[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: The animal
Forum Index » Profile for The animal » Messages posted by The animal
Nu este bun acela,este dala albastru ca de ciment si mare,se face mortar
Salut,nu am mai intrat pe forum deoarece ma mut la casa si e timpul sa imi fac acvarii adevarate :-) ,problema este urmatoarea:Vreau sa imi fac pe un perete un raft mare cu acvarii mari si multe,pot pune ca substrat nisip de mare? ,am tot cumparat pietris dar e foarte scump si imi trebuie mult,am fost si pe la materiale de constructii poate au muncitorii dar au pietris dinacela mare si albastru,oricum nu e bun pentru acvarii,daca iau nisip de la mare si il spal si fierb bine dauneaza pestilor?.
Am rezolvat problema!
Salut,am 6 carasi ....s-au facut cam marisori si nu am spatiu pentru ei asa ca ii dau cuiva care sa le ofere o viata mai buna,au crescut in 100 L,hrana cu care sunt obijnuti:fulgi vitaminizati,granule de la troco,au cam 3 ani,cer in schimb plante sau 200 mi ,ma puteti contacta la id-ul:tarantula_umana
Unele probleme nu vin pe loc ...ci in timp
Razboi in toata regula ,dar e o placere sa-i privesti :-)
Sarmanii pestisori ce artificial arata smilie
Da mai multe detalii despre acvariul in care il ti
Salut, la Stiinte ale Naturii eram eu,dar m-am transferat la Protectia mediului deoarece nu mi-a placut,iti urez multa bafta
Nu te lua dupa culoare,aceasta indica starea de spirit a pestelui nicidecum deosebirea sexelor
Salut,
EU am o pereche de gourami,iar unul dintre ei are 2,3 pete albe maricele si sta mai retras intr-un colt al acvariului.Dar nu cred ca ar fi o boala,caci am descoperit ca am 2 masculi iar celalalt il bate,musca din el, fugareste peste tot,cred ca petele sunt solzii lipsa sau rani din conflict!
Salut,am 10 puisori de Cychlasoma Nigrofascinatum albino,unii au crescut au 2,3,4,5,6cm,o priveliste sa-i privesti cum isi stabilesc ierarhia,cei mai mari fac gropi si deja isi pazesc locurile preferate.Vreau sa stiu la cat timp sunt apti pentru imperechere?
Multumesc anticipat!
Asa o sa fac ,scuzati-ma
Pai au personalitati diferite unii se bat altii traiesc in armonie
Xipho iubesc ,nu razboiul
WOW super dak mai aduce sg imi iau! :-)
La mine vara sau primavara aici gasesc daphnia vie prin canal si la ghiol,sa le dau?stiu ca risc sa imbolnavesc pesti...
Nu hranesc pestii cu daphnia uscata stiu ca sunt saraci in subst nutritive,le dau troco si fulgi,ou o data pe saptamana,cat mai variat,tuby uscat
Multam pt raspuns,la mine aici in cta,navodari nu gasesti asa ceva am eu mai multi pesti decat la pet,am vazut odata o pereche verzui asa erau super si spuneau ca sunt pesti balon
Apropo cam cat costa un tetraodon?sunt fascinat

Forum Index » Profile for The animal » Messages posted by The animal
Go to: