Din motive personale sunt nevoit sa vand tot...
Date generale: acvariul functioneaza in configuratia actuala din decembrie 2011 (inainte a fost altul mai mic). Toate animalele au peste 1 an vechime, nu am mai adaugat nimic recent. Parametrii apei in ultima vremei sunt NO3 si NO2 nedetectabili sau extrem de mici, KH 8-8.5, PO4 nedetectabil. Calciu si magneziu nu am mai masurat de mult ca oricum erau foarte ok si stabile, la fel pH nu stiu cat mai este-pHmetrul e defect si nu am mai avut timp sa ma ocup.
Animale:
parachanturus hepatus, 15 cm, zis si albastrel. Sfios si sperios, dar daca ii e foame mai vine sa manace din mana dupa care fuge si se ascunde

- 500RON
ostracion cubicus, 13 cm, zis si patratel. Bland ca un catel, nu are frica de nimic. mananca din mana, vine si ma musca daca fac curat si nu ii dau atentie - 400RON
zebrasoma flavescens, 10 cm, zis galbior, sfios, sperios, rar vine sa manance din mana. - 350 RON
chelmon rostratus, 10 cm, zis cioculetz, bland, manaca din mana impreuna cu patratzel - 400 RON
carpet anemone + Ocellaris clownfish, se vand numai impreuna. Clovnii au fost 2 si depuneau icre tot timpul. cam acum un an unul pur si simplu a disparut (o fi intrat in cerianthus?!) - 300RON
anemona Cerianthus - in poze nu e foarte deschisa (are anual o perioada de crestere in care nu se deschide complet) - superba si mancacioasa - 300 RON
2 domnisoare, una albastru cu galben, una cafea cu lapte - 30 RON fiecare
Pietre cu zoanthus, discosome si alti polipi - intre 30 si 150 RON in functie de ce contin + pretul pietrei daca este mare.
Piatra vie - 35RON/kg - probabil 40-50 kg in total
chematomorfa - gratis pt cine ia alte chestii...
un homar... invizibil. Nu l-am vazut de ani de zile, sta ascuns, nu stiu ce face, nu stiu ce mananca. Stiu ca mai exista pentru ca o data la cateva luni apare cate o carapace lepadata. Tin minte ca era ceva cu rosu si albastru, parca.... E gratis pt cine ma scapa de piatra vie daca cu ocazia respectiva dam de el
Echipamente:
Acvariul display - 120x50x50 sticla de 10, fund dublu, spatele sticla de 12. Toata sticla slefuita, spatele gaurit corespunzator, overflow intern cu gratar din teflon. Zgariat, ca orice acvariu de 2 ani si ceva... - 250 RON
sump 100x50x50, sticla de 10 slefuita, 4 compartimente+ 2 separate pentru apa dulce de top-off si apa sarata pt schimb de apa - 250 RON
pompa de amestec in compartimentul de apa sarata - 30 RON
pompa pt top-off - 30 RON
pompa pt refill la schimb de apa - 50 RON
lampa manufacturata pt sump cu T5 24W si balast electronic - 120 RON
pompe de valuri - 2 x Hydor Koralia 2 12V - 100RON/buc
spumator aquamedic turboflotor 1000 SL cu pompa inlocuita - 250 RON
reactor PO4 + pompa mica pt el - 100RON
racitor Hailea HC250A + pompa 1000l/h pt el, sub 2 ani vechime - 1400 RON
2 pompe circulatie cred ca sunt OR3000 (nu pot sa ma uit la ele, e complicat sa le scot de acolo)+ supape unisens custom made din acrilic si teflon si montura cu robineti - 400RON
poze aici:
https://picasaweb.google.com/mitucaragea/20140302?authuser=0&authkey=Gv1sRgCPWg_JT0xaDoKg&feat=directlink
IMPORTANT
Nu se vinde nici un echipament pana nu se vand toate animalele
Nu asigur nici un fel de transport sau expediere. Totul se ridica de la fata locului (cartier Pajura, Bucuresti) prin fortele exclusive ale cumparatorului.
Daca cineva este interesat sa cumpere TOT, pretul este 5500 RON (fata de 7200+ cat fac toate adunate)
Calculatorul care apare in poze se da gratis cui cumpara tot, fara nici un fel de garantie sau service asigurat.
Lampa de deasupra acvariului NU este de vanzare.
Contact: 0729122173 intre orele 8-21. Daca va inchid inseamna ca nu pot vorbi si va rog sa reveniti mai tarziu. Nu raspund la beep-uri (in caz ca se mai practica asa ceva.... in urma cu ceva ani cand am mai avut un anunt se practica).