[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: liviujosceanu
Forum Index » Profile for liviujosceanu » Messages posted by liviujosceanu
basca testoasa ti-as da eu chear 2 . dar nu vad cum vor ajunge la tine
.....
Editat de Lucian:
Parca stabilisem ca nu facem comentarii la oferte/cereri
daca stateam plecat 2 saltamani era bine . eu stau mai mult .. in jur de 2 luni . si la mine in bloc am numai vecini de kko ... nu pot sa ii las sa imi aibe grije de acvariu ... ca daca il las pe mana astora se duce acvariul meu . nu intereseaza pe nimeni acvariul ? inca astept m,esaje
mda ... cam asa . in vacantza o sa fiu numai plecat .. la mare , la munte , pe la tzara ... si am si nevvoie de niste bani ca asa nu l-as da .. este super frumos acvariul
salutari! vand acvariu de 200 L cu tot cu pesti si plante si neoane , capac facut de mine filtru intern internal power filter sp 1800L scoate 1000l/h, plante frumoase si multe nush cum se numesc! am 7 feluri de plante misto , pesti am : 8 gourami adulti (10-15) cm fiecare , xifori 12 (2 masculi si restul femele ) si astia mari , mulinezi 8, sanitari 4 mari ( 2 maro cu pete negre si 2 lungi ca somnii), 2 guppy 4 scalari mari , 6 conchonus (deia galbeni ) 4 tetrazona , 2 nush decare sunt , incalzitor, vibrator sare scoate bule eu il am sa scoata in 3 locuri aer in acvariu in colturi si in mijloc ( pe geamul din spate ) cam atat.
tot ce am enuntat aici le dau cu 250 euro negociabil.
daca va intereseaza puteti sa ma cautati pe yahoo messenger la : eu_liviu2005 sau bengosul_l .
ce raritate mai ca eu pe unde ma duc pe acolo vad scalari destia eu am 4 identici ca ala din poza si am avut si pui la 2 dintre ei . mai am pui de la ei dar nu am cum sa iti dau pt ca e ceva distanta intre noi. puii au 3 luni si ceva am in jur de 300 si ceva
daca si tld 830 sunt proaste atunci care mai sunt bune ? ) eu zic ca sunt f bune pt plante
nu are nimik eu am 200 Litri de apa si filtrul esoate 1000l/h deci mult mai multa ca al tau si nu afecteaza cu nimik la mine jetul de apa este indreptat in sus pt ca asa l-am lasat eu sa nu imi faca plantele "varza" . daca te uiti la mine in acva zici ca e fantana arteziana e super ;)
salutari! vand acvariu de 200 L cu tot cu pesti si plante si neoane , capac facut de mine filtru intern internal power filter sp 1800L scoate 1000l/h, plante frumoase si multe nush cum se numesc! am 7 feluri de plante misto , pesti am : 8 gourami adulti (10-15) cm fiecare , xifori 12 (2 masculi si restul femele ) si astia mari , mulinezi 8, sanitari 4 mari ( 2 maro cu pete negre si 2 lungi ca somnii), 2 guppy 4 scalari mari , 6 conchonus (deia galbeni ) 4 tetrazona , 2 nush decare sunt , incalzitor, vibrator sare scoate bule eu il am sa scoata in 3 locuri aer in acvariu in colturi si in mijloc ( pe geamul din spate ) cam atat.
tot ce am enuntat aici le dau cu 250 euro negociabil.
daca va intereseaza puteti sa ma cautati pe yahoo messenger la : eu_liviu2005 sau bengosul_l . eu sunt din craiova !
romi ti-a dat scalarii lui cei mari? si ancistrusii aia ? sau ti-a dat pui de la ei ?
eu strerg geamurile cu o cartela de telefon ... sterg mai mult geamul din fatza .. si lateralele. cel din spate mai rar pt ca imi e greu sa bag mana in apa si sa deranjez plantele ... . eu zic ca e mai bine cu "cartela" ca poti sa apesi pe geam cat vrei tu , cat sa se ia algeme de pe geam.
decat sa imi moara pestii mai bine opresc instalatia aia . plantele sunt f frumoase si fara co2 dela .. si mai bine le las asa .. chear daca se inmultesc mai greu. va multumesc prt ajutor .. ph ul si ce mai ziceati sa il fac mi-e greu .. tre sa ma duc sa vumpat test dela sau ce o fi . schimb din apa si o aerisesc bine. ;) ca doar nu mi-or murii pestii
decand i-am dat drumu la instalatie s-au umplut geamurile de alge si a murit si un peste (guppy) acum toti pestii mei stau la suprafatza apei , nu mai stau ca inainte prin acvariu jucandu-se . respira greu . scot instalatia aia pana nu imi omor toti pestii. la plante nu se vede nimik..
sticla aia o mai agit in fiecare zi sau o las acolo nemiscata ?? eu am pus sticla in spatele acvariului cat timp o sa ma tina ? am inteles ca cca 1 saptamana ?
am pus bula sa iasa pe jetul de apa si jetul ala o sparge in zeci de bule mititele detotsi care se izbesc de geamul din spatele acv.. asa cred ca e mai bine. bulele ajung mai greu sus . multumesc pt ajutor. acum sa astept sa vad daca da rezultate
prea multe de facut. pot pune bula sa iasa intr-un borcanel deasupra jetului de apa pe care il scoate filtrul ?? poze aveti ? dar cu instalatii din sticla cu zahar si drojdie nu cu instalatii delea sofisticate
cea simpla. acum mai e ceva ... unde las sa iasa bula ? in coltul acvariului sau ? e de ajuns 1 bula /s la un acvariu de 200 litri si cu multe plante ? unde pun bula ? filtrul e in mijlocul acvariului pe geamul din spate este internal power filter sp 1800 l (1000l/h) . unde pun bula ?? in colt sau pe mijloc ?
merci mult pt ajutor. gata facui cum scrie acolo . acum astept sa se aca presiune dupa care bag furtunul in apa si las sa iasa 1b/s
sa imi spuneti unde gresesc nu am inca instalatie de co2 dar incerc sa fac.
sticla 2l de coca cola , gaura in dop prin care vine un furtun, sa fie lipit bine sa nu iasa aerul pelanga el , 1 palma de apa ( aproape jumate de litru sau 1 litru ?? )drojdie ( jumatate de plic dr. otquer sau cum se scrie ) 1 cana de zahar (canda de 250 g ) , furtunul sa fie cam 2-5 cm introdus in sticla , 1 robinet ca sa micsorez numarul de bule (1bula/s )
dupa care agit bine bine sticla (cu apa calduta,zahar si drojdie ) si dupa circa 4 -5 ore se face presiune in sticla si ii adu drumu la robinet sa imi iasa circa 1-2 bule /s .
este bine ? corectatima unde am gresit va rog.
:o :o :o ce sa zic ... va multumesc pt ca m-ati informat . daca se crapa sa-i fie de bine. mai am acvarii mai mici ( 80 , 90 . l si o sa ii mut acolo daca asta nu o sa tina. va multumesc .

Forum Index » Profile for liviujosceanu » Messages posted by liviujosceanu
Go to: