| Message |
|
|
Sunt locuri goale gramada ... doar sa gasesc corali sa pun. Cat despre ciclide ... nu cred. Mai degraba un plantat cu discusi
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:In ce ocean e facuta poza?
Da' de unde ocean .. e colea langa Bucuresti
Dupa defrisare...mult spatiu gol

|
 |
|
|
aia galbnea se poate sa fie aceeasi specie cu acropora din stanga tridacnei sau cu cea din stanga fragului de montipora cap rosu (partea dreapta a pozei)
http://img.plici.ro/image/SY2
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Am gasit un sixline pana la urma. Multumesc pentru gazduire.
|
 |
|
|
|
Cumpar sixline wrasse. De prefera din Bucuresti sau imprejurimi.
Multumesc.
|
 |
|
|
|
Multumesc pentru aprecieri.
Sper ca pana in decembrie sa umplu spatiile goale ramase in urma SPS-urilor ce au murit in vara.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
merci. Daca stau bine sa ma gandesc, ar mai incapea un acvariu sub asta nou
|
 |
|
|
Coralii mici au primit un nou camin
Noul proiect a demarat cu ceva probleme:
- nu am degresat bine sticla si am avut o mica scurgere de apa (am remediat problema cu o mica peticeala)
- noua pompa de dozare s-a stricat dupa o ora de functionare (nu mai merge o tasta din meniu). Piesa de schimb este pe drum.
- din 7 tuburi ATI, doua sunt defecte

|
 |
|
|
*au
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
incearca sa faci un schimb de apa + carbune activ. Daca nu avea gris pe el si totusi a murit, este posibil sa fie alte alea prin apa care agraveaza situatia.
|
 |
|
|
ocean wrote:sa pun fructoza direct in apa , metoda am citit-o candva pe un forum cred ca era Reef Central dar nu mai sunt sigur, explicatia data acolo era ca pentru pesti e ceva similar perfuziilor cu glucoza ce ni se administreaza noua, fructoza e absorbita de organismul pestilor prin procesul respiratiei si le asigura un plus de vitalitate chiar in conditii fizice precare cum e de exemplu white velvet: p
daca pui fructoza in apa, ai mari sanse sa declansezi un "bacterial bloom" si sa se duca dracu si nivelul ogixenului dizolvat din apa. Reteta dezastrului e sigura
Si legea lu' Murphi se cam confirma ... cand pleci in concediu aproape sigur se strica o dracie pe la acvariu. Nu stiu cum, da' si 2 zile daca pleci trebuie sa se intample ceva.
|
 |
|
|
era era o portie de dieta. Cand le da tata sa manance ... le da dublu
|
 |
|
|
orio wrote:Si daca nu e complet din plastic nu ar fi o problema deoarece acesta nu ia contact cu apa sarata, prin el trecand doar apa de ozmoza.
de obicei piesele sunt din alama. Cupru + apa de ozmoza si corali s-ar putea sa nu fie o idee prea stralucita
|
 |
|
|
Nemancatii

|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
koala wrote:Ce colectie frumoasa de corali aveti acolo, dom' Carbone!
va multumesc, domnu' Koala
mai trebuie sa reintregesc colectia de pesti
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|