Wow...ce a mai trecut timpul
O sa fac un filmulet si o sa il pun azi. Daca o poza valoreaza 1000de cuvinte un filmulet cred ca valoreaza 1 milion de poze dehhh (25/30 fps x 60sec x 1000)
Ca mic update. Am schimbat filtrarea am trecut pe reactor de nitrati si pe chaeto. Am facut aceasta schimbare deoarece mi-au crescut nitratii la 100. si eram nevoie sa fac schimb de apa ( dupa 6 luni in care nu am facut a trebuit sa reincep cu schimbarile de apa. DUpa ce am facut schimbarile la filtrare, m-am oprit din schimburi de apa, ultima schimbare a fost in decembrie anul trecut)
Am schimbat si luminile si am trecut pe 3x AI Hydra 52HD. Momentan acvariul meu e stabil. Anul trecut am bagat noi pesti + o morena (care nu stiu din ce motiv a murit de craciun) iar acum 2 saptamani mi-a murit si blonde naso. Cu blonde naso stiam ca nu rezista mai mult de 1an in acvariu si il aveam de 11 luni

Nu stiu de ce a murit, cu o zi inainte manca pur si simplu cred ca e ceva cu acest peste. Nu o sa mai bag ca nu are sens daca mor si culmea e ca si mort arata superb.
Ca lista de pesti am asa:
- Tangi: Salfin, Purple Tang, Blue Tang with yellow belly
- Angelfishes: Blueface, Majestic, Flame si Emperor
- Clown: Percula Clown fish si Premnas biaculeatus
- Firefish magnifica si elegant firefish (ala cu rosu si cel cu mov)
- Triggerfish: Clown + Picasso
- Boxfish (de ala galben cu puncte negre)
- Pufferfish (Blue Spotted Puffer)
- Green Mandarin
- Foxfish
- Cleaner wrasse
- Goby (Valenciennea strigata)
- Nevertebrate: 3 shrimpi, 2 lobsters, 2 starfish
- Corali ( gsp, toadstool coral (vreo 2), 4x sarcophyton, mushrooms re, blue and green, gorgonia, hammer coral
Sper ca nu am uitat ceva. In filmulet o sa ii vedeti pe toti. Sunt grasuni si foarte activi.
Ca parametri ai apei am asa:
PH: 8.1
KH: 8.9
PO4: 0
Ca: 450
Mg: 1410
No3: 25 (incerc sa ii reduc la 0)
Nu am facut deloc anul asta schimb de apa si nici nu vreau sa mai fac.
Am schimbat si pompele de retur si acum in loc de 4 pompe eheim 5000+ am 2x Ecotech M1. care sunt conectate la toate reactoarele, UV si chiller si acvariu.