[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: CreatoR
Forum Index » Profile for CreatoR » Messages posted by CreatoR
Sa iti traisca. Legat de gobi daca nu ai nisip nu il baga...
Nice, sa o stapanesti sanatos!
Abia astept sa vad filmuletul
georgemonda wrote:Si eu ce fac????? Stau afara????? In pana mea

Eu is frumos, nu urat ca tine sa speri pestii .

+1 Acvariul meu e pe hol langa bucatarie. Toata lumea trece pe langa acvariu dar sincer cred ca sunt obisnuiti deja
E ich George. NU am avut in bazin ich de cateva luni am bagat niste pesti noi si din cei 6 doar 4 au facut un royal gramma, Japonicus si Purple tangul.

Pana acum mananca toti. Le-am marit ratia de mancare ca sa bage bine la stomac si sper ca o sa le treaca. Altceva nu prea ai ce face la un bazin asa de mare.

P.S. Frumos bazinul
cristimv wrote:Parerea mea e ca nu ajuta f. mult. Il folosesc deja de aprox. 1.5 luni, dar pt faptul ca nivelul de co2 in camera e mereu sub 500 (aerisesc des), abia de s-a colorat cam 10-15% din pastile...pe de alta parte ph-ul scade incet incet dupa o schimbare de apa. In schimb, de cand am inceput sa dozez Red Sea Coral Foundation B, PH-ul sta constant intre 8,10 si 8,16. Dozez cam 40ml pe zi la aprox. 80l de apa.

Parerea mea e ca face multe chimie si e foarte instabil acvariu. Vorba lui Batman la un acvariu ca al meu de 1000L ar trebui sa bag cat?1L pe zi? Cu CO2 scrubber am Ph stabil la 8.3 si inainte la 7.8 - 8. Daca skimmerul e bun si trage aer doar prin recipientul de Calce sodata atunci nu ar trebui sa ai probleme.
ocean wrote:O fi rar ca deosebit de frumos nu e, nici daca ar fi mult mai ieftin nu m-as inghesui la el

E foarte rar, de asta eu mi-am luat purple tang

Oricum la banii astia imi iau un achilles si raman bani si de concediu
Uite George, tocmai a venit lista de la Reef Center, poti lua un super peste: Gemmatum Tang.

Costa doar 6200ron
dan.pavelescu wrote:
George, am prins lectia, de azi inainte o sa ma abtin si de la conversatii, ca sa nu mai deranjez

Ba de cand am plecat din tara, a scazut simtul umorului?

Cu alte cuvinte ghinioane se mai intampla, mai ales la acvariile custom made ;)

Suntem aici sa te ascultam si sa iti oferim un mic moral de sprijin , promit cand vin in tara sa te scot la o

O sa rog pe altcineva sa puna pana atunci o poza cu (.)(.) nu de alta dar sunt la servici si keylogger functioneaza
uite ma george la el...

Poze si updateuri la acvariu nu a mai pus de haaa, apoi vine cu povesti de genul picura pe la teava.

Toata lumea stie bine povestea cu acvaristica marina: Ca sa iti permiti acest hobby trebuie sa fi instalator, electrician, biolog, chimist, etc.
kannaaa wrote:Eu as lua-o pe a lu' nenea Hadu ..

Baaa in ce o da-ti aici

Sa bage cineva repede o tzatza sa linisteasca lucrurile pe aici

Nu de alta dar o dam in alte chestii si nu o sa-mi mai imi placa topicul lui Bat
hadul wrote:deci nu mai pica!

bah batmane! baba ca tine n-am mai vazut!

ce plm tragedieeeee ca pic pic??? cataclism frate!!! pica doo picaturi!!!
desi te cunosc de ceva vreme, sa-mi trag una daca nu ma tot surprinzi!!!! si mai tragic ... ai pierdut prima repriza de la meciu cu fscbscbbscf ... cu belibek ala...

sa-ti povestesc cum am uitat robinenetul deschis si cum mi-a ajuns apa din sufragerie in tot holul ... pana in bucatarie? si cum din alergare, am alunecat pe gresie, m-am dus pe cur, m-am dat cu capu' de gresie, am dat cu cotul in 2 seturi de lilly, si am spart unul? cum mi-a cazut telefonul pe jos (in apa) si a sta acolo pana l-am gasit ... adunand apa cu prosopul?

toate astea .... pe fondul sonor al gurii nevesti-mii???

respect frate...

Ma Pavelescule esti precum un copil mic ... cazi in fund si tipi in gura mare mama ce buba am facut

Asta da ghinion... Naspa.. Oricum imi pare rau si pt tine dane ca nu iti merg lucrurile dar in pui mei daca nu te murdaresti tu, atunci nu o sa iasa niciodata treaba cum trebuie
georgemonda wrote:

Sper ca modificarile prevad si acoperirea pietrelor cu CORALI

Din pacate nu. O sa pun doar gsp si zoasi, dar nu pe asta m-am focusat. Momentan m-am focusat la pesti si la echipamente. Prefer cand termin toate treaba sa fac un review total

O sa se intample in 1-2 saptamani
koala wrote:Bah, momentul ala in care nu poti baga in bazin ce peste vrei tu, pe motivu' ca s-ar putea sa ciuguleasca nu stiu ce plm de "mugur" de coral, mie mi se pare ca nu e in regula.
Valabil si pentru Pavelescu!

+1

In curand o sa fac un mic update la postul meu cu pesti si ce modificari am tras la acvariu
NU as baga nici un damsel, sunt rautaciosi si nici nu mi se par niste pesti extraordinari.

Legat de Regal angelfish, poti incerca e reef caution, Stiu pe cineva care il are si e bazinul plin de LPS si SPS. Problema cu el e ca nu poti baga pesti agresivi si cum eu vreau sa bag triggerfish clown si emperor nu il pot baga .

P.S. nu cred ca poti baga si centropyge loricula si regal (s-ar putea ca loricula sa il alerge pe regal)

P.S.S. La multi ani pt ieri
Misto acvariul, din cauza ta o sa imi iau si eu un clown
um02122 wrote:La acvariul din Birmingham hranesc Volitans cu river shrimp.
Nu au voie sa hraneasca cu vertebrate vii.

Mi imi pare rau pentru pestii de apa dulce, nu apuca nici sa se acomodeze la apa sarata si sunt gata.

Banuiesc ca Levi le face aclimatizarea inainte sa puna pestii in bazin, nu?
Sunt curios daca e bun precum se zice, ma refer la scaderea de NO3.

Daca il testeaza cineva sa ii faca un review pe forum.
George eu ti-am zis ca am incercat si nu am avut probleme, si am vazut bazine cu 5 specii de clovni difereti si traiau in pace si armonie.

Ce zice Dragos si Ricardo au dreptate, dar nu e o chestie 100% sigur ca nu merge. Tot in bazin la mine am 4 specii de tangi diferiti si traiesc toti in pace

Acum ce vrea fiecare sa incerce si de noroc.

Forum Index » Profile for CreatoR » Messages posted by CreatoR
Go to: