Message |
|
|
 |
|
CristiC wrote:Coralii au ajuns cu bine.Faini si sanatosi.
Se multumeste dom' Carbone.
Astept poze cu padurea de corali peste cateva luni
|
 |
|
la cat de agitat e cainele, dupa 2 zile vine inapoi cu el
|
 |
|
vali b wrote:a mai ramas ceva?
am mai taiat astazi din millepora verde. daca vrei da un semn.
|
 |
|
vali b wrote:a mai ramas ceva?
momentan stocu' e pe minus
da' in cateva luni mai facem o defrisare !
|
 |
|
koala wrote:Ce uameni, ce hiene!
Nu mai poate omu' sa scoata ceva la vanzare, ca sariti voi sa cumparati tot... uite ce-i faceti lu' Carbone, acu' tre' sa s-apuce iar de crescut/fraguit.
Mai mare bataia de cap!
bataie mare de cap ... de uzi pe maini, dupa aia trebuie sa te manjesti cu ciment ...
|
 |
|
ciprian wrote:Salut,
Acropora albastra (poza 2) mai este, ?
Multumesc.
Salut,
momentan nu. In weekend trebuie sa mai tai, da' o sa dureze ceva timp pana incep sa creasca pe piatra.
|
 |
|
cererea e prea mare pentru cati corali sunt
in ordinea venirii, coralii vor merge catre:
- HBOT: 1,2,3,4,6,7
- Gabriel: 1,5
- CristiC: 3,4 (vorbim in weekend sa vad daca mai sunt corali din speciile astea)
- Luther: 1,2,5,6 (2 si 5 sunt din aceeasi specie). Pentru Millepora Mov/Albastruie va trebui sa mai astepti aprox. o luna.
- Lukaboy: verde lime exista, dar millepora (6) si acropora albastra cred ca peste o luna vor mai fi
- Fanta: milleporele am ramas fara ele, dar peste o luna sigur vor mai fi.
In weekend ma pun pe taiat ce e mai mare si actualizez topicu'
|
 |
|
CristiC wrote:Coralu' verde din poza 3 (plan secund) il vreau eu.
E acropora yongei?
Este destul de greu de identificat o acropora. Dupa aspectul exterior da, pare a fi A. Yongei, dar dupa schelet am ceva dubii.
|
 |
|
edyr wrote:Acu` ce facem,tre` sa ma inscriu la concurs,nu?
Daca doresti coralii din poza http://i.imgur.com/ni5iM3E.jpg da
- acropora aia verde din stanga scoicii mari de pe nisip
- acropora verde si cea crem de pe nisip (de la dreapta la stanga)
- acropora mov sau cea albastra de pe nisip (cea mare)
- una bucata galaxea
|
 |
|
Cristi: depinde cum o privesti. Tabling-urile sunt foarte frumoase, dar daca e coralu' mic si nu stii forma de crestere si il pui undeva pe sus s-a zis cu coralii din partea de jos...
Unu' din premiile la concurs a inceput sa prinda o culoare foarte interesanta, dar greu de surprins cu aparatu' foto (unghi de 45 de grade prin geam de 2cm).
|
 |
|
Cristi: coralii aia doi nu par sa creasca foarte repede. Dupa cum arata par a fi aceeasi specie, numai ca unu' e mai albastrui, iar celalalt mai movaliu. Unu' dintre ei are ramurile albe spre baza, celalalt e prea flocos sa-mi dau seama ce culoare are
Mai am un coral care seamana cu ei, dar are tenta violet pe toata ramura coralului si pare sa nu creasca "tabling".
De fraguit cred ca la anu' sau poate prin iarna.
Gabriel: nici nu stii cata vopsea de oua am folosit pentru pozele astea
|
 |
|
CristiC: se pare ca si in acvaristica e valabila zicala ... gaina batrana face ciorba buna
|
 |
|
Vand urmatoarele variante de acropora:
Acropora verde lime (1)
Acropora albastra (2)
Acropora crem-mov (3) si Acropora verde (plan secund) (4)
Acropora albastra (5)
Acropora Millepora (6)
Acropora Millepora (7)
1...6 sunt 80 ron
7-le e 260 ron (o sa fie destul de greu cu transportu' in afara Bucurestiului sau Ploiesti)
|
 |
|
koala wrote:Speachless, dom' Carbone!
speachless am fost si eu acum 2 saptamani cand "a fugit" firu de la masa si am vazut cateva stele verzi
|
 |
|
|
 |
|
primu pare a fi un spaghetti worm. nu e de rau.
|
 |
|
La mine tomatosu nu pune botu pe xenia. A venit o bucata mica pe un SPS cred si acum am doua pietre acoperite cu nenorocirea asta de xenia
|
 |
|
Zsido wrote:Deoarece is plin de aiptasia caut sa cumpar bergia,daca are cineva il rog sa dea un semn.
decat bergia, mai bine un tomatosus
|
 |
|
s-a vandut
|
 |
|