Se vand 3 bucati pompe valuri : NANOPROP 5000 AQUAMEDIC + controller individual - OCEANPROP CONTROL - pentru fiecare pompa
Perfecta stare tehnica / vechime pompe : 5 luni (2 bucati) / 2 luni (1 bucata) .
Super-silent , 9 moduri de programare , senzor lumina - cu program dedicat pe timp de noapte .
Se vand pentru ca nu-mi vor mai fi de folos pentru noul proiect .
Pret achizitie : 450 ron/buc
Pret vanzare : 230 ron/buc
Pret vanzare : 590 ron / 3 bucati
0725 924 765
sau mesaj
Edited by Lucian: Am editat link-urile sa se vada pozele
Porcu wrote:Eu l-as face din geam de 10 mm si inaltimea de 60 cm, cu intarituri longitudinale si transversale. Plus fund dublu.
Daca as gasi geam de 12 mm si diferenta de pret fata de geamu' de 10 mm n-ar fi foarte mare ....... l-as face de 12 mm.
Multam de interventie .
La geamul de 12 - ce sistem de intaritoare sa folosesc ?
Salutare ,
Cu gandul de a-mi realiza un bazin cu ciclide africane (nu voi folosi roci , ci doar imitatii din polistiren) - va supun atentiei urmatoarea situatie :
Lungime : 120cm
Latime : 80cm
Inaltime(sticla/coloana apa) : 60/55cm
Conform calculator - atat grosimea de 12mm cat si 15mm sunt safety .
Pastrand ca variabila in luarea deciziei si ...pretul , ce sticla ati folosi ?
Vrea sa fie un mic chestionar , cumulul parerilor voastre , mi-ar fi de mare folos in decizia proprie
Am ezitat sa-ti raspund in continuare deoarece nu cred ca-mi faci o concesie personala mie sau altor utilizatori
de chillere daca iei in calcul si debitul pompei de alimentare.
Scuze Gabriel , departe de mine sa evidentiez ideea unei concesii ...
A fost doar o exprimare "negandita" in amanunt .
Ok , sa luam in calcul si acest aspect .
Gabriel - tu ce debit ai la pompa de recirculare in chiller ?
Timpul de 45 min , nu ti se pare mare ? Intreb ca la DeltaT-ul este cam la fel 45-60 min , si sincer mi se pare enorm , mai ales ca chiller-ul meu , tehnic vorbind , ar trebuie sa "duca mult mai usor" volumul de apa ce-l am ...
Va salut ,
Supun atentiei celor care poseda chillere - urmatoarele intrebari :
1- Care este timpul de functionare a chillerului ? Ar fi super si un exemplu : model chiller / volum net display+sump / timp de racire pentru 1 gC
2 - La ce temperatura il aveti setat ? la 25 sau 26,27 ?
Intreb astea ca sa imi elucidez niste semne de intrebari - vizavi de chiller-ul meu .
Am inteles .
Sau altfel zis , imi poti spune cum actioneaza in W3 si Else - pompa ? Scuze de intrebari multiple , dar chiar ma intereseaza pompele ...si poate nu doar pe mine .
Am posibilitatea de a seta controller-ul in urmatoarea situatie : timp de X secunde (sa zicem 20 secunde) sa mearga la viteza maxima , ca ulterior , timp de Y sau chiar X secunde sa mearga la viteza minima ?
Rezista si la 25-27gC ?
Ma intreb , dat fiind ca apa marii este mult mai rece ..
Asa cum am vorbit , o sa trec sa iau si eu mai multi direct de la tine .