| Message |
|
|
|
Se poate inchide . Multumesc !
|
 |
|
|
|
In scurt timp voi intra in posesia unui acvariu home made din sticla de 10 mm cu urmatoarele dimensiuni : 110L x 60l x 55h. Dilema mea este legata de suportul acestui acvariu ,care o sa cantareasca aproximativ 500 kg( sticla+ apa + substrat + pietre). Ma gandesc sa fac acest suport din pal de 18 mm, clasic dupa forma acvariului si cu intaritoare pe mijlocul lui. O sa fie oare suficient de robust? este o anumita tehnica de imbinare a placilor pentru o rezistenta mai mare? sa folosesc cadru metalic( teava rectangulara), am nevoie urgent de sfaturi
|
 |
|
|
|
Acvariu marca Sunsun, dimensiuni 80L x 50h x 35l , rama din plastic sus si jos, capac din aluminiu cu 2 usi de vizitare, 3 neoane , priza , intrerupator si siguranta , spatiu pentru filtru pe toata lungimea capacului care acum este ocupat de un neon, este construit dintr-o singura foaie de sticla , autocolant , substrat maro, nu este zgariat.
Pret 400 lei ( pret achizitie 750 lei)http://keysboroughaquarium.com.au/index.php?cPath=2_90
|
 |
|
|
|
Se poate inchide. Multumesc
|
 |
|
|
|
Bine ai venit Bibi
|
 |
|
|
|
Ma intereseaza filtru extern , suport acvariu aprox 105 L x 60 l , substraturi
Acvariul este din sticla de 10 mm, capac acvariu din plastic , colat negru , cu 4 neoane de cate 18 W
Contact 0765249114
|
 |
|
|
|
mai este valabil anuntul ?
|
 |
|
|
cms wrote:
cms wrote:descriere acvariu :
- forma triunghiulara
- home made sticla de 10mm
- capac home made din plastic de 10 mm prevazut cu 2 neoane aqua medic si 1 aqua glo
- suport acvariu
- filtru intern aquael Fan 3 (700 L/h)
Pret - 250 lei
Anunt valabil doar pentru Constanta
Pentru mai multe detalii contactati-ma 0765249114 . Claudiu
|
 |
|
|
|
valabil si pentru alte localitati , dar fara a asigura transportul
|
 |
|
|
cms wrote:descriere acvariu :
- forma triunghiulara
- capac home made din plastic de 10 mm prevazut cu 2 neoane aqua medic si 1 aqua glo
- suport acvariu
Pret - 300 lei neg
|
 |
|
|
|
descriere acvariu :
- forma triunghiulara
- suport acvariu
Pret - 300 lei
|
 |
|
|
|
acvariul functioneaza de aprox o luna cu filtrul, apa si substratul din acvariul vechi care a functionat cam 1 an. acvariul e cu bolovani si cichlide. cam atat. e posibil sa nu fi bagat destula pudra din aceea. nu stiu ce sa zic. nu mai am polonicul acela si am pus cu o lingurita foarte mica. Si la mine algele astea refuza sa apara.o sa mai incerc sa il fac de cateva ori si sa compar rezultatul
|
 |
|
|
|
pe la constanta nu ai drum? ca as fi vrut si eu vreo 3
|
 |
|
|
|
am intre 1 si 5 e bine asa?
|
 |
|
|
|
nu mai gasesc instructiunile de folosire la testul de NO3 de la jbl. ma poate ajuta cineva sa ma descurc sa vad nitratii din apa. Adica sa ii masor. Nu mai stiu cantitatile care se foloseau
|
 |
|
|
|
Gata am terminat cu problema cu filtrarea. mi-am luat un jbl cristal profi 1500. si cred ca am scapat de o grija. acu trebuie sa imi cumpar un filtru uv din acela pe furtun ca sa scap de cel dun bazin. ce parere aveti de cel de la jbl de 9 ? trebuie sa iau mai mare de atat? multumesc
|
 |
|
|
|
Multumesc o sa masor. Acu off topic am 2 delfini albastri care s-au apucat de treaba danseaza de zor iar femela are ceva gusa. Dragoste mare la mine in acvariu
|
 |
|
|
|
Le-am bagat niste fistamin de la sera in mancare. O sa le cresc kh-ul oricum nu i-am mai vazut sa se scaepine in ultima ora le-am dat si eu niste spirulina pentru oameni din niste capsule. Au mancat-o
|
 |
|
|
|
La 7 zile. Cam asa. Dar de obicei svhimb 40-50 litri. Acu imi parea apa cam galbuie si am luat mai multa.
|
 |
|
|
|
Acvariul e ciclat.da la ultimul schimb am inlocuit 90 de litri din 300.o sa astept poate trece
|
 |
|
|