MSergiuM wrote:bine...voi incerca sa nu mai folosesc litera "k" in cuvinte....daca am zis "e k"="e ok"....daca am scris "dak=daca".....macar sunt cuvinte care,citite si rostite au un sens....dar inteligil?....ce reprezinta ?....what the hell is that?un cuvant nascocit la Fazan?...si mersi pentru "ajutor"...daca scriai un reply ajutator cred ca faceai mai mult bine decat "corectandu-mi-l" pe al meu...si lasati partea de gramatica deoparte!am observat ca si in alte topicuri sunt corectate gramatical reply-urile ,in loc sa se gaseasca o rezolvare a lor...am dat peste vreun forum al academiei romane si eu nu stiu?...pot fi banat sau exclus din forum, dar daca se va intampla asta, va fi din cauza spiritului comunist ramas inca in tara,sub sloganul "cine imi zice ca nu e bine, e dat afara"...
In primul rand salutare .
In al doilea rand nu inteleg care e faza cu "...si lasati partea de gramatica deoparte!" . Crezi ca daca tie nu-ti place sa scrii corect toata lumea este la fel? Ei bine afla ca nu este asa . Nu toata lumea a trecut clasa copiind .
...am dat peste vreun forum al academiei romane si eu nu stiu?...
Nu trebuie sa fii membru al Academiei Romane ca sa scrii corect, asta este clar .
?...pot fi banat sau exclus din forum, dar daca se va intampla asta, va fi din cauza spiritului comunist ramas inca in tara,sub sloganul "cine imi zice ca nu e bine, e dat afara"...
Asta este chiar amuzant. De ce esti asa de sigur ca din acea cauza se va intampla? Sa stii ca intr-o societate capitalista , regulile sunt facute pentru toata lumea . INCLUSIV PENTRU TINE. Sau vrei sa ne demonstrezi ca tu esti unul dintre conducatorii societatilor COMUNISTE, pentru care nu existau legi si care nu respectau regulile?
Sincer e plina Romania de
JMEKERI de astia .
Si ma tot intreb pana cand vor fi nevoiti romanii sa ii mai suporte.