[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: skija
Forum Index » Profile for skija » Messages posted by skija
Salut , aveti careva experienta cu monte carlo cum ca nu ar creste in zonele unde este flow prea mult ?

Adica frunzele sunt mici si nu creste deloc in zona unde bate out-ul de la filtru (adica daca out-ul este in stanga fata si monte carlo nu creste bine in zona dreapta fata )

Merci
Nu vreau sa vorbesc prostii sau alte cele , oricum vad ca raspunsul este vag....si reactorul nu functioneaza cum trebuie

Incearca sa-l montezi invers pe furtun , adica rotit cu 180 de grade , sau ai incercat deja ?
Salut , planta incercuita cu rosu din cate stiu eu este ptr terariu , nu ii stiu nici eu numele

Nu cred ca rezista mult in acvariu

Ai rozolvat cu aparatul ? Adica sa filmezi ?
kirucd wrote:Altu' care nu foloseste apa

Nu mai e la moda apa , poate proiectul tau cu canistra de inox nu este o idee prea buna , poate o sa trebuiasca sa trecem toti la filtre de AER
Din cate am citit (nu am testat , nu am vazut la mine in acvariu) distanta mare intre frunze se datoreaza CO2-ului , adica este prea putin , asa se vede la tine in pozele de mai sus la staurogyne
Vezi ca la canon-ul tau este cardul de vina , nu dimensiunea , adica cati giga are ci viteza de scriere , cauta pe google eroarea care iti da si o sa te convingi ,

sau incearca sa filmezi la rezolutie mai mica

https://www.youtube.com/watch?v=1WFK22NDypE
"Simti" diferenta la filtrare intre ecco pro si Proffesional ?
Ok , fa ce vrei , bafta
Spune-mi te rog cand ai curatat tevile cum am scris eu mai sus ultima data ?
Se cede clar din poza ca sunt colmatate furtunurile , curata furtunurile si tevile de in si out din acvariu si mai curata si cupla rapida in care intra furtunurile
Multumim ptr info, de unde as putea stii daca este sau nu sulfat de aluminiu in apa ?

Eu sunt din Oradea
Ia-ti experience 150 si redu debitul din clapeta de out , o sa fii super multumit de cat de curata va fi apa in acvariul tau
De la profito sau/si ferro se tulbura , stai linistit ca nu are nimic , isi revine in 2-3 ore
Ce model este filtrul ?
Gabi C wrote:Eu as scoate si piatra mica din dreapta. E un pic prea anemica sa contrabalanseze grupul dim stinga.

Daca ai furtunuri de 12/16 e normal ce ti se intampla , eu spalam furtunurile de 12/16 odata la 3 saptamani altfel imi scadea debitul foarte mult
Pozitia lily pipe-ului depinde de flow , asta numai tu poti sa descoperi care este pozitia mai buna jucandu-te cu pozitionarea lui
Poi cred ca tot aia e
Bine de stiut , daca ai lasat pastila de la atomizor in apa cel putin 24 de ore si scoate tot bule mari , chiar nu stiu ce poate avea

Forum Index » Profile for skija » Messages posted by skija
Go to: