[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: AMON_RA
Forum Index » Profile for AMON_RA » Messages posted by AMON_RA
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by AMON_RA
Cand mi-am luat eu acvariul a fost echipat cu un filtru intern EHEIM care era foarte silentios . Intre timp , la o curatare a filtrului am reusit sa rup niste "urechiuse " care tineau rotorul pompei si am fost nevoit sa cumpar alt filtru . Am zis ca daca tot iau altul sa iau unul cu un debit mai mare si am optat pentru un Hailea de care sunt foarte nemultumit . Pe langa ca nu e silentios deloc mai si vibreaza . Si vibratia se transmite si capacului care face cateodata niste zgomote foarte nasoale . Asa ca vezi ce cumperi.
Salutari si tie si bun venit . .
WOW WOW WOW !!!
Jos palaria .
Despre verdeata eu zic ca mai bine in salata cu ea .
Dar daca asta e vointa Marii sefe a clanului e musai sa te supui .
Super tare dom'le.
Dar lemnele? De unde ai luat lemnele ?
Daca am inteles bine, articolele alea nu mai exista .
Baldur wrote:1. cit de suptire poate fi lemnul pe care sa il bag in acvariu? Ca am gasit niste crengi ca radacinile magrove dar sint cam niuiele si ma gindeam sa nu fie ceva rau ca sint suptiri.
2 de ce trebuie sa curat lemnul de coaja? Ca mi se pare ca e mai frumos asa cu coaja pe el. Adica ca arata mai ca in natura.
Mul;tumesc.

1. Poate sa fie cat de subtire vrei tu . Nu e nimic rau daca il bagi in acvariu ca doar tot lemn e ca si cel gros , nu? Mai nasol e ca eu nu cred ca dau bine la aspect niste crengi subtiri .
2. Se curata de coaja deoarece in timp coaja aia putrezeste si toata materia aia se raspandeste in apa bazinului si o murdareste .
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index