[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: KaveYST
Forum Index » Profile for KaveYST » Messages posted by KaveYST

Am 12 guppy imperiali,5 femele gestante si 7 masculi...
Azi i-am luat
Un pui tot alearga femelel si incearca sa le cupeasca de burta..
Are ceva?S-al scot?
Lofty wrote:Din titlu (din Regulament citire: " De asemenea, topicurile trebuie sa aiba un titlu inteligibil, care sa dea o idee despre ce este vorba în el.") sau descriere, nu-mi dau seama daca asta este sau nu o problema pentru tine si vrei sa scapi de spuma sau sa ai si mai multa. Asa ca nu-mi ramane decat sa-ti zic: felicitari!

Titlu am uitat sa-l scriu dar inainte sa-i dau pe casuta unde trebuia sa scriu am apasat p in loc de backspace,este o problema deoarece maine vreau sami cumpar pestisori si nu cred ca va fii bine pentru ei..si deasemena vreau sa scap de ea.
de dimineata apa mea are un fel de bulbuci..am atasat mai multe poze ca sa vedeti mai bine ce sa intamplat....

Asi fi si eu interesant daca mai ai..
mai e valabil anuntul?
si prin focsani nu te mai duci?
eu sunt din bucuresti dar cred ca poti sa ii trimiti prin posta sau daca nu am eu o vecina care e din focsani...si mii aduce ea...mancare pun...schimburi o sa fac de 5% la 2~3 zile.
am facut un video inainte sa moara molly(al-2-lea)
http://www.youtube.com/watch?v=iFWwwV42c0E
da eu l-am facut
sai duc inapoi vanzatorului pestele cu picioarele-n sus
dupa vre-o ora de intrebari adresate mie am hotarat sa il scot si sa il pun duminica(adica peste 6 zile)acum ma vio "lupta" cu el sa il scot.
ma apuc eu de Q&A(general question si celalalte daca mai am timp..)
sar putea sa imi moara si celalalt peste...deoarece are 3 sferturi de corp gri(el fiind galben),e vre-o boala?
eu aveam toate bucatile traduse in pc(le-am mai citit si eu o data si am vrut sa le traduc)...mosu tradus si trimis
astazi imi voi cumpara doar o pompa pentru a scoate apa...maine cred ca imi voi cumpara testele,dar am o intrebare la ce te ajuta testele si le poti folosi o singura data?
ai idee cam cat costa?
mai e ceva netradus?ca vreau si eui sa traduc
am citit ciclul azotului..dar acuma daca scot pestele moare..
Salutare,ma numesc andrey si sunt din bucuresti,ieri mi-am cumparat un acvariu de 50*25*32 care poate tine 40l,am 2 feluri de plante si 2 molly iar unul mia murit aproximativ acum 10-15 min,nu mi-am mai luat mai multi pesti deoarece vanzatoarea a zis sa tin acvariul 1 saptamana,asta inseamna ca vineri imi voi lua mai multi pesti..acvariul meu are un filtriu mini box 2 un incalzitor setat la 25 de grade,neoane incorporate...si cam atat
Eu acum folosesc Biotopol Plus este bun?

Forum Index » Profile for KaveYST » Messages posted by KaveYST
Go to: