[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: reefer
Forum Index » Profile for reefer » Messages posted by reefer
YDarius wrote:Se pare ca mai dureaza cam 2 saptamani pana apare si modelul wp-25(20) si ca o sa coste in jur de 90$ cu transport.

De unde ai informatia ? Detalii ceva tehnice am avea unde sa vedem ?
De unde am putea s-o cumparam ? Si eu sunt interesat de pompa .

Multam !
B E S T I A L !!
La ce bani te-a dus respectiva bucata ?
Pana la urma a inceput sa prinda culoare :-)
Fain acvariu ! Felicitari mele !
Imi poti spune care e configuratia la T5-urile ATI ?

Multumesc !
Eu am pompe Aqua Medic - NanoProp . Cand sunt setate (in cazul meu de controller) pe flow maxim - are o mica tendinta de a intra in rezonanta si sa vibreze .
Asa ca , recomandarea mea , pune-i acel manson de cauciuc , cumva sa atenuezi vibratiile , mai ales ca faci peretele din plexi .
Multumim de info !!
Eu unul chiar eram interesat de genul asta de pompa . Sunt curios daca zgomotul se va atenua in timp .
La lista de mai sus , se adauga o cutie - Red Sea Reef Foundation ABC+ 1kg - sigilata
Niste poze ne arati ?
Multumim !
Fara a denigra sub nicio forma calitatile si priceperea lui @Lucian , dar Dragos , bazinul tau(cel putin poza cu bazinul d-ntregul) are alt aspect/alte culori , sincer mult mai faine in realitate , decat ce ati reusit sa prindeti voi in poze .
Pesemne spectrul ledurilor tale dau asa de mult de furca ? Sub T5 , pe pielea mea am vazut , ca treaba e mult mai usoara

Sebastian Costin wrote:
Vad ca evoluezi si pe partea de fotografiere si asta-i bine

Daaa...se apropie de adevar !!!
1 – Acvariu : display ( 60x60x60cm / sticla 10mm-ultraclara-cantuita/supraplin Herbie-100% Silent/silicon DowCorning negru) + stand (rectangulara/vopsea speciala/pal) + sump (55x50x45cm/sticla 8mm-cantuita/3 camere) + conectica completa tevi PVC
2 – Lumini : lampa led (40x3w / led Cree / 1:1 <-> white:royal blue / dimmer pe 2 canale/lentila led -60grade/racire pe 3 coolere Ultra Silent ) + 2 x lampi T5 -Hailea(fiecare lampa 2x24W/ neoane:10k,15k,20k,actinic – Aquamedic/total 96W)
3 – Racire : Boyu L-350 (1/3HP / acvarii pana la 600L) + pompa recirculare Sicce (1300l/h ) + suplimentar/bonus – baterie 4 coolere Boyu .
4 – Filtrare : Skimmer BUBBLE MAGUS NAC6 (acvarii intre 400-600L/rotor pompa de rezerva) + 2 x reactoare ( pompe variabile 100-600l/h/rowaphos/biopellet)
5 – Pompe : Valuri (2 x Aquamedic Nanoprop5000/fiecare cu controller individual-OCEAN PROP Control/debit variabil intre 2000 si 5000l/h) + Recirculanta (Eheim 3000+) + 2 x pompe SUNSUN noi- ca si alternativa/bonus (varianta magnet/5000 l/h)
6 – Controllere : Nivel apa (Aquaniveau / Aquamedic+vas autocompletare) + calculator (PH + salinitate) .
7 – Livestock : 1xChirurg , 1xHepatus , 1xpereche clowni , corali : (4 Acanthastrea ,1xGSP , 1xEuphylia-12 capete, 1x Blastomusa , 1 x Caulastera , 1 x Galaxea ,zoanthusi),melci(nassarius,turbo,portelain snail ) , stele (3 buc de substrat / 1 bucata albastra ) , 1 crevete peppermint
8 – Reefscape : app 25 kg roca vie , app 10 kg nisip viu . Aranjamentele din display sunt lipite cu Reef Bond , si prezinta gauri de 1cm-diametru – pentru viitorii corali
9 – Osmoza – Aquili NPS (ce prezinta 2 prefiltre suplimentare carbon)
10 – Accesorii : app 30kg – Red Sea Coral Pro + testere (5% consumat - PH , KH , NO2 , NO3,PO4,CA,MG/toate Salifert) + app 700-800mg Rowaphos + ½ punga NP biopellet + Coral Glue Grotech(5% consumat) +Grotech Aiptasia Exterminator (5% consumat) + 2 x prize electronice

Mentionez ca toate echipamentele/accesoriile – au fost cumparate NOI de catre mine , acvariul fiind pus in functiune din decembrie 2012 .

Scot la vanzare un sistem complet echipat , pentru care garantez de buna lui functionare cu aceasta echipare completa .
Transportul este in sarcina viitorului cumparator
Se vinde doar complet – PRET :7000 RON (putin discutabil)
Tel : 0725 924 765

Poze aici - sau se pot face la cerere:
http://imageshack.us/g/1/10087823/
Link - topic forum :
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/22085.page
Salut ,
De ce ai pus granulatia aia mare la substrat ?
Tu ...care erai adeptul... "no sand"
Ofer transport gratuit !
Anunt inca valabil .
In vreo 2 luni trecute , n-au fost mari "miscari" la mine-n acvariu .
Au venit doar :
-2 clowni
-1 hepatus
-1 chirurg
-o serie buna de nevertebrate (stele substrat , turbo , nassarius , pepperminti , hermit crabi)
-cativa corali

Urmeaza sa treaca frigul ca sa pot comanda corali .

M-am tot luptat cu explozii de la bacterii , ca sa identific ca pana la urma cantitatea mare de biopellete era de vina .
Parametrii apei sunt in indicativi ok , poate doar KH un pic cam mare 10-11 - datorita sarii Red Sea .
Cu mai multe poze o sa revin cand incep sa il populez cu corali .

image

Uploaded with ImageShack.us

image

koala wrote:Bah, nu vreau nici de-al 'reaku sa dau banii pe chiller!... nu e vorba "cat costa".
Nu vreau "frigider" la acvariu nici sa ma pici cu ceara! ...

Daca solutia cu peltieru' o sa fie un esec, ma reintorc la varianta clasica cu racire prin evaporare (ventilator)... si gata.

Asa ma enerveezzii... mai ca-mi vine sa-ti cumpar eu si sa ti-l fac cadou
Se preteaza extrem de bine la ce ai tu nevoie , plus ca eu am dubii dpdv al transferului termic si al randamentului la schimbatorul tau ...
http://www.marinedepot.com/chillers_coolworks_iceprobe-ap.html

koala wrote:Acest acvariu devine deja un proiect public al forumului... toata lumea se implica si toata lumea vrea sa-l vada functional

Merci, raman dator de mare cinste, tuturor celor care s-au exprimat pana acum pe aici!

Daaaa , se pare ca ne-ai starnit ...
Dessiiii.....eu zic ca puteai gasi solutii mult mai la indemana ... dar, ce face omu` cu mana lui ... tresalta spiritul
koala wrote:Din ce zice Lucian, e tabla de 3 mm grosime. Astept raspuns, merci!

Bagheta am identificat-o , luni o sa vad daca o gasesc pe stoc in Austria . Este f f rara sudura pe titan , plus ca necesita o procedura speciala .
image

Tine-o in stand-by pana luni , poate fac eu rost de cateva baghete de titan pentru sudura TIG . De cat ai tabla , ca sa vedem diametrul la bagheta ?
Se vinde hepatus perfect sanatos , ok din toate punctele de vedere .
Pret : 200 ron / sau schimb cu lifestock (corali , nevertebrate , pesti talie mica, etc)
Ofer transport gratuit pentru Bucuresti , Ploiesti .

image

image

Forum Index » Profile for reefer » Messages posted by reefer
Go to: