[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Neon slab, nu mai creste  XML
Forum Index » Characidae
Author Message
yo3fkv
Junior member

IP:

Salutare.
Acvariu 54 l cu 10 zebre, 5 neoni, 2 xipho, 4 sanitari si vreo... tineti-va bine... 28 melci

Unul dintre neoni a slabit, este singuratic. Ca comportomanet pare OK, cu exceptia faptului ca rar se mai alatura celorlalti. Ceilalti arata bine, s-au dezvoltat normal.
Ceva pareri, sfaturi despre neonul cu problema?
betta93cosmin
Junior member
[Avatar]

IP:

salut cel mai probabil poate fi bolnav...dar ai grija sa nu i inbolnaveasca si pe ceilalti...uite o problema de acest gen...CLIK http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/6221.page

vreau pesti viviparicei care doneaza sau vand...contact ym l_cos_93@yahoo.com
[Email] [WWW] [Yahoo!] aim icon [MSN] [ICQ]
yo3fkv
Junior member

IP:

betta93cosmin wrote:salut cel mai probabil poate fi bolnav...dar ai grija sa nu i inbolnaveasca si pe ceilalti...uite o problema de acest gen...CLIK http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/6221.page

Da, multumesc pentru link. Citisem acel thread, insa exceptand ca este slab si mai apatic nitel, in rest nu are nimic din celelalte simptome. Tocmai de accea am scris aici, intreband daca nu cumva este posibila vreo anomalie si atat.
betta93cosmin
Junior member
[Avatar]

IP:

Pentru putin ..Chiar nu stiu ce poate avea...mai lasal poate se dezvolta el..poate e mai rahitic ...daca nu mutal in alt acvariu singur dar nici asa nu e bine...le palce in card...dar mai bine lasal acolo poate isi revine incet incet

vreau pesti viviparicei care doneaza sau vand...contact ym l_cos_93@yahoo.com
[Email] [WWW] [Yahoo!] aim icon [MSN] [ICQ]
yo3fkv
Junior member

IP:

betta93cosmin wrote:Pentru putin ..Chiar nu stiu ce poate avea...mai lasal poate se dezvolta el..poate e mai rahitic ...daca nu mutal in alt acvariu singur dar nici asa nu e bine...le palce in card...dar mai bine lasal acolo poate isi revine incet incet

Mda. Si-a revenit... din parti.
Rust in peace!
Pentru mine era clar deznodamantul, daca nu aflam ce-i cu el
Ata ete, ramane sa ma bucur ca ceilalti sunt sanatosi si voiosi.
florinel
Junior member

IP:

yo3fkv,te asigur eu,ca nici un deces in acvaristica,nu se intampla din senin,totul este intr-o stransa legatura,daca urmareai de-a lungul timpului comportamentul atunci poate-i stia cauzele pentru care a murit neonul tau.Numa bine!
[Yahoo!]

Forum Index » Characidae
Go to: