Message |
|
tzinetziva bine infloreste
are un boboc care mai are 3-4 cm pana ajunge la suprafatza apei.
abia astept sa pot face poze. 
|
 |
|
rezolvat
|
 |
|
de preferat rosu curat.
astept oferte.
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
acvariu zici? daca ala e acvariu, eu i-asi pune o palarie, iti ajunge  , dar atentzie sa cumperi o palarie mica, sa nu astupe tot "acvariu" 
|
 |
|
chitron wrote:Sa inteleg ca asta este raspunsul tau la toate detaliile care ti se cer.
da acesta este raspunsul la tot. daca te uitai si tu si ei mai bine, vedeai acolo 1 pm
|
 |
|
alina_g wrote:Care e temperatura la acre a crescut monstrul? :robot:
la 26 grade.
a fost o perioada de 3 sapt in acvariu cu discusi, si a inceput sa ii mearga rau, asa ca am scos-o de acolo. 
|
 |
|
MARELE ALB wrote:Nymphaea mea nu vrea sa faca frunze mai mari decit o moneda  . Ma tortureaza la psihic de vreo 3 ani :aaa: .......
poate nu e buna linia genetica, dar......
daca esti cuminte si ascultator
o sa ai un pui de la ea 
|
 |
|
razvan wrote:neicaaaaaa!!! da' ce le-ai dat de mancare?  sau au crescut la "cantina partidului" 
 , in primul rand apa, multa apa
2-lumina cata a incaput
si nu in ultimul rand slana  .

|
 |
|
|
 |
|
la distantza de 2-3 ore fata de cluj, si fata de alba iulia.
|
 |
|
se vinde artemia in ardeal cu 200k/kg.
pm.
|
 |
|
se pare ca e terestra.
asta este, o sa o pun in ghiveci 
|
 |
|
unii prefera sa cumpara discusii mai mari, deoarce puii sunt mai greu de crescut, sunt mai fregvente bolile, sunt mult mai pretentiosi, si trebuie sa ai mare grija cu ei.
eu am preferat sa iau pui, fiind un incepator in ale cresterii discusului, si doar crescand un pui, de la tineretze pana la maturitate poti sa invetzi asa zisele "secrete ale discusului".
|
 |
|
mai oamenilor, eu cred ca omul asta are o problema, sunt sigur de asta.
dupa mai mut timp de discutzii pe yms cu el, nu a inteles nimic. nu vrea sau nu poate, asta fara sa il jignesc.
el vrea pestisori coloatzi, multzi sa aiba ce privi. inafara de asta nimic nu conteaza, pestii nu sunt chiar atat de scumpi, si isi permite sa isi cumpere cat de multi.
eu zic ca cu el nu e nici o sansa. in afara de tampenii puerile, de copil , altceva nimic.
pe langa faptul ca mi-am pierdut o bucata buna de timp cu el, la sfarsitul convorbiri , sa aud o gramada de injuraturi si jigniri.
pacat ca nu pot pune aici toata discutia, sa invetze si altii un limbaj atat de "elevat" a unui mahalagist . se pare intradevar ca unii din tara asta, tin din tot sufletul sa dea dovada de "cultura", si sa demonstreze ca e "roman".
domnule, cristiandincluj, e cazul sa pui mana pe carte, cultura si limbajul se fac citind, si daca nu reusesti, problema cred ca e "la mansarda", iar un control psihiatric este absolut necesar, cu cat e mai repede, cu atat mai bine 
|
 |
|
a avut cineva planta asta?
imi poate spune ceva despre ea? 
|
 |
|
al meu e asa: 100/40/40, din sticla de 6 mm, cu fund de 8mm, si intaritoare.
nu are burta de loc, chiar are un deficit de 2 mm ( fetzele de sticla erau curbe, asa e sticla la romani  , si atunci le-am asezat cu burta spre interior)
|
 |
|
in acvariu ala potzi sa tzi maxim 10 neoni, dar nici 10. mai poti sa tzi si un sanitar, cu conditzia ca acesta sa nu fie hoplo ( pune un cory)
incearca sa capi de restul pestiilor. nici macar vivipari nu potzi tzine in el, se inmultzesc ca naiba, si te tresesti intr-o luna cu 100 de pesti, si atunci sa te vad.
pune si tu o adresa viabila de yms, sau ia contact cu mine pe yms, ca eu nu am reusit
|
 |
|
cristiandincluj wrote:dragi colegi (v-a numesc asa pentru.ca de 3-4 saptamini mi-am luat si eu acvariu),am o nelamurire in ceea ce priveste genocidul zilnic de la mine din acvariu.
mi-am luat acvariu,apoi niste plante apoi niste pestisori.
am respectat cu sfiintenie aproape tot ce am citit pe aicea.
problema mea e ca nu cunosc toti pestii pe care i-am luat si nu stiu unde sa vad poze cu ei ca sa-i cunosc pe fiecare cum i-i cheama.
stiu doar ca mi-am luat neoni,guppy,molly,scalari,xifo,platti,zebre,ceva sanitari si inca 2,3 rase care habar nu am ce sint.
acestia din urma ,e vorba de niste pestisori albi si care au niste linii negre verticale pe tot corpul (4 linii ) sint deosebit de activi si cam ei fac legea in acvariu.
pentru ca am remarcat ca dupa ce mi-am reimprospatat acvariu cu o alta tura de pesti ,astia din urma i-i cam fugareau pe toti.nu-i vorba ca se fugaresc si ei intre ei toata ziua dar ceva nu e normal ca am observat chiar eu cum il ciocaneau pe un guppy .care cred ca o sa moara.
zilnic gasesc cite un pestisor mort in acvariu.
deci :
1.cum se numesc ?
2.care sint incompatibilitatile dintre specii (adica care cu care nu trebuie tinuti impreuna in acvariu) ?
nu am gasit nimic in acest sens pe aicea
multumesc anticipat
bine ai venit
da si tu detalii catzi litri are acvariu' tau
cam multzi pesti acolo, si multe rase, ai facut o amestecatura.
cei rai cu dungi, cred ca sunt tetrazone ( ar ajuta mult o poza la ei).
mare amalgam de pesti ai acolo.
ramai ori numai cu viviparii, ori cu scalarii si neonii, dar asta depinde de marimea acvariului tau., sumi ( tetrazonele) cam nu ai cu e le asocia, la fel si zebrele.
cel mai bine, da mai multe detalii in legatura cu volumul acvariului, si dimensiuniile acestuia, filtre, lumina, etc., si dupa o sa vina sfaturi.
|
 |
|