| Message |
|
|
|
Daca sagetile reprezinta directia jetului de apa eu cred ca varianta verde ar fi ok.
|
 |
|
|
|
A mai ramas numai un reactor din doua si ofer celor care au filtre cu furtunuri 12/16 , un furtun Eheim la care am facut adaptare pentru reactor.
Furtunul cu adaptare este gratis .
Mai adaug si un fitru extern Eheim Ecco Pro 300 probat 2 zile cu 3 ani garantie . Pret 350 lei. Pret magazin 560 lei.
Se acorda bonusuri rotala sp green si ludwigia x arcuata.
|
 |
|
|
|
Vezi tu Ciro eu judec prin prisma mea . Eu unul nu mai vad casa fara acvariu in ea indiferent cat de mare ar fi el ,asa ca pentru mine chiar daca am investit mai multi bani o data a meritat.
Eu inchei din punctul meu de vedere discutia despre fertilizanti.
@kirucd mai spune ca iti trebuie si controller . Astia sunt alti bani dar eu cred ca merita.
|
 |
|
|
|
Andrei daca te ai uita la Dennerle la dozaj si cat te tin fertilizantii nu ai mai considera scump. Consider ca fierul de la Dennerle si Dupla este mult peste ceilalti producatori cu mentiunea ca Dupla este mult mai scump.
Da pot sa spun ca dai mai multi bani odata dar te scoti la bani in timp.
Asta e parerea mea dupa multe calcule pentru ca in perioada asta nici pe mine nu ma scot banii afara din casa .
Dau o data 300 lei si pe urma 3 ani uit ca mai trebuie sa cumpar fertilizant. Asta in cazul meu cu acvariu de 180 de litri . In cazul lui CIRO la un acvariu mai mic iti dai seama ca 4-5 ani scapa de griji.
Si inca ceva . Ciro daca ai posibilitatea sa iti iei acum un incalzitor de substrat ia ti acum la inceput . Mie imi pare rau ca am considerat asta un moft dar la viitorul setup nici nu ma gandesc sa incep fara unul .
|
 |
|
|
|
Mie imi place . Sunt convins ca in timp ii vei mai aduce imbunatatiri dar momentan e bine.
|
 |
|
|
|
Vand rotala sp green , ludwigia x arcuata si micranthemum umbrosum
Rotala sp green la 1 leu firul
Micranthemum umbrosum 8 lei potul
Ludwigia x arcuata 1,5 lei firul
La schimb accept crevetia amano si RCS.
Contact pm sau id mess donpisote . Anunt valabil numai pt Bucuresti
|
 |
|
|
|
Dennerle clar e superior . Cunosc pe cineva care are deponit mix ul de 2 ani si inca mai tine. Ca avantaj este si faptul ca nu murdareste foarte tare apa.
Schema de fertilizare nu este delor complicata si este pentru oameni lenesi daca pot spune asa . Fertilizantul in formula clasica s7, e15 , v30 se dozeaza saptamanal la schimbul de apa . Pot sa spun ca este ca pret sub pretul jbl ului iar rezultatele sunt mult superioare .
Eu personal am vazut ce poate dennerle si pe masura ce voi cumpara toate componetele lui voi renunta la ce am acum.
|
 |
|
|
|
Vand doua reactoare externe Sera flore CO2 Aktiv-Reaktor 500 pentru acvarii de pana la 600 litri. Reactoarele sunt sigilate . Pretul este de 145 lei bucata.
Pe langa aceste reactoare se mai vand urmatoarele
2 socluri t5 noi noute hidroizolante la 15 lei bucata. Sunt modelul cu care vin dotate capacele originale .
2 lampi pll de 36w noi noute in cutie la 15 lei bucata temperatura de culoare 6500k.
2 becuri hqi 70w osram 5600k la 45 lei bucata
1 piatra de aer eheim la 10 lei bucata
1 reactor JBL TAIFUN la 55 lei bucata
3 neoane osram 865 39w t5 folosite o luna la 10 lei bucata . Le dau pt ca nu mai am lampa cu neoane si nu am ce face cu ele
1 neon osram 830 39w t5 la 10 lei . Specificatiile la fel ca cele de mai sus.
Contact pm sau id mess donpisote. . Preturile sunt usor negociabile functie de produs sau numarul de produse cumparate
Anuntul este valabil numai pentru Bucuresti.
|
 |
|
|
|
Deasupra .
|
 |
|
|
|
Cam greu cu el sa il procuri . Singurul acvariu in care am remarcat acest tip de moss este cel al lui @bitanu.
|
 |
|
|
|
Imi cer scuze am gresit eu . Echinodoruls am vrut sa spun .
Daca ai cumparat echinodorus ul cu gauri nu inseamna ca asa este el .
|
 |
|
|
|
Pai vezi ca anubiasii tai au gauri din ce vad eu si asta inseamna carente in nutritia lor.
|
 |
|
|
|
In principiu nu dar nu ne spui ce sanitari ai . Se gaseste mancare si special pt ei . Sunt niste pastilute micute de la TETRA pt ei.
Daca mancarea ajunge pe fund inseamna ca au ce manca.
|
 |
|
|
|
In jurul pietrelor ar merge niste staurogyne repens. Parerea mea.
|
 |
|
|
|
Se poate inchide . Multumesc.
|
 |
|
|
|
Plante .
Echinodorus vesuvius 6 pui la 3 lei bucata.
Echinodorus amasonicus ( amazon sword ) 1 planta matura la 10 lei.
Hardware.
2 socluri t5 noi noute hidroizolante la 20 lei bucata. Sunt modelul cu care vin echipate capacele standard.
2 lampi pll de 36w noi noute in cutie la 15 lei bucata temperatura de culoare 6500k.
2 becuri hqi 70w osram 5600k la 45 lei bucata
1 piatra de aer eheim la 10 lei bucata
1 reactor JBL TAIFUN la 55 lei bucata
3 neoane osram 865 39w t5 folosite o luna la 10 lei bucata . Le dau pt ca nu mai am lampa cu neoane si nu am ce face cu ele
1 neon osram 830 39w t5 la 10 lei . Specificatiile la fel ca cele de mai sus.
La schimb accept urmatoarele
Microsorum pteropus windelov sau philipine
Lindernia rotundifolia veriegated
Hranitor automat eheim
Reflector si sau soclu hqi 70w, 150w
Balast electronic hqi 70w,150w.
Filtru extern.
Contact pm sau id mess donpisote. . Preturile sunt usor negociabile functie de produs sau numarul de produse cumparate. Pt schimburi functie de oferta pot oferi si difernta in bani . Valabil numai pentru Bucurest
|
 |
|
|
|
Eeeeeeeeeeeeee altceva.
|
 |
|
|
|
Sincer pare cam slab luminat acvariul asta in cazul in care nu ai intunecat tu pozele cu vreun program de editare foto.
|
 |
|
|
|
Din cate imi aduc aminte erau recomandati cam unul la 50litri . Deci 4 maxim. In legatura cu adaptabilitatea eu din vreo 12 cati am avut in decursul timpului nu mi a murit decat unul . Ai grija si fa adaptarea lor ca la carte.
|
 |
|
|
|
Se poate inchide.
|
 |
|
|