[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: The animal
Forum Index » Profile for The animal » Messages posted by The animal
Si eu sunt alergic la pureci de balta uscati,aceleasi simptome ,dar asta nu ma impiedica cu ceva
cyborg eu am 6 femele si 1 mascul ca si MollyBalon l-am pastrat pe cel mai iubaret! ,ca altfel era razboi
Multam pt raspuns StarXi!!! ,acum o sa ma documentez despre planta :-)
Salut! StarXi cum se numeste planta aceea care o ai cu puii de guppy?am si eu si nu stiu cum se numeste
De ce am jicnit pe cineva ? ,imi cer scuze!
Aha multumesc mult! ,o sa caut si asa
Daca vrei sa-i reproduci trebuie sa-i separi bineinteles! ,dar trebuie sa ai si tu cateva cunostinte deoarece nu cred ca vei reusi tu sa-i reproduci,oricum incearca intr-un alt acvariu trebuie un mascul la doua femele daca nu ma insel asa ca succes,incearca
Asa fac si la mine viviparii musca melcii(nu de cochilie) si saracii intra inapoi in cochilie,unii mor altii traiesc,am numai chochilii gloale prin acvarii ,cimitir de melci
Ba nu ca am luat toate denumirile posibile am pus si albino si nigrofascinatus si nigrofascinatum si cichlasoma toate denumirile
Mersi mult de sfaturi! ,cred ca o sa pastrez doar unu sau doi carasei,sa numai fie aglomeratie,desi mi-e greu sa-i dau
Mersi dar am rezolvat problema! ,am fost la canal si am recoltat niste plante,acum le place mai mult astea si nu se mai ating de planta mea
Pai acvariul cu carasei are cam 70l cam asa si este aglomeratie mare dar carasii sunt fericiti mananca ca intotdeauna voinici,dar nu am cui sa-i dau pe aici nimeni nu cumpara pesti
Salut! am niste carasei(6)si vreau sa stiu ceva .Daca ii ti intr-un acvariu mic numai cresc? .Am un carasel de 3ani cam asa si nu prea s-a facut mare,afecteaza mariimea acvariului si ca este populat??? ii hranesc de 3ori pe zi,o zi nu le dau deloc!!!! Mersi pt sfaturi!
Salut! :-) Am intr-un acvariu de 50L(cam asa)guppy,xipho,moli,platy,si o planta mare nu stiu ce specie si o mananca pe margini vreau sa stiu viviparii mananca plante???? Multumesc mult!
Salut fratilor,sunt nou pe acest forum dar nu si in acvaristica .Am avut o pereche de ciclide albe (nigrofascinatum)si mi-au depus dar nu aveam experienta si icrele s-au albit.Acum am luat de la pet shop 10 pui.Vreau sa ma apuc pe ciclide albe deoarece ma fascineaza.Va rog daca stiti ceva despre ei orice documentati-ma si pe mine
Am cautat pe net de nu am gasit toate ciclidele numai astea care caut nu Cichlasoma Nigrofascinatum ,stiu despre ei ceva dar vrea sa mai aud pareri si sfaturi,conditi de mediu,comportament :-) Daca stiti ceva uitati-va si la mine
Sunt disperat deoarece imi plac foarte mult si cred ca renunt la speciile mele care le am si cresc numai ciclide albe Va multumesc mult

Forum Index » Profile for The animal » Messages posted by The animal
Go to: