[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: liviujosceanu
Forum Index » Profile for liviujosceanu » Messages posted by liviujosceanu
eu nu sfatuiesc pe numeni sa faca ce am facut eu . acvariul e f ff " tzapan " ( asa cred eu ) cand l-am umplut sa vad daca tine sau nu tine l-am umplut pe un balcon ca sa nu se sparga in casa si daca a tinut atunci 4 zile cu apa in el deci o sa tina mereu. asa zic eu daca se sparge ghinionul meu dar oricum nu am dat nici un ban nici pe geamuri nici pe silicon le-am luat moca deci ... aa si am dar si cu pumnul in el sa vad daca pateste ceva si tot nu a cedat. daca vreti puteti sa stergeti ce am scris eu .. ca sa nu faca si altii de am facut eu . sau daca ei vor sa incerce.
eu sunt din craiova si la noi sunt o gramada de balti pline cu tubbi . dar e un namol si un parfum acolo de iti vine sa iti versi " matele " am fost cu cineva sa isi scoata si sa ia si pt mine si cand a iesit de acolo a zis ca nu mai intra in viata lui
eu mi-am facut un acvariu singur si am reusit. acvariul este mai mare ca al tau are 100L 43latime 54 inaltime si sticla de 6 mm ca deasta am avut. acvariul este superb am apa pesti in el de 1 luna si ceva si vad ca nu are nimic acvariul . am 4 intaritoare pe el si cam atat . deci tu poti sa il faci pe al tau din sticla de 10 fara frica. daca vrei poti sa ii pui si intaritoare sa nu faca burta.
eu cred ca hotomanca de sorata a vandut pestii sau pt ca erau urati i-a aruncat in wc eu cand am lasat-o pe sora mea sa aiba grije de pesti 1 sapt. a bagat broscuta testoasa in acvariu si mi-a facut aia praf toti pestii aproape ( ... si cu pestii tai ori i-a dat sorata ori sunt pe neon se bronzeaza
daca reusesti sa ii inmultesti sa ne spui si noua eu unul nu am putut deloc .. in avariul cel mare in care sunt si alti pesti au facut spume de ziceai ca esti la mare ... .. si cand ii bagam in alt acvariu sa faca spume acolo ai "dreaq" daca mai faceau ceva ... decat masculul imi batea femela ..
si daca bag crini deia de sunt prin balti ... prin parc sau gradina botanica ( craiova ) are ceva ? eu nu am am bagat dar am vazut ca sunt frumosi foc si as baga ...
geam de 8 nu am de unde sa iau .. asa ca am facut cu geam de 6 . siliconul nu cred ca o sa cedeze pt ca l-am mai folosit si la alte acvarii. burta nu isi va face pt ca am pus 4 intaritoare laterale sau cum s-o spune
si una lunga cat tot geamul din spate ... nush daca ma intelegeti dar nush cum sa ma exprim scuze... sa speram ca o sa tina sa nu se sparga. dupa pasti o sa pun apa in el .. tot pe balcon ca in caz de se sparge sa se sparga acolo nu in casa si o sa il las cu apa vreo 3 zile si vad daca tine sau nu . alte sfaturi ?
salut . am facut un acvariu de 96 L 51 i si 40 l cu geam de 6 , este lipit cu silicon universal profesional de culoare maro ... ( am mai lipit si alte acv dar mai mici cam de 30 Litrii tot cu silicon desta ) il las sa afara pe balcon pana dupa pasti asta inseamna 7 zile maxim. dupa care sa am curajul sa pun apa in el ? ii pusei 5 intaritoare sa nu faca burta . cam atat. sa pun apa in el ? sa am curaj sa dorm cu el in camera ? sau ... ? va rog cat mai multe sfaturi . va multumesc mult ;)
maxu' daca tot esti din craiova si ai asa multe plante nu ma sponsorizezi si pe mine cu ceva plante te rog ?? eu stau in craiovita noua ... ce zici ? poti sa imi dai si mie ceva plante moca ?? (gratis) asa sunt oltenii sa ia totul moca sau aproape tot

Forum Index » Profile for liviujosceanu » Messages posted by liviujosceanu
Go to: