Message |
|
 imi pare rau pentru femela  mie miau fatat in saptamana asta 3 femele am acum aproape 100 de pui.. mai astept inca 2 sa fete dar acum sa vad ce fac cu puii cred k i mut intr-un acavariu de 30 de l
|
 |
|
pom de craciun....  ii mai trebuie bomboane ,beatea si in rest are tot..pestii in mediul lor natural nu au pietris albastru punele pietris normal si scapa de ornamente.....pe curand
|
 |
|
am eu unul dar sunt din brasov nu cred k il pot trimite
|
 |
|
poi da eu pun femelele in acvariul comun in fatatoare de plastic dar vreau sa tin pui acestia pt ca sunt guppy pe care nu prea i gasesti usor...sunt din aceaia imperiali sunt mult mai mari decat cei obijnuiti...dar daca las puii in fatatoare are ceva...din cate stiu eu nu se dezvolta daca nu au un spatiu catusi decat bun pt ei
|
 |
|
Salutari tuturor...am si eu o intrebare,defapt o problema care ma incurca la cresterea puilor de guppy Problema este ca dupa ce imi fata femela dupa doua zile scot puii si ii mut in alt acvariu de 30 de l dar dupa o zi doua mor incet incet.....dar nu stiu de ce?????  temperatura constanta am de 24 de grade, oxigenare filtrare.....dar nu inteleg de ce mor aaa apropo....apa o tin o saptamana in acvariu inainte de a pune pestii..va rog ajutatima multumesc veniti cu ideii... 
|
 |
|
Referitor la primul tau mesaj..de sus...: Ce ai acolo e ciorba de peste..si mai ales ca sunt foarte multe rase de pesti care se ataca intre ele...si nu sunt compatibili intre ei....nu te lua de dupa cei de la pet-shop...ei vor doar sa isi vanda marfa;)...pentru inceput ia-ti pesti gen.... Vivipari(guppy,molly,xifo,platy) zebrele sunt frumoase intr-un grup mai mare,dar sunt cam agitate.....sanitari,sunt o gama larga de pesti...ce ai tu acolo e total incompatibil..pe curand
|
 |
|
AM EU NEVOIE PENTRU PUII DE VIVIPARI..DAR DIN PACATE STAU IN INTORSURA BUZAULUI....SI NU STIU SIGUR DACA IL POTI TRIMITE PANA ACOLO
|
 |
|
i-am dat ...il poti inchide 
|
 |
|
mi-a venit aceasta idee cand beam un pahar de suc  dar problema este ca dupa ce iai dat acele gauri cu acul incins..sa indepartezi plasticul topit ca se raneste....
|
 |
|
|
 |
|
marit 3 betta masculi(unul din ei este exact ca cel de la avatarul meu)+1 scalar,si doi carasei  ............dak sunteti din brasov  ...ca sa nu i dau totusi degeaba poate imi dati cv la schimb vivipari sau nu stiu ce vreti voi.....l_cos_93@yahoo.com
|
 |
|
ooooo da  imi cer scuze am un acvariu de 102 l..cu incalzitor cu termostat..filtru intern..substrat de la petshop  ..amestecat cu pietris de rau....
plante elodeea valisneria..si inca o planta dar nu i stiu denumirea
pesti:am guppy vreo 6..xifo vreo 4..2f 2m...un scalar2 moli un sanitar si cam atat si 3 betta masculi care vreau sa i marit..mentionez ca am o lumina de la doua neoane de 20 de w..(lumina alba)..dar nu prea ma ajuta cu nimik 
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
sau chiar din partea buzaului 
|
 |
|
sall tuturor  ...cine este din brasov..si are vivipari de dat..sau chiar si alt ceva..dau la schimb daca vreti 3 betta masculi,1 scalar si cv plante...(le dau ca la mn nu prea le merg bine din cauza luminii)..multumesc ast raspuns
|
 |
|