[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Razvan Radu
Forum Index » Profile for Razvan Radu » Messages posted by Razvan Radu
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by Razvan Radu
La 4 luni ar trebui sa fie suficient de mari, adica aproape adulti; depinde si cum i-ai hranit. Daca ar fi vreun pericol ar fi din partea carasului.
Ideea este sa simulam in acvariu conditii cat mai naturale, asa cum le au pestii in apele tropicale unde traiesc. Si cum soarele nu face pauza la pranz, nu ar trebui sa faca nici neoanele noastre! Ideea cu pauza de iluminat este incercata uneori ca o metoda de lupta impotriva algelor (desi nu stiu cat este de eficienta), dar nu cred ca la tine este cazul.
Multumesc mult de raspunsuri! Acid clorhidric = detartrant, daca nu ma insel; ideea este sa arunc ceva in apa inainte de a goli bazinul sa nu contaminez bunatate de furtun. Osa incerc sa fac rost de permanganat si mi-a recomandat un amic care este prof de biologie la universitate sa pun sulfat de cupru (piatra vanata). Daca le pun pe amandoua nu are ce sa strice, nu?
Si da, mi-am invatat lectia Nu luasem in calcul asta din pricina ca a trecut mai bine de un an de cand nu am mai avut un peste bolnav si uitasem cat de rau este...
Intr-un bazin de 150 litri in care locuiau 4 carasi s-a intamplat cea mai rapida evolutie a unei boli din cate am vazut pana acum. Pestii ii aveam de peste jumatate de an, complet sanatosi, nu au avut niciodata probleme. In total am vreo 10 carasi (detest specia asta mutanta, dar i-am luat sa ma joc cu inmultirea lor). Statusera impreuna pana au crescut intr-un acvariu de 400 de litri si de vreo luna ii mutasem separat in bazin de femele si bazin de masculi. Am mentionat asta deoarece ceilalti carasi sunt in continuare perfect sanatosi, deci ceva s-a intamplat doar in bazinul cu nenorocirea. Singurul lucru pe care l-am facut cu cateva zile inainte sa moara a fost sa introdu un filtru cu burete. Filtrul il aveam intr-un sac in magazie nefolosit de peste un an. Sa fie posibil asa ceva? sa existe o asemenea bacterie pe un filtru uscat si nefolosit de atata timp? pestii au decedat in mai putin de 48 de ore. Incepusera sa se albeasca si sa putrezeasca cozile si desi am pus supradoza de omnipur nu a contat. Si alta problema pe care o am este ce sa pun in bazinul acela sa sterilizez tot? Si mana mi-e frica sa o bag in apa aia.
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index