[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: KaveYST
Forum Index » Profile for KaveYST » Messages posted by KaveYST
scificuss wrote:Ca sa lamurim, ai ales sa fie acvariul cu baza de 35 x 333 si inaltimea de 55 cm?

Am gresit eu...defapt era de 65x33x55,scuze...
Ok deci nu voi pune prea multe rase de pesti dar mai am o singura intrebare,si anume unde gasesco geamgerie de calitate in bucuresti de preferabil sector 1?
Mobila este destul groasa si este plata...In el nu vreau sa pun pesti mari doar pesti mai mici(neoni,gupyy,beta,etc.)...Deci sa inteleg ca e bine grosimea sticlei si faptul ca capacul va fi din lemn masiv?
Si cam cati pesti credeti ca o sa pot sa pun?
Salutare,

Vreau sa imi construiesc un acvariu cu marimi de 35cm x 33cm x 55cm de 117 L dar nu stiu exact cam cum ar trebui sa il fac...Nu stiu sigur care e faza cu fundul dublu adica eu am facut calculele si imi arata la grosimea sticlei 10 mm dar am vazut ca fundul trebuie sa fie mai gros,cam de cat imi recomandati sa il fac...

Bugetul meu e cam de 500 de lei;
Acvariul vreau sa il pun intr-un raft de la mobila(masuratorile sunt facute in functie de spatiul care il am acolo);
Capacul va fi din lemn masiv si va contine si un neon(si aici v-as ruga sa imi ziceti cam de cat sa fie neonul in Volti);
Ok,ma voi duce in acel magazin din Drumul Taberii(stiti voi de care virbesc) sau la niste petshopuri..
Puteti inchide topicul!
Si din ce magazin imi recomandati?
nu..nu vreau pana in 200l vreau cam de 100l-150l...Dar ai idee cam cat ar costa in bucuresti?
Fostul acvariu,mi s-a spart..si de atunci(aprox 8 luni) nu am mai vrut unul...dar de curand,m-am hotarat sa imi iau unu,sau sa imi fac unu..Voi ce imi recomandati?HomeMade sau Cumparat?
acvariul de 112L vine cu celde 14,5L
si l-ai rezervat pe cel de 112L ca m-ar interesa pe mn
poti sa pui o poza?ca as-i vrea si eu pentru viitorul acvariu..
ma uitat pe site si peste 2 saptamana o sa ma apuc de proiect(sunt plecat din bucuresti si nu prea am cum sa car un acvariu de 112L la bacau pana in bucuresti..)
salutare vreau sa imi fac un acvariu de 110L si nu stiu ce fel de sticla sa folosesc (ggrosime si masuri)...ma puteti ajuta va rog?
puteti inchide..multumesc tuturor care m-au ajutat!
Vreau sa incep un proiect nou deci pesti nu am..lumina folosesc un neon cu 48 de leduri(cel al acvariului) folosesc incalzitor Resun Therm25/300-RH9000 si filtru Intern Aquarium AquaLantis
Salutare am un acvariu de 40L si nu stiu ce plante sa pun in el...Ma puteti ajuta va rog frumos?
puteti sa puneti si voi nise poze ca asi vrea si eu cateva fire..
Am obsevat ca oto mananca alge..eu momentant nu am alge...dar de unde l-am luat nu am vazut alge in acvariu..si mai am o intrebare..am vazut ca iti face nevoile foarte des..si el nu face nimic doar sta lipit de geam.
Recent mi-am cumparat un oto si as-i dori sa aflu mai multe lucruri despre el..o descriere daca se poate....
Multumesc Sorin am descoperit ca am un oto o sa fac un topic la incepatori ca sa aflu si eu despre ei
Mi-am luat si eu un sanitar dar nu stiu cum sa il deosebesc...
Daca imi puteti da si mie un link cu poze cu sanitari..multumesc.

Forum Index » Profile for KaveYST » Messages posted by KaveYST
Go to: