[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: AMON_RA
Forum Index » Profile for AMON_RA » Messages posted by AMON_RA
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by AMON_RA
Cred ca vroiai sa spui ca filtrul nu are garantie , nu ? Nu de alta dar citind " nu prezinta garantie" se intelege cam cu totul altceva .
Cracker
la mine inseamna sa car 3 galeti 10litri directia acvariu baie si retur plus umplut de 6ori un bidon de 5litri special destinat. plus baltoaca pe care o creez obligatoriu plus bombanelile invariabile ale lui nevasta-mea.

Cand fac schimbul de apa eu folosesc un furtun impreuna cu un powerhead .La golire powerhead-ul in acvariu si capatul liber de la furtun in scurgerea de la baie si la umplere powerhead-ul in vasul cu apa si capatul liber al furtunului in acvariu .
Simplu , eficient , comod , fara efort si fara sa faci apa prin casa .
Legat de instalatia de U.V. FARAONU' m-a sfatuit pe mine sa nu iau de la TETRA deoarece curge.
Totodata a zis ca cele de la JBL sunt ok.
Sau Carmencita :yeah2:
Si mai ales se simtea exact cum te-ai simti tu , tinut inchis inauntrul unei vitrine frigorifice de aia de la sucuri .Si la 2 zile vine cineva sa deschida usa pentru 2 minute . Cat sa intre putin aer si sa mergi la baie .
Asta bineinteles daca acel cineva considera necesara treaba asta.
Sper ca nu am exagerat comparatia
Eu la cele suspendate de tavan ma refeream .
Despre cele care se agata de marginea bazinului am inteles de la niste forumisti mai experimentati decat mine ca sunt pentru acvarii nano .
Dar poate exista si pentru acvarii mai mari . In ziua de azi orice se poate face .
Nu cred sa reusesc sa fac asta decat deseara cand Maritul RA isi incepe calatoria prin lumea subterana
Sau ai putea sa pui niste lampi suspendate .
Bineinteles , in cazul acesta sau faci un capac de sticla sau lasi acvariul fara capac .
lukaboy
rau esti, mai Amoane...

Pot sa jur ca e de la caldura , ca alta explicatie nu gasesc.
Oi fi eu Maritul Zeu al SOARELUI dar ma afecteaza si pe mine caldura .
Oricum eu ma gandeam ca o imagine face cat o mie de cuvinte ( asa se zice ) . Avand acest lucru in minte eu ii amintisem de amicul google.
In alta ordine de idei si eu sunt novice in ale acvaristicii, dar pentru asta nu am venit pe forum ca sa stresez lumea sa-mi spuna cate puncte are Ancistrusul pe spate sau Pleco pe burta .
Dar ii acordam circumstante atenuante avand in vedere ca pana la urma e doar un copil.
O zi racoroasa la toata lumea .
Daca il deschizi din nou pe amicul google o sa gasesti destule poze ca sa-ti dai seama de diferente .
Iei la rand forumurile de acvaristica cu aceeasi intrebare ?
Parca dincolo a dat cineva un raspuns la intrebarea ta .
Pai sunt mai multe . Incepand de la forma gurii , colorit , mustati .....
Si inca ceva . O intrebare si o curiozitate totodata .
Este prea greu sa te documentezi si sa scrii corect denumirile speciilor?
Ancistrus si nu Anciostrus in cazul acesta .
Am vazut ca si FARAONU' te-a atentionat la o faza cu Anubias dar se pare ca degeaba .
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index