[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: betta93cosmin
Forum Index » Profile for betta93cosmin » Messages posted by betta93cosmin
Dupa cum scrie in titlu Cumpar plante,melci pomecea eventual si pesti

Daca se poate in Brasov

076 1234 003,,,astept contact
Cumpar plante....(brasov).........sau daca se paote..prin posta...............Accept si donatii.....0768410647,kossprototype@yahoo.com sau PM
cateva sfaturi:...cum au mai spu si ceilalti....: lumina(speciala pentru plnate).................,CO2 ,fertilizanti,..si sa fie acvariul bine echilibrat..sa nu ai modificari prin el duritate..etc
nu sunt bune
aaa si apropo le cumpar eu pe toate
Salut as vrea si eu un neon dar problema este urmatoarea...capacul a fost prost conceput..si intra doar un neon de 20 sau 18 W..intr-un acvariu de 90 de litri..imi poti recomanda un neon...am plante gen elodeea,valisneria,criptocolina,etc
din pacate ...acum este prea frig..dar sunt care pun pe soferi..si ajung vi
in real in brasov gasiti red
si mei mi sa mai intamplat ca inainte sa fete sa moara dar nici eu nu prea stiu cauza
Ce inseamna cazemata ?
bine asa o sa fac
ok asa o sa facem...multumim de sfaturi....cred ca se poate inchide...dar daca mai doriti sa veniti cu propuneri cu cea mai mare placere
Pentru putin ..Chiar nu stiu ce poate avea...mai lasal poate se dezvolta el..poate e mai rahitic ...daca nu mutal in alt acvariu singur dar nici asa nu e bine...le palce in card...dar mai bine lasal acolo poate isi revine incet incet
salut cel mai probabil poate fi bolnav...dar ai grija sa nu i inbolnaveasca si pe ceilalti...uite o problema de acest gen...CLIK http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/6221.page
manado e amestecat cu pietris este juma/juma.................filtrare inca nu are..are doar pompa de oxigenare..in urmatoarele zile urmeaza sa luam
noi vrem sa iasa un acvariu frumos....plantat cu ceva pesti pentru incepator...gen vivipari........

Nicidecum nu vrem ciclide..d.ar am zis ca a iesit un decor..pentru ciclide .........

cred ca vivipari sunt cei ami potriviti pentru el,ceva zebre eventual niste neoni...
[/b]Heyy..faby ...imi place mult acvariul tau....vreau sa stiti ca acesta a fost fostul meu acvariu... actual este acvariul lui....lam ajutat la amenajare....din lipsa de ornamente..si plante am facut tot ce era mai bine ca de inceput..si intr-un sfarsit...a iesit un acvariu potrivit pentru ciclidele africane..De ce spun asta ?..pentru ca majoritatea acvariilor cu ciclide sunt asemanatoare cu acesta....vom depunde efort....astfel incat sa iasa un acvariu placut cu un mediu adecvat ...pentru miciile fiinte din acvariu....

Va rog mult veniti si voi cu sfaturi la indemana...pentru a il ajuta pe faby....sa inteleaga tainele acvaristicii ..si ce este mai bine pentru pestii lui

Multumesc![b]
salutari tuturor am facut o fatatoare si vreau sa imi spuneti sugestiile voastre.... a mai fost postata odata dar nu prea mi-au raspuns la topic dak imi permiteti va dau link-ul cu ce am mai postat http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/10030.page va multzumesc si va rog spunetimi parerile voastre
providra18 cumara o fatatoare de plastic pe care o pui in acvariu comun...apoi muti tu puii

Forum Index » Profile for betta93cosmin » Messages posted by betta93cosmin
Go to: