Stiu... acum: avem telefoane si poate suna "cineva" inca de la ora 22 ca sa intrebe/strice chefu' 'ce faci?'
(sa nu scriu de urmarirea locatiei)
Pe vremuri: trimite' (fa) scrisoare la posta sa aflii ce fac'...
Ralizez ca urmatoarea si actuala generatie de machitori, sunt de fapt: doar lasati sa se duca la carciuma... ("ce vrea p*la mea" a disparut demult, din dictionarul masculului)
Din cauza ca: telefoane color si masculi fara bile/cohoane' adevarate.
Ce nelamuriri despre specia de pesti, Tropheus ar mai fi?
Hybrid wrote:Deci am cam 3-4 saptamani sa-mi cumpar 2-3 cataroaie de roca vulcanica, sau unul urias, si sa ma hotarasc pe lista finala de plante.
Daca ar trebui sa fac un bazin mic, nu as' baga roca vulcanica. (DragonStone este mult mai potrivita si estetica)
Inafara criteriilor estetice, are si o capacitate mai buna de colonizare a bacteriilor fata de LavaRock. (comparatia se refera la pietroaie in bazin, nu la sparturile din filtre)
De asta: ar fi bine sa bagi in timpul ciclarii o piatra poroasa ca sa ai mai mult spatiu de colonizare.
Alt aspect: poti 'prinde' mai multe plante "epifite" pe DragonStone.
Hybrid wrote:Pai, vina ta ca stai la casa, daca erai la bloc nu-ti faceai probleme din astea Plus, daca vreodata ai vreo bucurie cu apa in beci, nici macar nu umfli un parchet ceva, si nici nu te cearta nevasta
Nu stau la casa. (momentan)
Stau' in apartament. (cu tona de apa, intr-o camera)
Si: voi avea macar 4K litrii in unul din bazine. (de asta: se face subsolu' cum vrea *ula jupanului)