
my home made Fe..
asta isi face Fe-rul in casa ?!?
|
 |
|
|
|
testoasele nu fac casa buna cu nuferii...pacat, le rup frunzele cu ghiarele si in scurt timp ii extermina.
|
 |
|
|
|
Da,frumoasa prezentare.
La multi ani ! pentru maine si daca n-ai fi atat de departe ti-as fi luat si eu un codou"acvarist"...
|
 |
|
|
|
se descurca omul cu ce are! bravo.
numai ca folia aceasta este distrusa de razele ultraviolete ale soarelui,practic te v-a tine numai un sezon si la anul alta.
iti recomand o folie ieftina,pentru prelate,din rafie.sunt mult mai rezistente decat ce-ai pus tu si mai ieftina. eu am un bazin ,pt carantina ,din ea de 3 ani
|
 |
|
|
|
fuguta la berica!!!
|
 |
|
|
|
mare noroc cu anubias...
|
 |
|
|
|
Una dintre cele mai bune postari citite pe site-ul acesta! Ce inseamna sa ai ani de acvaristica in spate... Felicitari, Dragos! Incepusem sa cred ca nu mai are rost sa deschid,ca nu prea poti sa fii inteles de acvaristii mai tineri si cu pretentii,unii dintre ei nefacand altceva decat atacuri la persoana, cum am vazut zilele astea. Urat!!! si rusinos...
Dar sa revenim la ale noastre:am sa-ti povestesc cum mi-am luat primii discusi(are legatura cu cele scrise de tine). Prin anii '90, dupa multa activitate cu scalarii(am exportat cativa ani,si cei mai cautati nu erau aia negri sau marmoratii ci aia clasici,cei dungati ,dragi mie...)am hotarat sa ma apuc de ceva nou,si anume discusi. Fa acvarii pentru ei,cauta rasini shimbatoare de ioni, fa rost de incalzitoare termostatate(de fapt niste termostate cu senzor la capat de fir,ce aveu o priza in care "primeau" un incalzitor,poate iti mai aduci aminte), lumini etc.,dar ce sa vezi? nu gaseam discusi! Noroc cu un bun colaborator din Republica Moldova, ce avea "pe stoc"(Odessa alimenta Chisinaul cu multe specii de pesti pentru acvaristica,de negasit in Europa pe vremea aia).
Deci plec intr-o noapte la Chisinau, gasesc discusii dar ce sa vezi?: scalari cu capul rosu,de un rosu ametitor! bineinteles ca am uitat la ce m-am dus acolo dar am fost readus la realitate de pret:1 scalar=10 discusi! Am hotarat sa astept si in cativa ani erau pe piata Iasului la preturi derizorii...
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Da, se pot manca, numai ca nu prea iti piermiti. mai bine vinzi unu-doi si cu banii dai o fuga la Metro si-ti iei peste pentru toata familia...:d
|
 |
|
|
Cum spune Ciprian,parea imposibila reproducerea la multi pesti(pe langa discusi era putin probabila la multe specii acum ceva ani) si acum e o banalitate sa scoti pui de...ancistrus,de exemplu la 30grC! cum au facut ai mei:  Voi sunteti pionierii si eu casc gura de pe margini ,insa va tin pumnii Edit gendiskhan: Inca o data, am editat io postul, poza era mult prea mare, nu se intelege nimic. E de preferat asa, cu link pe poza mica (una mai mare nu am gasit).
|
 |
|
|