| Message |
|
|
|
Nu este bun acela,este dala albastru ca de ciment si mare,se face mortar
|
 |
|
|
Salut,nu am mai intrat pe forum deoarece ma mut la casa si e timpul sa imi fac acvarii adevarate :-) ,problema este urmatoarea:Vreau sa imi fac pe un perete un raft mare cu acvarii mari si multe,pot pune ca substrat nisip de mare?  ,am tot cumparat pietris dar e foarte scump si imi trebuie mult,am fost si pe la materiale de constructii poate au muncitorii dar au pietris dinacela mare si albastru,oricum nu e bun pentru acvarii,daca iau nisip de la mare si il spal si fierb bine dauneaza pestilor?.
|
 |
|
|
Am rezolvat problema! 
|
 |
|
|
Salut,am 6 carasi ....s-au facut cam marisori si nu am spatiu pentru ei asa ca ii dau cuiva care sa le ofere o viata mai buna,au crescut in 100 L,hrana cu care sunt obijnuti:fulgi vitaminizati,granule de la troco,au cam 3 ani,cer in schimb plante sau 200 mi  ,ma puteti contacta la id-ul:tarantula_umana 
|
 |
|
|
Unele probleme nu vin pe loc ...ci in timp 
|
 |
|
|
Razboi in toata regula  ,dar e o placere sa-i privesti :-)
|
 |
|
|
Sarmanii pestisori ce artificial arata 
|
 |
|
|
Da mai multe detalii despre acvariul in care il ti 
|
 |
|
|
Salut, la Stiinte ale Naturii eram eu,dar m-am transferat la Protectia mediului deoarece nu mi-a placut,iti urez multa bafta 
|
 |
|
|
Nu te lua dupa culoare,aceasta indica starea de spirit a pestelui nicidecum deosebirea sexelor 
|
 |
|
|
Salut,
EU am o pereche de gourami,iar unul dintre ei are 2,3 pete albe maricele si sta mai retras intr-un colt al acvariului.Dar nu cred ca ar fi o boala,caci am descoperit ca am 2 masculi iar celalalt il bate,musca din el, fugareste peste tot,cred ca petele sunt solzii lipsa sau rani din conflict! 
|
 |
|
|
Salut,am 10 puisori de Cychlasoma Nigrofascinatum albino,unii au crescut au 2,3,4,5,6cm,o priveliste sa-i privesti cum isi stabilesc ierarhia,cei mai mari fac gropi si deja isi pazesc locurile preferate.Vreau sa stiu la cat timp sunt apti pentru imperechere?
Multumesc anticipat! 
|
 |
|
|
Asa o sa fac  ,scuzati-ma
|
 |
|
|
Pai au personalitati diferite unii se bat altii traiesc in armonie 
|
 |
|
|
Xipho iubesc  ,nu razboiul 
|
 |
|
|
|
WOW super dak mai aduce sg imi iau! :-)
|
 |
|
|
La mine vara sau primavara aici gasesc daphnia vie prin canal si la ghiol,sa le dau?stiu ca risc sa imbolnavesc pesti... 
|
 |
|
|
Nu hranesc pestii cu daphnia uscata stiu ca sunt saraci in subst nutritive,le dau troco si fulgi,ou o data pe saptamana,cat mai variat,tuby uscat 
|
 |
|
|
Multam pt raspuns,la mine aici in cta,navodari nu gasesti asa ceva am eu mai multi pesti decat la pet,am vazut odata o pereche verzui asa erau super si spuneau ca sunt pesti balon 
|
 |
|
|
Apropo cam cat costa un tetraodon?sunt fascinat 
|
 |
|
|