[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: AMON_RA
Forum Index » Profile for AMON_RA » Messages posted by AMON_RA
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by AMON_RA
Porcu wrote:Am senzatia ca in instructiunile de folosire ale acvariului scrie sa scoti din priza cam tot inainte de a baga mina in apa . La fel scrie si pe filtre, incalzitoare .......

Intradevar asa scrie . Dar in mod normal daca ar fi bine izolate nu ar trebui sa se intample nimic . Deci undeva este o problema .
Porcu
Daca n-ai gasit inca o sita, incearca printr-o strecuratoare de ceai

Mai exista inca asa ceva ?
M.Marius
Pe care o sa le pun sa se aprinda independent (neoanele pe un buton de la intrerupator si becul pe celalalt

Mai bine cumpara niste prize programabile . Costa 10 lei cea mai ieftina si te scuteste de o munca in plus .
M.Marius wrote:Pe ala de 1-2 mm il dau eu prin ceva sa-l aleg, dar pe cel de 2-4 nu am prin ce, oricum am prins ideea.

La depozitele de materiale de constructii au tot felul de plase de diferite dimensiuni.Precis gasesti una potrivita pentru tine acolo .
MSergiuM wrote:bine...voi incerca sa nu mai folosesc litera "k" in cuvinte....daca am zis "e k"="e ok"....daca am scris "dak=daca".....macar sunt cuvinte care,citite si rostite au un sens....dar inteligil?....ce reprezinta ?....what the hell is that?un cuvant nascocit la Fazan?...si mersi pentru "ajutor"...daca scriai un reply ajutator cred ca faceai mai mult bine decat "corectandu-mi-l" pe al meu...si lasati partea de gramatica deoparte!am observat ca si in alte topicuri sunt corectate gramatical reply-urile ,in loc sa se gaseasca o rezolvare a lor...am dat peste vreun forum al academiei romane si eu nu stiu?...pot fi banat sau exclus din forum, dar daca se va intampla asta, va fi din cauza spiritului comunist ramas inca in tara,sub sloganul "cine imi zice ca nu e bine, e dat afara"...

In primul rand salutare .
In al doilea rand nu inteleg care e faza cu "...si lasati partea de gramatica deoparte!" . Crezi ca daca tie nu-ti place sa scrii corect toata lumea este la fel? Ei bine afla ca nu este asa . Nu toata lumea a trecut clasa copiind .
...am dat peste vreun forum al academiei romane si eu nu stiu?...

Nu trebuie sa fii membru al Academiei Romane ca sa scrii corect, asta este clar .
?...pot fi banat sau exclus din forum, dar daca se va intampla asta, va fi din cauza spiritului comunist ramas inca in tara,sub sloganul "cine imi zice ca nu e bine, e dat afara"...

Asta este chiar amuzant. De ce esti asa de sigur ca din acea cauza se va intampla? Sa stii ca intr-o societate capitalista , regulile sunt facute pentru toata lumea . INCLUSIV PENTRU TINE. Sau vrei sa ne demonstrezi ca tu esti unul dintre conducatorii societatilor COMUNISTE, pentru care nu existau legi si care nu respectau regulile?
Sincer e plina Romania de JMEKERI de astia .
Si ma tot intreb pana cand vor fi nevoiti romanii sa ii mai suporte.
Misto faza cu CT = COSTURI CHIAR TOTALE .
Acum catava vreme am pus o intrebare la care nu am primit niciun raspuns . O sa o repet in eventualitatea in care a trecut neobservata .
Ar putea fi tinuti intr-un acvariu niste racusori impreuna cu ceva creveti si cu melci pomacea?
Sa pun racusorii in acvariul cu pesti nu cred ca merge . Am vazut racusorii la petshop , au niste clesti cam mari si numai bine cred ca nu o sa le faca pestilor .
Oare in combinatia amintita mai sus ar merge?
koala wrote:..... Si a carui chirie, adunata cu salariile angajatilor si cu restu' de dari catre stat, este o onoare sa fie platite din buzunarul patronului

Pai avand in vedere ca toate astea se platesc din profitul firmei , tocmai din buzunarul patronului sunt platite.
Cu onoarea de a le plati este alta poveste .
In sfarsit mi-am facut timp si chef sa strang melcii din acvariu .
Dupa lupte seculare care au durat vreo 30 de minute , am adunat vreo 170 ( da , da , a-ti citit bine : o suta saptezeci ) de melci care au fost donati unui petshop . Grea munca asta cu adunatul melcilor . Tare bine ar fi prins o mana de ajutor , dar sotia mea nu a vrut sa participe .
Oricum bine ca am scapat de ei . De acum inainte o sa fiu mai atent la eventuale depuneri si o sa scot la timp gogoasele cu oua din acvariu.
Baldur wrote:Va salut si va multumesc pentru raspunsuri
Nu mai mai gindesc la pietre dar acum vreau sa pun buturugi
Mam gindit ca nu ar fi bine sa pun niste coarde de vie? Se poate pune in acvariu asa caeva? am vazut undeva pe internet ca unii au pus la un acvariu cu neoni si nu ziceau ca le merge rau
A mai facut cineva de ppe aici treaba asta cu via in apa de la pesti?

Nu stiu la ce te referi cand spui "coarde de vie" , dar daca te referi la buturugi de vita de vie, sunt ok sa la pui in acvariu .
BINEINTELES TRATATE CORESPUNZATOR.
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index