[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: nickserr
Forum Index » Profile for nickserr » Messages posted by nickserr
si poate fi o problema, o afecteaza cu ceva?
salut. am observat ca o femela de gupy are coada despicata. deci nu e mancata, este efectiv despicata pe orizontal, pe toata lungimea...aveti idee ce s-a intimplat?
merci
asta stiu, nu e o problema, scalarii sint mici iar cand cresc ii schimb.
postul se referea la plante ...
As vrea sa-mi plantez acvariul cu urmatoarele plante:

Anubias barteri
Bacopa australis
Ceratophyllym demersum
Egeria densa
Hygrophila polysperma
Microsorum pteropus
Vallisneria americana

Acvariul este de 60l si am vivipari si scalari.

Sint aceste plante compatibile cu pestii? Nu le mananca?
Alta intrebare ar fi: sint prea multe specii de plante pentru volumul de apa pe care il am?
Cum pot curata plantele pe care le iau de ouale de melci pe care eventual pot sa le aiba?
daca creste asa... e super :-)
un inlocuitor pentru ea (care sa arate cam la fel) si nici sa nu fie prea pretentios cam ce imi recomandati?
vallisneria americana (sau celelalte varietati de vallisnea) se poate tunde?
ok, multumesc pt sfaturi.
care este cantitatea de substrat (pietris, nisip, pietre) care poate fi suportata de un acvariu? intreb asta pentru ca am vazut ca in proiectele de aquascaping se foloseste uneori o cantitate foarte mare pentru a crea acele forme de relief.
ok, am inteles
pe linga plantele naturale pot folosi in acvariu si plante artificiale?
se pot folosi doar plante artificiale?
multumesc pentru sfaturi.
adevarat, nu am mai desfacut pina acum...
acum stau si ma intreb, demontez pompa, o curat, o montez la loc...cat imi ia asta? nu las pestii prea mult fara filtrare?
nu. nu la filtru. la pompa de apa ma refer. turbina din interior, aia nu trebuie curatata?
adica sa o curat de alge
gata, s-a rezolvat. s-au obisnuit cu mincarea. asta era
salut,
cum pot curata pompa de apa? in afara de curatarea exterioara trebuie s-o desfac si s-o curat si pe interior?
acvariul e de 60l.
cate specii de pesti pot fi puse impreuna intr-un acvariu?
salut,
am o problema cu scalarii. cind le dau de mincare, inghit mincarea dar apoi o arunca afara. am crezut ca e o problema de marime, dar vad ca fac la fel si cu bucatelele mai mici. scalarii sint in jur de 3 cm. acvariul e de 60l si mai am 6 guppy si un molly. ceilalti pesti nu fac mofturi la mincare. mincarea (sub forma de fulgi) e proaspata si in termen.
ce sa fac? multumesc.

Forum Index » Profile for nickserr » Messages posted by nickserr
Go to: