| Message |
|
|
|
Pentru un nano e foarte buna soluita. Se poate upgrada in sensul in care se cumpara o piulita ce merge pe urma la butelie mare.
|
 |
|
|
|
De mancat mananca dar fiind destul de mare nu o pot inghiti multi pesti. Plus ca daca ramane iti va strica apa. Nu lua din piata tubifex sau alte prostii o sa aduci si paraziti si bacterii odata cu ei in acvariu.
|
 |
|
|
Daca are ancistrusi la ce i foloseste mixtura de inima de vita? Daca are neoni? Dar daca are carasi? Mixtura e pentru discusi. Iti recomand hrana congelata. Ai o mare varietate de unde iti poti alege, e 100 safe pentru pesti, o poti tine in congelator mai mult timp, ai toate avantajele. Uite aici http://www.reef.ro/web/reef/producatori/_md_/ocean-nutrition/_3.44
|
 |
|
|
|
Sunteti tatici, nu stiu cum, nici nu intram in intimitati, dar un lucru e clar :18:
|
 |
|
|
|
Nu o sa poti planta nimic in el, si daca poti nu o sa se vada nimic in el. E ca si cum ai tine plante intr un herbar. Mai incearca sa vorbesti cu ek, e pacat de munca si spatiu, ca se poate realiza ceva foarte frumos in 3 m lungime.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
S a dat 
|
 |
|
|
Foarte frumos baietii, iar scalarii aia sunt mortali. Am si eu 2 bucati, ca deh spatiul nu imi permite mai mult, insa sper sa fie pereche 
|
 |
|
|
|
Pe butelii se pun 2 stante. Una cand e fabricata adica 2008/05 si cand expira verificarea adica 2018/05. Asta se si vede in poza.
|
 |
|
|
Butelia reincarcabila este de 10 L, fabricata in 05/2008 cu verificarea pana in 05/2018. Are 60 cm inaltime cu tot cu robinet, este incarcata deja cu CO2.
Pret 250 Ron, usor discutabil!
Poze:
Butelia e prafuita , si mi a fost lene sa o sterg 
|
 |
|
|
|
Foarte tare! Bravos!
|
 |
|
|
|
Incearca la Reef.ro poate au ei. Merita sa incerci, sunt importatori AquaMedic.
|
 |
|
|
|
Ce tare e acvariul asta. Eu unu consideram africanii sau mai bine zis bazinele cu africani "palide", triste nu stiu de ce. Dar in ultima perioada am vazut tot mai multe acvarii superbe si nu pot sa zic decat jos palaria baietii!
|
 |
|
|
Din cate stiu eu, atunci cand gazu e oprit din reductor, acul indica presiunea din butelie. Citeste instructiunile mai bine, si ai sa vezi. Poate gresesc eu 
|
 |
|
|
Foarte tare Rotala green. De unde ai luat o? Ma abonez si eu la o eventuala vanzare cand o fi cazul
|
 |
|
|
|
Pai cam asa era. Deci sa nu mi fac griji. Multumesc!
|
 |
|
|
|
Hai sa ma bag si eu in discutie. La 25-26 de grade mediu ambient - manometru imi arata o presiune de 60. Acum cu caldurile astea unde cred ca am 30 de grade in casa, poate exagerez manometru imi arata undeva spre 75. Astazi am mai scos din Co2 pana am ajuns la 60 iar, si evident mi s a racit si butelia. Acum sa ma ingrijorez? Imi va ajunge pana pe la 100 bar? Asta daca va continua sa fie la fel de cald? Sau sa las co2 sa nu l mai scot? Butelia e una de 10 kg, pe ea scrie ca rezista la 250 de bar, robinetul are valva de siguranta si ca vechime e fabricata anul trecut.
|
 |
|
|
Noutati pe Aquajournal-Saptamanal vor fi prezente newsletterele ADA traduse  Primele 4 numere sunt prezente!
|
 |
|
|
|
Frumos! Bravo!
|
 |
|
|
|
Foarte frumos. Cat ai PO4 si No3 in bazin? Presupun ca Fe e pe la 0,5?
|
 |
|
|