Message |
|
Salutare...
Am 12 guppy imperiali,5 femele gestante si 7 masculi...
Azi i-am luat
Un pui tot alearga femelel si incearca sa le cupeasca de burta..
Are ceva?S-al scot?
|
 |
|
Lofty wrote:Din titlu (din Regulament citire: " De asemenea, topicurile trebuie sa aiba un titlu inteligibil, care sa dea o idee despre ce este vorba în el.") sau descriere, nu-mi dau seama daca asta este sau nu o problema pentru tine si vrei sa scapi de spuma sau sa ai si mai multa. Asa ca nu-mi ramane decat sa-ti zic: felicitari!
Titlu am uitat sa-l scriu dar inainte sa-i dau pe casuta unde trebuia sa scriu am apasat p in loc de backspace,este o problema deoarece maine vreau sami cumpar pestisori si nu cred ca va fii bine pentru ei..si deasemena vreau sa scap de ea.
|
 |
|
de dimineata apa mea are un fel de bulbuci..am atasat mai multe poze ca sa vedeti mai bine ce sa intamplat....
|
 |
|
Asi fi si eu interesant daca mai ai..
|
 |
|
mai e valabil anuntul?
|
 |
|
si prin focsani nu te mai duci?
|
 |
|
eu sunt din bucuresti dar cred ca poti sa ii trimiti prin posta sau daca nu am eu o vecina care e din focsani...si mii aduce ea...mancare pun...schimburi o sa fac de 5% la 2~3 zile.
|
 |
|
am facut un video inainte sa moara molly(al-2-lea)
http://www.youtube.com/watch?v=iFWwwV42c0E
|
 |
|
da eu l-am facut
|
 |
|
sai duc inapoi vanzatorului pestele cu picioarele-n sus
|
 |
|
dupa vre-o ora de intrebari adresate mie am hotarat sa il scot si sa il pun duminica(adica peste 6 zile)acum ma vio "lupta" cu el sa il scot.
|
 |
|
ma apuc eu de Q&A(general question si celalalte daca mai am timp..)
|
 |
|
sar putea sa imi moara si celalalt peste...deoarece are 3 sferturi de corp gri(el fiind galben),e vre-o boala?
|
 |
|
eu aveam toate bucatile traduse in pc(le-am mai citit si eu o data si am vrut sa le traduc)...mosu tradus si trimis
|
 |
|
astazi imi voi cumpara doar o pompa pentru a scoate apa...maine cred ca imi voi cumpara testele,dar am o intrebare la ce te ajuta testele si le poti folosi o singura data?
|
 |
|
ai idee cam cat costa?
|
 |
|
mai e ceva netradus?ca vreau si eui sa traduc
|
 |
|
am citit ciclul azotului..dar acuma daca scot pestele moare..
|
 |
|
Salutare,ma numesc andrey si sunt din bucuresti,ieri mi-am cumparat un acvariu de 50*25*32 care poate tine 40l,am 2 feluri de plante si 2 molly iar unul mia murit aproximativ acum 10-15 min,nu mi-am mai luat mai multi pesti deoarece vanzatoarea a zis sa tin acvariul 1 saptamana,asta inseamna ca vineri imi voi lua mai multi pesti..acvariul meu are un filtriu mini box 2 un incalzitor setat la 25 de grade,neoane incorporate...si cam atat
|
 |
|
Eu acum folosesc Biotopol Plus este bun?
|
 |
|