[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Aqua-kid
Forum Index » Profile for Aqua-kid » Messages posted by Aqua-kid
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by Aqua-kid
Ca sa nu deschid alt topic, pentru un acvariu cu dimensiunile. 150L x 40l x 70h(minim 65) ce sticla sa folosesc ca sa dorm linistit? 12mm e ok?
Care este pretul unui m2 de sticla de 12mm ?
Amnesia wrote:Subscriu si eu la ce-a zis dl. Carja. E foarte dificil sa scapi de ei. Mai ales daca ai acvariu plantat.. lemne etc.. Eu adun in fiecare saptamana cate un pumnishor plin. Nu ma mai vad scapat de ei. Daca nu i-as culege manual... s-ar inmulti peste masura. Si eu tot cu o planta i-am adus. Nu mai stiu ce sa fac... ma dispera. Cu castravete nu-i pot momi... ca pana simt aia gustul... au grija ancistrusii inaintea lor
Mai stie cineva si alta metoda de-a scapa de ei? Inafara de vreuna "chimica"?
scoti ancistrusii si pui castravetele
Filtrul UV previne aparitia tuturor algelor din acvariu sau este eficienta doar impotriva apei verzi si a microbilor?
Am uitat.
Linkul de la galerie este Acesta

Ps. Rog un moderator sa uneasca cele 2 posturi.
Salut!

@sfarsitorul : Filtrul de la JBL are o latime de 23 cm si locul pentru filtru va fi de maxim 21 cm.
@Supersteaua : Acvariul va fi plantat mai mult ca sigur cu vreo 2 specii de echinodorus si un covor pe substrat.
@porcu : Am citit acele posturi si la terralit m-am gandit si eu deci asta va fi .

Ce specii de plante cresc peste 50cm inaltime ?
Am pus in galerie poze cu locul din perete si poze cu un model 3d cam cum visez eu ca va arata la final . La modelul 3d ii lipsesc ramele care nu le-am pus pentru a se vedea restul.

Multumesc de sfaturi si pareri.
Respect
Pana la pesti si aquascaping mai e mult oricum m-am gandit sa copiez pe cat posibil acvariul asta

Am uitat sa intreb . Ce parere aveti de brandurile enumerate mai sus ?
Salut ! Revin cu noutati.

Curand ma voi muta la noua casa asa ca am inceput sa pregatesc terenul pentru “acvariul din perete” care la final ar trebui sa semene cu asta

Dimensiuni :

Lungime – 140 cm ( locul are 165 dar am lasat spatiu pentru cabluri si altele)
Latime – 40 cm (exact cat spatial dintre pereti)
Inaltime – 60-70 cm ?? aici sunt tot indecis locul din perete are 90 de cm din care se scade rama de lemn care va inconjura acvariul ~15cm stratul de polistiren expandat ~5 grosimea sticlei si se mai poate ridica nivelul …
Volum – 360 litri si cam 330 litri de apa
Grosime – 12mm si fund dublu.
Greutate totala – 500 kg

Hardware
Aici voi fi nevoit sa aleg aparatura de dimensiuni mici pentru a o putea masca in dulapiorul de sub acvariu care are ~20 cm latime
Tot hardwareul se va afla la ~50cm de baza acvariului.

Filtrul – datorita spatiului m-am gandit la 2 x Hailea external filter H12 sau la un Hailea external filter HF 300A

Incalzitor - JBL Pro temp 300W

Iluminare – 320w - tuburi T5
2x JBL Solar Ultra Natur 80 W (9000 K)
2x JBL Solar Ultra Tropic 80 W (4000 K)

Capacul – Aici voi opta pentru unul manufacturat .

CO2 -Sistem CO2 fara butelie

Substrat – Aici nu ma pricep va rog indrumati-ma . Instalatie de incalzire a substratului se gaseste in Romania ? Dupa cate am citit pe forum merita investitia in asa ceva.

+ mai tarziu probabil JBL Aqua Cristal UV-C 9 W

Astept pareri si revin cu poze si cu multe intrebari

Cu respect , Paul.
La multi ani !

Cate pagini are revista ?
Sunt lipite cu rasina exposidica.
Si un litru de rasina si 500 mil de intaritor costa 30 de lei.
Nu ma pricep la alge , dar Cladophora nu e o alga nedaunatoare?
Am vazuto intr-un acvariu premiat la AGA in 2004.

http://showcase.aquatic-gardeners.org/2004.cgi?&op=showcase&category=0&vol=1&id=102
In momentul de fata acvariul tau este steril ?
Ai ciclat acvariul ?
xerxe wrote:Am doua filtre Resun 1200 in acvariu si la incepu scoteam furtunul pentru aer ca sa sufle bulele de aer dar era foarte zgomotos. Am fost la un petshop si acolo nu mai erau scoate furtunele pentru aer ci doar indreptata in sus iesirea si facea valuri micute. E bine daca fac si eu la fel deoarece nu prea pot dormi seara din cauza zgomotului. E la fel de buna aerarea?

Da
LooSeR wrote:pai zicea sa dau xifo ! si eu am 7 xifo ..
daca scot xifo raman cu 2 scalari 2 puntius ..2 roz 1 ancistrus si un sanitar o sa fie prea gol !

ma gandeam la 4 scalari ? ( daca scot xifo ) ?

2 x 15 cm x 4 = 120 L numai pentru scalari
1 x 10 cm x 3 = 30 L pentru ancistrus

deja sunt prea multi.

+ 2 roz + 2 puntius....
LooSeR wrote:ma refeream... compatibilitate cu scalari !
Ca pe marime le stiu !

Cred ca sp vroia sa spuna ca sa numai pui nimic pentru ca deja ai destui
LooSeR wrote:e posibil sa aiba .. are pete albe pe el ?
Pune o lingura de sare neiodata .. in apa ca nu strica de loc si cei care stiu ...sa iti zica

Florin spunea ca are plante , sare nu ar distruge plantele ?
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index