Multam de raspunsuri.
Nu am exprimat corect faza cu doua capace: am un capac cu doua usi/ridicatoare ca este "straif" pe mijlocul bazinului)
Asta ma obliga sa folosesc lampi de 50-70Cm in fiecare jumatate a capacului. (ca sa le si pot'/puie monta

)
On topic: nu gasesc pe stoc ce vreau.
Fiind fixat ca vreau lumina mai buna, am mers pana la HB si am loat' o bucata de Fluval aquasky led 2.0 53Cm sa vad ce cacat stie sa faca...
Si surpriza... lampa are suporti de prindere pe capac foarte facil de montat si adaptoare pentru amplasare in locul neoanelor.
Are aplicatie pe "dinti albastrii" si este customizabil orice paramentru RGB si W cu cacaturi de gen nori cu soare si apus/rasrit. (chiar interesanta si ieftina)
Tampenia este ca nu ajung doua bucati. (cred) O mai frec pe asta si maine merg sa mai iau una ca sa iluminez ambele jumatati a galetii.
Daca imi place, ma frec pe Eheim. (bag 4 dastea' si am treminat cu lumina)
dan.pavelescu wrote:Evertristule, am si eu o intrebare prosteasca. De ce asemenea lampi pentru plantele alea maidaneze?
Nu pentru plante vreau lumina, neaparat'. (vreau sa am ceva becuri mai de calitate ca sa arate mai sucar' pestii)
Echinodorus si Anubias am in galeata si merg prost tare... (adica: se duc pe *ula, nefiind mancate de pesti)