| Message |
|
|
|
Salut , aveti careva experienta cu monte carlo cum ca nu ar creste in zonele unde este flow prea mult ?
Adica frunzele sunt mici si nu creste deloc in zona unde bate out-ul de la filtru (adica daca out-ul este in stanga fata si monte carlo nu creste bine in zona dreapta fata )
Merci
|
 |
|
|
|
Nu vreau sa vorbesc prostii sau alte cele , oricum vad ca raspunsul este vag....si reactorul nu functioneaza cum trebuie
Incearca sa-l montezi invers pe furtun , adica rotit cu 180 de grade , sau ai incercat deja ?
|
 |
|
|
|
Salut , planta incercuita cu rosu din cate stiu eu este ptr terariu , nu ii stiu nici eu numele
Nu cred ca rezista mult in acvariu
|
 |
|
|
|
Ai rozolvat cu aparatul ? Adica sa filmezi ?
|
 |
|
|
Nu mai e la moda apa , poate proiectul tau cu canistra de inox nu este o idee prea buna , poate o sa trebuiasca sa trecem toti la filtre de AER
|
 |
|
|
|
Din cate am citit (nu am testat , nu am vazut la mine in acvariu) distanta mare intre frunze se datoreaza CO2-ului , adica este prea putin , asa se vede la tine in pozele de mai sus la staurogyne
|
 |
|
|
Vezi ca la canon-ul tau este cardul de vina , nu dimensiunea , adica cati giga are ci viteza de scriere , cauta pe google eroarea care iti da si o sa te convingi  ,
sau incearca sa filmezi la rezolutie mai mica
https://www.youtube.com/watch?v=1WFK22NDypE
|
 |
|
|
|
"Simti" diferenta la filtrare intre ecco pro si Proffesional ?
|
 |
|
|
|
Ok , fa ce vrei , bafta
|
 |
|
|
|
Spune-mi te rog cand ai curatat tevile cum am scris eu mai sus ultima data ?
|
 |
|
|
|
Se cede clar din poza ca sunt colmatate furtunurile , curata furtunurile si tevile de in si out din acvariu si mai curata si cupla rapida in care intra furtunurile
|
 |
|
|
|
Multumim ptr info, de unde as putea stii daca este sau nu sulfat de aluminiu in apa ?
Eu sunt din Oradea
|
 |
|
|
|
Ia-ti experience 150 si redu debitul din clapeta de out , o sa fii super multumit de cat de curata va fi apa in acvariul tau
|
 |
|
|
|
De la profito sau/si ferro se tulbura , stai linistit ca nu are nimic , isi revine in 2-3 ore
|
 |
|
|
|
Ce model este filtrul ?
|
 |
|
|
Gabi C wrote:Eu as scoate si piatra mica din dreapta. E un pic prea anemica sa contrabalanseze grupul dim stinga.
|
 |
|
|
|
Daca ai furtunuri de 12/16 e normal ce ti se intampla , eu spalam furtunurile de 12/16 odata la 3 saptamani altfel imi scadea debitul foarte mult
|
 |
|
|
|
Pozitia lily pipe-ului depinde de flow , asta numai tu poti sa descoperi care este pozitia mai buna jucandu-te cu pozitionarea lui
|
 |
|
|
|
Poi cred ca tot aia e
|
 |
|
|
|
Bine de stiut , daca ai lasat pastila de la atomizor in apa cel putin 24 de ore si scoate tot bule mari , chiar nu stiu ce poate avea
|
 |
|
|