[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: razvan
Forum Index » Profile for razvan » Messages posted by razvan
dotoru wrote:eu foloseam cand aveam scalari carbuni pentru grill .o punga de carton(cum se gaseste la metro sau benzinarii)mi-a ajuns 2 ani.inainte de folosire ii rupeam in bucati mai mici,ii clateam in apa calduta pana apa devenea limpede si ii utilizam cam 3 saptamani.

stai linistit, intr-un post, cred ca pe forumul vechi spuneam ca in obor exista cineva care comercializeaza "carbune activ" de genul celui prezentat de tine, procedeul de obtinere fiind acelas.
in alt post insa, tot in spiritul DIY, spuneam ca am folosit carbume activ, din cartusele filtrante de la masca de gaze ;) ... doar carbunele activ!!! nu si celelalte componente, care sunt impregnate cu "chimicale" menite sa sporeasca efectul de filtrare, sau sa protejeze "antichimic" celelalte componente ale cartusului.

asa ca , trebe multe cariere dddaaapierte ;)
dupa cit se vede... cloneeeeeeee de eheim sau jebo ;)
la "cinejii" astia copiraitu nu s-a inventat inca, si copie in draci.
panasoanic, akaiwa, sharep, tohoshiba... etc maine poimaine vezi lon-gan, si altele
lunga folosire este singurul lucru care te poate convinge de cit de bun este...
s-o puna cine vrea, daca aia considerati voi ca e schema... "mii mi-i rushini"

poate cineva cu ceva mai mult talent desenatoristic, o va imbunatati.
http://futuregarden.com/hydroponics/systems_nutramist.html

http://www.reptilerooms.com/Sections+index-req-printpage-artid-101.html
post sters de razvan

@ johny -chiar daca ai dreptate in afirmatia facuta ( aia cu starea mentala ;) ) puteai sa o pui putintel mai "poetic" , si nu, nu este cine crezi.

later edit,
este perfect adevarat ca o asemenea intrebare "concisa" merita un raspuns pe masura (adicatelea in batjocura cu care este pusa)
de nu ne-om lua noi ban pentru "aberatiile " astea ....
parca vad..... mancare de caini ati dat la pesti, acum le bagati substrat pentru pisici, da sa vedeti cind oi pune eu pe galerie, scalarii pusi la depus in ... COLIVIE!!!!!!!!!!

HAI CA AM OFTOPICARIT DESTUL ;)
la munca si spor la testari mai sti ce-o iesi ??
daca ai la indemana "o mana" de "amestec pentru pisici" da-mi mie si fac eu un test intr-un "acvariu" de 10-15 l ;)
sti ca in cirpaceala nu ma intrece nimeni
deja mintea mea a inceput sa debiteze timpenii..
pai un generator de fregventa "reglabil" in domeniul 20.000 - 30.000hz...
un amplif care sa poata amplifica fregventa respectiva...
traductorul ... eeei aici e beleaua, ar putea fi un "buzer" piezolelctric de la telefoane..... am vazut unul de vreo 8-10 cm diametru ...

timpenii zic, dar n-or fi cumva putintel cam adevarate?? ;)
n-are taica drum pe acolo, desi daca ar fi dupa mine, mi-as face un drum "de tot" p'acolo, ca tare frumos mai e...

posturile lipsa le-am periat eu ;)
nu vreau sa supralicitez, dar zmeu' mi se pare ca este plecat dintre noi ....
breee, daca si procurarea de tenellus a devenit o problema, .... "huston we have a problem "

are tata mocca, destul ... mai vrei ??
daca nu sunt indiscret, ce e ala, cite roti are, la ce inaltime zboara ;)
presupunere : e un aparat de facut ceatza?
daca o sa-i tina intr-o "conserva" o sa aibe surpriza ca o sa creasca asa de mici, incit n-o sa-i mai vada acolo, in schimb o sa-i gaseasca prin toate locurile imaginabile si inimaginabile din ...... CASA!!!!!!

o spun din proprie experienta, ca am calcat pe citiva dintre ei ... si mai ales noaptea, in timpul unor "urgente" ) ;)
marinica2222 wrote:Cand am zis putina lumina ma gandeam cu ce intra pe fereastra....

hai ca am inceput sa fi usi medium cum naiba am "ghicit" ?????

pai mai frate, aia nu e "lumina" pentru acvariu, aia e lumina pentru alge, si poate nici pentru alea.
este o utopie ce vrei tu sa faci dar fie...

la un acvariu de 10-15l , ce inseamna la tine putina lumina?? ca si un neon "economic" daca-i pui tot e mult prea de ajuns. si mai putina lumina, inseamna fara, deloc, lipsa... sau cu ce vine pe fereastra.

plante mici.. micrantemum, criptocorine, tennelus. daca vrei iti pot da cite ceva, de inceput de "cultura" . detalii pe pm .
beauty wrote:... credeti ca reprezinta un pericol acestia pentru micutii care vor aparea? ...

da!!!
incearca sa rupi petiolul frunzei, o bagi intr-un pahar (in apa fiind) dupa care scoti paharul cu frunza in el si-l bagi in alt bazin (maternitate) in care ai pus apa din bazinul mare.
neaparat doteaza maternitatea cu un filtru cu bolborositor ( buretele ala de se prinde de geam )
userul <<serban1992>> a fost DEZACTIVAT, ramane in continuare <<andrei200>>
pentru purtare dictatoriala, rog sa fiu banat o saptamana, sa nu mai pot sa ma iau de incepatori, sa zica "saracii" ca am draci pe ei .

dexterica neica, fi dumneata dragut si simpatic si mai compileaza o data ce ai scri deasupra, dupa care baga un post CLAR, CONCIS, CORECT DIN PUNCT DE VEDERE AL PUNCTUATIEI (gramatical se mai iarta "micile" greseli) ca sa pot raspunde civilizat la ce ai intrebat.
stimate nou forumist, cartonasele nu se dau asa, de ochi frumosi, ca avem boala pe un user sau altul, nu avem de ce sa banam in nestire pe oricine, nu este in interesul forumului.
sunt insa banate atitudinile care nu cadreaza "traiului in societate".
sunt niste reguli, unele scrise, altele nescrise, daca lipsesc cei 7 ani de acasa, poate sa aiba respectivul 257.386 de facultati la activ..... iar banarea se poate face in mai multe trepte si dupa o mica 'analiza" a locatiei de pe care posteaza respectivul banat
au fost intr-adevar cazuri ca cel semnalat de tine (mai multi useri de pe acelas ip) dar s-a rezolvat foarte usor cu un mail la adminul adminilor de pe forum, insa unii banati au "un stil" inconfundabil, care mai devreme sau mai tirziu, ii fac sa iasa la lumina.
asa ca stai linistit dictatura "securisto-comunisto-stalinista" cum am fost numit, sau numiti de nenumarate ori, vegheaza la RELATIVUL bun mers al forumului (nimeni si nimic nu poate fi perfect)

si alta chestie, lui serbanica i-am spus ca pentru asemenea abateri SE IA.. nu ca i-am dat deja
era loc si de mai bine...

bag dddaaa seama ca vrei sa o iei pe urma maestrului

SARCINA DE LA PARTID !!!
mai oameni buni, cind aveti asemenea frumusetiuri, ia faceti bine si "aruncati-le" pe net pe diverse site-uri straine, sa vada si "aia' ca in .ro, se mai face si treaba ca lumea, nu numai sida, handicapati, parlamentari corupti si hoti la drumul mare.

a se vedea locul unde a postat akademic poza cu anubiasul, care a iesit pe locul 3 pina la urma.

Forum Index » Profile for razvan » Messages posted by razvan
Go to: