| Message |
|
|
|
@ mihai, vezi ca ti-am trimis o schema pe adresa declarata de mail ...
|
 |
|
|
|
incearca sa-l prinzi si palpeaza-i umflatura, daca e moale..... seara-l de restul neonilor, destul de curind, se va duce.
cauta pe net de hidrophizie, asta s-ar putea sa fie boala... cel putin dupa manifestari....
|
 |
|
|
|
ideea este buna, este in felul filtrelor externe "profi", insa, chestia cu nisipul e "subreda"
gindeste-te ce forta trebuie sa aibe pompa (forta nu debit ;) ) sa traga apa prin "filtrul cu nisip" ar fi mai indicat pietrisul...
in cazul nisipului, exista eventuaslitatea antrenarii grauntilor de nisip in pompa => uzura pompei datorita caracterului abraziv ...
si ar mai fi ...
daca totusi esti "chitit" sa-ti faci filtru, de ce nu incerci pe recipientul pe care vrei sa-l utilizezi, clasicele metode cu burete sau vata de perlon ??
|
 |
|
|
las-o asa ca cum a cazut, nu incerca s-o mai repari ca o strici mai rau....
se pare ca nu suntem singurii care au aceeas certitudine.
multumim manyaku. 
|
 |
|
|
|
domnilor, un mic rationament..
gravid = pui in burta
soare = nu e chiar incepator
soare = proaspat "debanat" = "glumetz" un pic cam mult....
toate aceste egalitati, m-au facut sa scriu ceeace am scris mai sus
a! daca spunea ca are un neon (femela) cu burta plina de icre, era cu totul altceva.
de ce aveti pretentii de la admin-mozi, sa gindeasca si sa inteleaga "printre rinduri" ce ati gindit voi??? nimeni nu-i mafalda.....
ceeace intrebati asta se raspunde ( ca la calculatoare Gi-GO )
problema s-a discutat de nenumarate ori
DETALII CIT MAI COMPLETE = RASPUNS PE MASURA.
DE CE TREBUIE DE FIECARE DATA TRASE DETALIILE CU CLESTELE DIN GURA INTREBATORULUI ????
...spuneti ca e bolnav....ok...spuneti si mie ce ar putea sa aiba...de la ce...si cum sa il tratez....
da detalii despre comportament, sai/si cum arata umflatura, vezi ce-i scris cu caps, mai sus....
|
 |
|
|
|
acelas lucru ca la postul cu capacul....
82.77.55.XXX
Users posting from this IP address
serban1992 [ 31 Posts ]
andrei200 [ 2 Posts ]
serbanica, pentru clone se ia :redcard:
|
 |
|
|
|
82.77.55.XXX
Users posting from this IP address
serban1992 [ 31 Posts ]
andrei200 [ 2 Posts ]
serbanica, pentru clone se ia :redcard:
|
 |
|
|
|
incearca cu placi de parchet laminat.
|
 |
|
|
neonul ala, mai mult ca sigur e bolnav.
insa, dupa atita timp pe forum, nu sti ca neonii nu nasc pui vi???????
modalitatea aceea de inmultire, este specifica viviparilor, neonii se inmultesc prin depunere de icre
daca ai pus insa intrebarea "in gluma"  cred ca ai procedat inteligent...
daca nu ma insel, abea ai fost debanat, s-ar putea sa te reintorci la starea dinainte. 
|
 |
|
|
|
inseamna ca acolo ai lumina mai puternica, si/sau un curent de apa "substantial" ( cum zicea vintu) ... da sunt alge.
|
 |
|
|
shyck wrote:vreau sa intreb si eu, becurile economice au aceeasi propietate ca si neoanele? adica nu se incing? poi sa pui mana pe el si sa nu te "arzi"?
de fapt, becurile economice, sunt tot "neoane" , numai ca, sunt constructiv mai mici in dimensiuni. principiul de functionare e acelas, are 2 filamente, descarcarea electrica se face tot in gaz, iar conversia descarcarii ultraviolete se face tot pe luminoforul de pe tuburi. in plus fata de "neoanele" tubulare (clasice) au inclus in suport, un "droser electronic" sa poata functiona direct la 220V .
|
 |
|
|
|
la banii astia, daca se aprind mai slab, poti sa suplinesti printr-un numar mai mare de becuri, asta doar daca ti se pare ca ar mai fi nevoie.
|
 |
|
|
daca sunt "cu lumina calda" adica tenta de culoare galbui rosiatica, da, daca mai sunt si "de firma, da de 2 ori !!!!!
daca le pui si o poleiala in spate, s-ar putea sa fie nevoie sa bagi de putere mai mica ;) (altfel zis , da , de 3 ori  )
|
 |
|
|
oameni buni.... piua....
serbanica!! am impresia ca esti putin cam deplasat, sau nu ai inteles ca pe
forumul asta sunt oameni nu "juniori" d'ai tai, cu care sa faci misto cind nu ai ce face...
exemplificari...
betta
sanitari
inclusiv topicul de fatza...
chiar crezi ca suntem google on line - raspundem ascultatorilor?
e greu de dat un search?chiar le vrei pe toate mura in gura....
revizuieste-ti atitudinea pe forum ... e un sfat prietenesc.
la urmatorul s-ar putea sa ma injuri.
|
 |
|
|
|
la o intrebare asa se complexa si detaliata, raspunsul nu poate fi decit pe masura...
cam la ce dimensiune ajung? .......... MAAAREEEEEE
si cati litri le trebuiesc ? .......... MUUUUULTI
|
 |
|
|
|
am impresia ca este o mica confuzie la mijloc.
nu stiu daca cineva a spus ca nu se pune filtru, dar in mod cert nu se pune carbon activ in filtru
|
 |
|
|
aloooo!!!! da' de gluma n-ai auzit?
ce babau mai oameni buni? par chiar asa de al
sau ai boala pe mine si vrei sa-mi dai de lucru ;)
multzam de oferta, dar sunt in posesia unui "panou" cu 4 neoane si reflectoarele aferente, in genul celor incastrabile sau montabile pe tavanele false ;) 3X830, 1X aquarelle si inclin sa cred ca e de ajuns... 
|
 |
|
|
|
@ intros - ia fa matalutza bine si da intr-o zi, cind ti-o cadea bine, o raita pe la mine pe acasa - socului~diham - si daca iti place ceva.. rezolvam cu un capatai de balarie, sa fie de samantza. de ludwigie, mai mult ca sigur ca te rezolv...
stabilim pe pm ... data, ora, minutu, etc ;)
|
 |
|
|
hai ca esti bun de :ycard:
asta e nesimtire si ofensa pe fatza.. o punga de leduri!!!!!!!!!!!!
de pe vremea lu' ceasca n-am mai auzit expresia asta ....
de urgentza, fa bine si explica cum se poate intra in posesia unei asemenea comori (mocca presupun ca si tine ) , sau te dau pe mana pna ;) 
|
 |
|
|
|
total off topic...
ca si in cazul lui dalles, neuronu' si nervu' meu optic nu vor sa admita ca acvariul ala are doar 50L .
ori s-a strecurat o mica gresala de tipar..
|
 |
|
|