[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Lorenzo
Forum Index » Profile for Lorenzo » Messages posted by Lorenzo
Ce fel de bol ai?
Si la masculi este posibil asa devreme?Sau doar la 'fetite' mai mici cu 'baieti' mai mari?
Il cunosc pe "tatal lor",are niste alti "copii" de caeruleusi de 10 cm la mine in acvariu
Doar de marime conteaza ca sa aiba gusa?Sau si de varsta?Si eu am avut elongatus de3-4cm cu gusa dar avea 6-7luni.Acum am elongatus de 3-4cm,nu stiu daca are 4 luni si nici discutie sa aiba gusa.Deci maturitatea sexuala o ajung la o anumita marime si nu varsta?Eu credeam ca-i invers
Cu toata stima dar in primul mesaj are si un link
Sunt in dubii cu marimile,dupa calculele mele ar trebui sa aiba minim 550l(150cm/51cm/74cm)
Transportul ar fi dificil,costul s-ar ridica la peste 150lei.Are si capac nu?
Are un reproducator din Timisoara si trimite oriunde in tara.
M-ar interesa dar esti cam departe de mine,eventual daca poti rezolva transportul.
100 lei totul
Vand din lipsa de spatiu urmatoarele ciclide malawi:
2 L.Caeruleus masculi tineri de aprox.8-10cm.Pret:20 lei toti
5 M.Estherae (3F+2M cred) de aprox.8-10 cm.Pret:40 lei toti
15 P.Elongatus (2cm).Pret:45 toti
15 L.Caeruleus (2cm).Pret:45 toti
Reducere la tot la pachetul: 130 lei+transportul in alt oras(10-20lei).
Frumos De unde ai cumparat Pseudotropheus sp. "Acei" (Msuli)
Sunt 23,dar oricum unu in plus sau in minus nu conteaza.Scoate cei 5 cyrtocara moori si restul poate sa ramana cu conditia sa ai o filtrare foarte buna respectiv schimburi de apa 50-60% saptamanal in 2 etape.Sau poti ramane cu cei 5 cyrtocara moori,am mai vazut "acvarist expert" care ii tine in 180l.
Nici nu incerca daca sunt pretentiosi,am eu jbl malawi 38% spirulina dar nu le place africanilor mei.Eventual daca nu le dau 2 zile mancare....
mosu wrote:Lonrenzo, ia-o usor.
Vezi ca nu m-am adresat cu 'gogule' sau 'gigi'
Ar trebui sa iti vezi de ale tale nu sa faci morala userilor pentru calitatea raspunsurilor lor.

E drept ca aici se poate dar totusi ne pastram o decenta in atitudine.

VEZI CINE CONTINUA IN CONTINUARE.Stiu cum este sa fii sef din propria experienta dar tot din propria experienta iti spun ca gresesti foarte mult acum.(se putea rezolva cu un pm foarte usor).Ai dreptate in mica parte(30%) dar sunt PROVOCAT de 2-3 useri care nu pot inghiti cele intamplate in urma cu 3zile(care activeaza f.frecvent si pe celalalt forum dupa cum bine stiti) si care vor tocmai ca sa se ajunga aici...........
Aseara n-am zis nimic si ti-am respectat avertismentul tocmai sa se termine aceasta poveste dar cum deschid calculatorul vad ca din nou (a 5-a oara in 3 zile)snakefishmike face misto....
Eu am 34 de ani,cu copii...,cu acvarii... cu de toate,nu sunt un copil cum cred unii si am o coloana vertebrala foarte dreapta sa stii.Mie imi place dreptatea foarte mult si nu renunt la ea pentru nici un compromis.Nu pot sa ma abtin in fata dreptatii,asa am fost invatat in cei 7 ani de acasa.Si sa fiu luat peste picior de tineri cu 10-15 ani mai mici ca mine nu permit nimanui.Atunci nu ati putut intervenii cand ei ma luau peste picior?Si ce-i mai grav ca traim intr-o societate in care toti inchid ochii si se uita la circ ca asta prinde la noi tare de tot.Stiu ce urmeaza dupa asta ca pana la urma este site-ul vostru si faceti ce vreti cu el,asa ca va las in liniste si ma duc sa imi vad de ale mele cum mi-ai sugerat chiar tu..........
Daca citeai toate posturile de mai sus ai fi vazut ca nu EU m-am luat de cineva asa cum spui tu.
Toata stima pentru ca esti membru de baza dar MODERATOR inca nu esti desi cred ca ti-ai dori.....
Daca asa crezi tu eu am balacarit pe forum(din Dex:BALACARI- a (se) batjocori, spunând (sau spunându-?i) cuvinte injurioase) atunci treci si retrageti cuvintele cu butonul edit pentru m-ai jignit tare de tot!
Sa stii ca am citit regulamentul si il respect.Tu?
Scuze de offtopic dar nu m-am putut abtine.
ReBella wrote: Prin "aici se poate" te referi cumva la faptul ca aici pe forum nu iei ban chiar daca sari calul ? Nu te baza pe asta. Iar la partea cu "gigi" ... eu cred ca e destul de explicit scris nickul lui SnakeFishMike.

Nu deloc ! Ma refer ca putea sa-i de-a lui alexnbv un sfat,ceva ce l-ar fi putut ajuta,nu cu emoticoane si semne.Nu suntem la balci sau teatru de papusi totusi.Iar la partea cu gigi ce sa zic daca asa il cheama pe om.Concentratia am gresit cum am zis,intradevar era 1/20
Alexnbv ,cu apa fierbite ai spalat nu?Cloramina daca ai, poti pune si detergent,dar sa clatesti la sfarsit f.bine
feugen wrote:Dezinfectarea plantelor recomand a fi facuta cu apa oxigenata, exclus clor, cloramina sau alte alea.

Am spalat 5-6 tipuri de plante cu clor si nu au patit nimic.Acum nu stiu,poate am pus conc. de clor prea putina....
Vorbeste linistit gigi ca aici se poate.....am gresit concentratia sau ce?

Forum Index » Profile for Lorenzo » Messages posted by Lorenzo
Go to: