[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Tubi,de unde si cum  XML
Forum Index » Hrana
Author Message
tino
Junior member
[Avatar]

IP:

salut,are careva idee cum si de unde se pot recolta tubii si e dispus sa impartaseasca cunostintele cu altii?
[Email]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Nu e mai simplu sa-i cumperi din Obor?
tino
Junior member
[Avatar]

IP:

e mai simplu sa-i iau din Obor dar consum cam 1kg /saptamana si ma gindeam ca...
[Email]
Araldq
Senior member
[Avatar]

IP:

Cauta, afla pe cineva care scoate si cumperi de la persoana respectiva si asa iesi mai ieftin.

Be what you will, You are destiny!
[Email] [Yahoo!]
tino
Junior member
[Avatar]

IP:

Araldq wrote:Cauta, afla pe cineva care scoate si cumperi de la persoana respectiva si asa iesi mai ieftin.

stie cineva pe cineva care sa scoata tubii??
[Email]
tino
Junior member
[Avatar]

IP:

sau stie cineva vreo balta in care sunt tubi suficient de multi cit sa fie recoltati si cit de cit aproape de Bucuresti?sau a vazut cineva pe la vreo balta recoltindu-se tubi?
[Email]
viviparu'
Senior member

IP:

Daca iei din Obor cu kilogramul s-ar putea sa-i iei la un pret bun. Cei care scot tubii ii vand cu 200.000 kg flacailor din Obor, asa ca poti sa-ti faci niste socoteli cu cei de la care vrei sa cumperi. Cat despre faptul ca ai vrea sa-i scoti tu, mai bine lasa-te pagubas. Parerea mea...

Oare unde vom gasi atatea intrebari pentru cate solutii avem?
[Email]
tino
Junior member
[Avatar]

IP:

in momentul de fata cumpar cu 150.000 kg,nu stiu de unde informatia ca cei di Obor i-ar lua cu 200.000kg dar sigur e inexacta,iar cel de la care cumpar eu ii cumpara la rindul lui cu 120.000 kg,deci revenim,stie careva vro' balta cu tubi?
[Email]
liviujosceanu
Member

IP:

eu sunt din craiova si la noi sunt o gramada de balti pline cu tubbi . dar e un namol si un parfum acolo de iti vine sa iti versi " matele " am fost cu cineva sa isi scoata si sa ia si pt mine si cand a iesit de acolo a zis ca nu mai intra in viata lui
[Yahoo!]
tino
Junior member
[Avatar]

IP:

am fost simbata la plimbare,m-am suit in masina si m-am dus pe centura Bucurestiului,zic ca poate dau de Dimbovita inainte sa intre in Buc.Dau de ia sau cel putin asa mi-au zis niste pescari de pe acolo,toate conditiile,apa incet curgatoare,mil destul de imputit pe fund si pe maluri,toate bune si frumoase numai ca dupa ce am rascolit prin mil vreo 30 min am reusit sa gasesc,stupoare 1(unu)tubi,nu un kg,nu intelegeti gresit ci un singur vierme amarit. Asa ca fratilor,ajutati un biet om caruia ii tipa copii(bineinteles,pestii)de foame acasa si zice-ti si voi pe unde e o balta cu tubii,mai la siguranta si fara Dimbovita.(la intrare n-are tubi iar la iesirea din Bucuresti chiar nu ma duc(va imaginati cum trebuie sa fie Dimbovita la iesirea din Bucuresti? ))) )
[Email]
lukaboy
Senior member
[Avatar]

IP:

pai raspunsul se afla in postul tau! avea apa curata, deci tubii nu au ce cauta acolo! cel gasit de tine era in vacanta! :-P

acum pe bune, la iesirea din Bucuresti , apa Dambovitei este "imbogatita" cu substante hranitoare, numai bune pentru tubi!

eu cred ca ii iei bine la 150.000! vorbeste si cu D-l Oprea, ca poate te indruma el catre cineva care are tot anul!

Bafta

http://www.seachem.ro
[Email]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

tino wrote:Asa ca fratilor,ajutati un biet om caruia ii tipa copii(bineinteles,pestii)de foame acasa si zice-ti si voi pe unde e o balta cu tubii,mai la siguranta si fara Dimbovita.(la intrare n-are tubi iar la iesirea din Bucuresti chiar nu ma duc(va imaginati cum trebuie sa fie Dimbovita la iesirea din Bucuresti? ))) )

Nu prea cred ca se inghesuie lumea la recoltat de tubi... ca te-ar fi sfatuit cineva pina acum. Nu cred ca-ti ramine decit sa te pui bine cu un vinzator si sa ti-i dea mai ieftin, avind in vedere ca tu cumperi en gros. Asta daca n-ai de gind sa iei la scormonit toate baltile din jurul Bucurestiului. :sic:

Forum Index » Hrana
Go to: