[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: kazaku
Forum Index » Profile for kazaku » Messages posted by kazaku
Imi plac plantatele, sunt superbe si greu de intretinut. Am incercat si eu si m-am lasat pagubas.
As dori si eu 2-3.
Pai sa ma anunti si pe mine daca il donezi. Din ala imi fac pietre pt tot acvariu.
Vreau si eu un ou din ala de dinozaur. Dar nu am macara sa il transport. L-as sparge si as obtine diverse forme.
Cu ce ai ridicat pietrele alea?
Alea sunt oua de dinozaur?
E superb.
Stefanp : eu eram intr-o zi mai proasta si am scris numai tampenii.
Se vede frumos foc.
Bun venit. Deschide un jurnal.
Nu pune pesti pt ca iti mor. NO3 si NO2 sunt exagerat de mari, baga EastStart si schimba 10% apa la doua zile.
Marina wrote:Va multumesc pentru raspunsuri
Am filtru, sta tot timpul aprins. Hrana le dau dimineata si seara, mai putin de o jumatate de lingurita. Apa o curat la o saptamana-doua. Plante nu am, dar voi cumpara. Voi incerca sa le bag mai multe plante, sa-l scot pe redzebra si scalarii si sa las doar guppy si cei doi sanitari (stiu ca ei fac bine acvariilor, curata resturile de mancare). Mai am o intrebare: cati guppy pot tine intr-un acvariu de 60 l?

Of of of. Cata apa schimbi(cureti), ce marca de filtru ai, ce putere are.
Frumos lucrat. Eu as vrea un capac.
Daca iti e greu si complicat, mai bine lasi pe cineva care se pricepe sa umble.
Am 5 auratus, cel din poza e cel mai mare. Cand or incepe sa creasca o vad cati masculi sunt.
Ai luat acvariu cu tot cu apa? Ce ai facut din momentul in care ai luat acvariu si pana acum? Schimburi de apa, curatarea filtrului, hrana..etc
Te putem ajuta doar daca stim toate detaliile. Nu cred ca a fost batut de scalari.
Bun venit.
Mii de multumiri. Deci am descoperit cati masculi de elongatus am.
Poti sa ii faci o poza si invers? Ma refer cu burta in jos, accesul ar trebui sa se faca pe partea cealalta. Starterul e bagat langa droser din cate se pare.
Cand sunt mici scalari se inteleg bine. Nu stiu cat de agresivi devin cand sunt maturi.

Forum Index » Profile for kazaku » Messages posted by kazaku
Go to: