| Message |
|
|
ioi, tulai, dar ce pret are
|
 |
|
|
Tu esti, @raspopitul( batman), sper ca nu te-ai suparat.  Frumos detaliat, dar nu inteleg, 50%-60% din ce il obtii? Intre 7.30-8.30 putere50%
|
 |
|
|
Salut @raspopitule ce neoane ai si cate?
|
 |
|
|
La cati pesti vrei sa pui in bazin trebuie sa te gandesti la o filtrare buna. Cu un filtru intern nu vei face fata. Vei avea incarcare biologia destul de mare. Mai bine iei de la inceput un filtru extern. Este parerea mea. Gasesti filtre second, si pe aici si pe alte siteu-ri de vanzari
http://olx.ro/oferte/q-filtru-extern-acvariu/
|
 |
|
|
|
O fi Alga Cladophora?
|
 |
|
|
|
Salut. Avand in vedere ca ai un filtru intern, eu te sfatuiesc sa nu pui perlon. Se colmateaza foarte repede si trebuie sa umbli tot timpul la el sa-l schimbi. Lucru care este foarte incomod la tine, cred, avand in vedere natura filtrului. Eu am perlon, deasupra in ultimul sertar, dar eu am canistra externa si imi este mai usor sa schimb doar perlonul.
|
 |
|
|
|
De acord cu tine @stefan. Matrix-ul chiar daca este vrac, dar comercializat de Seachem, tot mai mare incredere am in ei decat ceea ce vinde x, y, z. Prefer Siporax, Micromec sau altele decat ceva ce nu am certitudinea calitatii.
|
 |
|
|
|
Salut. Legat de piatra ponce comercializata la noi, din ce am citit pe alte forumuri, este de proasta calitate si are o alta utilitate decat cea pentru filtrare biologica. Din ce am inteles s-ar folosi pentru chivecele de flori.
|
 |
|
|
|
Salut. Este mai mult decat suficient. Eu am 403B, plin cu 5 litri de Siporax. Il am din Februarie, merge foarte bine, nu este extrem de silentios, ca si Tetra pe care l-am avut. Dar ca sa il auzi trebuie sa te apropii bine de el. Gasesti piese de schimb la ele, nu este problema. Eu iti recomand sa le umpli cu material bio, macar unul. Ai destul debit incat sigur va trebui sa reduci din el. Asta o faci din clapeta din mijloc.
|
 |
|
|
Daca bugetul iti permite, cat mai mult
|
 |
|
|
Nicu Balica wrote:
eu personal iti sugerez sa achizitionezi piatra ponce care este acelasi produs cu cele de mai sus insa nu asa de scump (15lei/litru cred) dar nu asa frumos ambalat....
Trebuie avut grija la piatra ponce ce se vinde la vrac. Daca nu cunosti persoana sau sursa poti lua" teapa" Au mai patit unii colegii de pe unele forumuri.
La 15 lei as cumpara si eu un sac.
@ionutz88-betta cel mai avantajos la pret este Siporax, la vrac, sau inele de sticla sinterizata, am vazut pe nevertebrate http://www.nevertebrate.ro/Inele-sticla-sinterizata, seamana cu Siporax. Siporax-ul tot sticla sinterizata este.
|
 |
|
|
|
Salut. Piatra ponce = Matrix, piatra vulcanica= spartura de lava. Zeolitul este tot o piatra poroasa, se schimba la 3-6 luni, pe cand celelalte nu, doar se spala odata la 6 luni, depinde de incarcarea biologica. Pe langa cele insirate de tine mai este: Siporax, Micromec, Substrat Pro, Syntomec etc. Acum tu alegi in functie de nevoi si de buget. Eu personal am Siporax si spartura de lava + zeolit.
|
 |
|
|
@skija, tu ai ceva cu saracele furtune.
|
 |
|
|
Venim noi pe capul tau
|
 |
|
|
Salut Laurentiu. A iesit fain lampa. Felicitari @Shubi, dai o bere!  Intradevar din poza bazinul arata altfel, eu l-am vazut inainte de asta si se vede diferenta bine de tot.
|
 |
|
|
Interesant. Am sa incerc si eu, sper sa nu capoteze pestii de la curent. Daca cineva mai are pareri constructive pentru acest dispozitiv, asteptam sfaturi
|
 |
|
|
|
Salut. Se gaseste si la Petmagia, 135 lei.
|
 |
|
|
|
Salut. Pana la urma vei ajunge la unul, extern. Dar pana atunci recomand FluvalU4.
|
 |
|
|
miticalimona wrote:
qwerty wrote:@mitica, background-ul ce imita piatra de unde il ai. Poate ai specificat in topic, dar nu am observat.
decorul 3d a fost realizat de sarbii de la aquadecor asa cum am vazut si mi-a placut la multi colegi aici pe forum, tu daca esti din Timisoara vezi ca sunt cateva acvarii si acolo cu décor facut de acesti baieti din Serbia, o firma foarte profi si serioasa.
Mersi, ma interesez.
|
 |
|
|
|
@mitica, background-ul ce imita piatra de unde il ai. Poate ai specificat in topic, dar nu am observat.
|
 |
|
|