[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Carbone
Forum Index » Profile for Carbone » Messages posted by Carbone
Sunt locuri goale gramada ... doar sa gasesc corali sa pun. Cat despre ciclide ... nu cred. Mai degraba un plantat cu discusi
dan.pavelescu wrote:In ce ocean e facuta poza?

Da' de unde ocean .. e colea langa Bucuresti

Dupa defrisare...mult spatiu gol

image
image
image
aia galbnea se poate sa fie aceeasi specie cu acropora din stanga tridacnei sau cu cea din stanga fragului de montipora cap rosu (partea dreapta a pozei)

http://img.plici.ro/image/SY2
Cristi, Elis, Elven: Multumesc !

Pana la urma am cumparat proiectoare de 10W, alb cald, dar or sa stea in stand-by pana gasesc chaeto. A rezolvat tata problema algelor si a baga 2 arici in acvariu cu chaeto
Am reusit sa mai recuperez 3-4 fire de 2cm si sunt puse intr-un acvariu separat la crescut, cu lumina naturala.

Weekendul viitor am in plan sa defrisez complet montipora rosie si cea verde si sa lipesc cate 3-4 betze din coralu' rupt in locul unde a fost colonia. Dupa ce termin cu montiporele va trebui sa eliberez locul ocupat de 2 acropore mov + acropora yongei + o millepora rosu-roz care este jumatate moarta de la incidentul din vara.

image
image
image

Coralii in noul camin au inceput sa se coloreze
image
image
image
image
Am gasit un sixline pana la urma. Multumesc pentru gazduire.
Cumpar sixline wrasse. De prefera din Bucuresti sau imprejurimi.

Multumesc.
Multumesc pentru aprecieri.

Sper ca pana in decembrie sa umplu spatiile goale ramase in urma SPS-urilor ce au murit in vara.
florian.n wrote:Succes cu "maternitatea"

Merci

un mic update dupa eliberarea zonei de nisip

image
image image

image image

image image
merci. Daca stau bine sa ma gandesc, ar mai incapea un acvariu sub asta nou
Coralii mici au primit un nou camin
Noul proiect a demarat cu ceva probleme:
- nu am degresat bine sticla si am avut o mica scurgere de apa (am remediat problema cu o mica peticeala)
- noua pompa de dozare s-a stricat dupa o ora de functionare (nu mai merge o tasta din meniu). Piesa de schimb este pe drum.
- din 7 tuburi ATI, doua sunt defecte

image

image image

image
*au
a trecut caldurile fara pierderi foarte mari
image image
image image
incearca sa faci un schimb de apa + carbune activ. Daca nu avea gris pe el si totusi a murit, este posibil sa fie alte alea prin apa care agraveaza situatia.
ocean wrote:sa pun fructoza direct in apa , metoda am citit-o candva pe un forum cred ca era Reef Central dar nu mai sunt sigur, explicatia data acolo era ca pentru pesti e ceva similar perfuziilor cu glucoza ce ni se administreaza noua, fructoza e absorbita de organismul pestilor prin procesul respiratiei si le asigura un plus de vitalitate chiar in conditii fizice precare cum e de exemplu white velvet: p

daca pui fructoza in apa, ai mari sanse sa declansezi un "bacterial bloom" si sa se duca dracu si nivelul ogixenului dizolvat din apa. Reteta dezastrului e sigura

Si legea lu' Murphi se cam confirma ... cand pleci in concediu aproape sigur se strica o dracie pe la acvariu. Nu stiu cum, da' si 2 zile daca pleci trebuie sa se intample ceva.
era era o portie de dieta. Cand le da tata sa manance ... le da dublu
orio wrote:Si daca nu e complet din plastic nu ar fi o problema deoarece acesta nu ia contact cu apa sarata, prin el trecand doar apa de ozmoza.

de obicei piesele sunt din alama. Cupru + apa de ozmoza si corali s-ar putea sa nu fie o idee prea stralucita
Nemancatii

image

image
digitatele si acroporele 80. Acroporele mov 100. Pociloporele 130.
Nu trimit prin curier. Doar autocar/tren. Pot trimite doar in weekend.
0720770650 - Cristi

image
image
image
image
image
image
image
koala wrote:Ce colectie frumoasa de corali aveti acolo, dom' Carbone!

va multumesc, domnu' Koala
mai trebuie sa reintregesc colectia de pesti
Primul schimb de apa dupa 2-3 luni

image
image
image

Forum Index » Profile for Carbone » Messages posted by Carbone
Go to: