[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
sal  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
andrei200
Junior member

IP:

salut. sunt nou.sper sa ne intelegem bine.
razvan
Membru banat

IP:

acelas lucru ca la postul cu capacul....

82.77.55.XXX
Users posting from this IP address
serban1992 [ 31 Posts ]
andrei200 [ 2 Posts ]

serbanica, pentru clone se ia :redcard:
andrei200
Junior member

IP:

serban a fost varul meu care a stat la mine. el e din cluj. vrea sa-si faca si el acvariu.
razvan
Membru banat

IP:

las-o asa ca cum a cazut, nu incerca s-o mai repari ca o strici mai rau....
se pare ca nu suntem singurii care au aceeas certitudine.

multumim manyaku.
serghei
Junior member

IP:

Salutare
Sunt un membru nou al forumului. Astazi m-am inscris. Am citit si regulamentul. Am vazut si motivele pentru care se dau cartonase galbene sau rosii. Nu vreau sa supar, dar imi permit doua observatii:
1. lucrez la un isp. nu spun numele ca sa nu se considere ca fac reclama (lucru pe care l-am vazut ca fiind interzis). Lucrand direct in departamentul tehnic stiu foarte bine ca 50% din abonatii asa ziselor "retele de cartier" folosesc IP-uri private. IP-uri private, care ies in internet prin IP-ul routerului. Intamplator hostam si un hub de dc care are varfuri de 8000 de useri. Zilnis oameni se plang ca "banandu-l pe x-ulescu ati banat toata reteaua" Concluzionand observatia, e posibil in multe cazuri (desi in acest caz nu a fost asa) sa fie vorba de utilizatori diferiti. De asemenea e posibil ca banand IP-ul unui "vinovat" sa sufere si alti utilizatori
2. nu vad ce interes ar avea cineva sa posteze cu mai multe usere. As intelege daca ar exista o limita de mesaje per user... ori ceva de castigat daca postezi cu mai multe usere.
Tragand linie si sperand ca nu deranjeaza observatiile mele, imi par cam usor acordate catronasele rosii.
Va salut, serg
[WWW]
razvan
Membru banat

IP:

stimate nou forumist, cartonasele nu se dau asa, de ochi frumosi, ca avem boala pe un user sau altul, nu avem de ce sa banam in nestire pe oricine, nu este in interesul forumului.
sunt insa banate atitudinile care nu cadreaza "traiului in societate".
sunt niste reguli, unele scrise, altele nescrise, daca lipsesc cei 7 ani de acasa, poate sa aiba respectivul 257.386 de facultati la activ..... iar banarea se poate face in mai multe trepte si dupa o mica 'analiza" a locatiei de pe care posteaza respectivul banat
au fost intr-adevar cazuri ca cel semnalat de tine (mai multi useri de pe acelas ip) dar s-a rezolvat foarte usor cu un mail la adminul adminilor de pe forum, insa unii banati au "un stil" inconfundabil, care mai devreme sau mai tirziu, ii fac sa iasa la lumina.
asa ca stai linistit dictatura "securisto-comunisto-stalinista" cum am fost numit, sau numiti de nenumarate ori, vegheaza la RELATIVUL bun mers al forumului (nimeni si nimic nu poate fi perfect)

si alta chestie, lui serbanica i-am spus ca pentru asemenea abateri SE IA.. nu ca i-am dat deja
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

andrei200 wrote:serban a fost varul meu care a stat la mine. el e din cluj. vrea sa-si faca si el acvariu.

Daca esti intr-adevar nou pe aici, atunci bine ai venit!

Cit despre "varul din Cluj"...ne bucuram ca vrea un acvariu, dar inainte de a pune intrebarile pe care le-a postat pina acum, ar fi mult mai bine sa citeasca forumul si site-ul, ca gaseste raspunsurile. Daca sunt nelamuriri, atunci poate/poti intreba.

@serghei - nu baneaza nimeni de dragul de a bana sau de " a face " pe dictatorul. Nici noi nu vedem sensul clonelor sau al posturilor puse la misto sau in pura bataie de joc. Politetea si bunul simt sunt niste lucruri indispensabile intr-o comunitate.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: