[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: donpisote
Forum Index » Profile for donpisote » Messages posted by donpisote
Schimb doua pompe de valuri dupa cum urmeaza

Pompa de valuri SEIO M620

Pompa de valuri JVP-200A

Ma intereseaza la schimb urmatoarele

Pompa valuri Hydor coralia nano 900

Hammer coral

Leduri 10w 10000k si royal blue

Acolo unde este cazul platesc diferenta. Contact pm.

Pompa s a dat . Se poate inchide . Multumesc.
Pretul devine 150 lei fix.
Piatra vie s a dat . Se poate inchide . Multumesc.
Ti am trimis pm.
Salut.Vrreau o schimbare . Prima varianta este background ul si a doua ceva gen coloana pe maijloc. Ultima ar fi o chestie mai veche tip bonsai.
Salut Dragos. O parte si ma refer la bucatile mai mici sunt de la Tavi Mocanu iar cele mai mari sunt de la C....S pet shop. Nu am pus numele ca sa nu sara cineva pe mine pe aici dar iti dai seama despre ce e vorba.

Vand piatra vie aprox 10-13 kg nu am cantarit o .

Am vreo 2-3 kg din bucati mai mici si doua bucati mari de 4- 6 kg bucata . Prin pietre sunt vreo 3 feluri de stelute de mare Pretul este de 50 lei kg .

Contact pm . Anuntul este valabil pt . Bucuresti.
Vand pompa de valuri Tunze 6015 adica aceasta http://www.tunze.com/details.html?&L=1&C=RO&user_tunzeprod_pi1%5Bprodid%5D=6015.000 si Silence Clamp Nanostream pentru aceasta pompa adica aceasta http://www.tunze.com/details.html?&L=1&C=RO&user_tunzeprod_pi1%5Bprodid%5D=6025.650

Cele doua produse se dau numai impreuna la pretul de 160 lei. Pompa a fost folosita foarte putin si este in cutie cu toate cele deoarece este puternica si imi deranjaza live sand ul.

Anuntul este valabil pt Bucuresti . Contact pm sau mess donpisote
Foarte frumos bazinul pana acum . Cum te impaci cu rontaiala pompei de valuri ?
Dragos asta da veste proasta. Eu ma si vedeam cu un mandarin in acvariu.
In ce priveste Tunze 9004 pe care il am eu pot sa spun ca ti ar ocumpa ceva spatiu asa ca nu ai ce regreta.

In ce priveste mandarinul am inteles ca exista mancare speciala pt el ceva de genul MANDARIN PACK. Nu am cautat pe net inca dar cineva hraneste cu asta si pestele baga la greu fara probleme.
Lampa s a dat . Multumesc. Se poate inchide.
Vand lampa hqi 70w . Pret 200 lei. Pentru provincie trimit daca se depun banii pe card . Ofer si un bec in aceiasi bani.

Contact pm sau mess donpisote
Vand lampa hqi 70w . Pret 200 lei. Pentru provincie trimit daca se depun banii pe card . Ofer si un bec in aceiasi bani.

Contact pm sau mess donpisote
S a dat asa ca se poate inchide. Multumesc.
In link ul de mai sus este un numar de telefon in partea de sus a paginii. Eu la acela am sunat si a raspuns o doamna .
Am vorbit cu ei si nu vand persoanelor fizice deci care aveti firma sau prieteni cu firma liber la cumparaturi.

Vand si la bucata. Sunt curios care sunt preturile.
Cred ca asta e adresa http://www.hannainst.ro/
Am vazut un astfer de acvariu si este superb dupa parerea mea . Cel vazut de mine era dulcicol plin de moss. Poti sa faci o in el o constructie tip bonsai din piatra cu cativa corali si cativa pesti. Ar putea iesi o opera de arta.

Forum Index » Profile for donpisote » Messages posted by donpisote
Go to: