[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
acvariu 110L  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
KaveYST
Junior member

IP:

salutare vreau sa imi fac un acvariu de 110L si nu stiu ce fel de sticla sa folosesc (ggrosime si masuri)...ma puteti ajuta va rog?

This message was edited 1 time. Last update was at 18/07/2010 08:58:09

mihai_ghe
Membru de baza

IP:

KaveYST wrote:salutare vreau sa imi fac un acvariu de 110L si nu stiu ce fel de sticla sa folosesc (ggrosime si masuri)...ma puteti ajuta va rog?

SEARCH -calculator acvariu=http://www.theaquatools.com/building-your-aquarium
[Yahoo!]
bizar79xxx
Junior member

IP:

O dimensiune des folosita este 70x40x40 si este ok din multe puncte de vedere. Are 112 litri. Folosind linkul de mai sus vei afla mai multe detalii, sticla ok ar fi de 6mm (nu te lua dupa factorul de siguranta 2,5 dat drept safe pe site ci merci pe un 3,5 sau 4 (very safe), cum recomanda si ei in notele de subsol daca nu ma-nsel, ca sa stai linistit.

Doar doua lucruri sunt infinite: Universul si prostia omeneasca. Insa despre primul nu sunt sigur! (A. Einstein)
[Email] [Yahoo!]
KaveYST
Junior member

IP:

ma uitat pe site si peste 2 saptamana o sa ma apuc de proiect(sunt plecat din bucuresti si nu prea am cum sa car un acvariu de 112L la bacau pana in bucuresti..)

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: