| Message |
|
|
|
Salut si bine ai venit. In poza ta se pare ca ai o bucata de fier pe jumatatea aia de butoi sau ce este, daca este asa nu are ce cauta un acvariu.
|
 |
|
|
|
Salut si bine ai venit. Vei gasi destule informatii, doar sa iti doresti sa studiezi.
|
 |
|
|
|
Nu am pus, trebuie garnitura aia pusa, 100% ca aia e problema.
|
 |
|
|
|
Da o gaura mai mica decat furtunul astfel incat sa intre fortat, il tai si tu in colt ca sa-l apuci cu ceva. Sa nu uiti de garnitura aia de la dop. Nu vei avea scapari, am folosit si eu cateva in modul acesta.
|
 |
|
|
|
Salut si bine ai venit.
|
 |
|
|
La multi ani pentru cei 44 de trandafiri  .
|
 |
|
|
|
Balastrul se foloseste pentru a aprinde acel(E) neoan, nu iti mai trebuie starter. Acele capete se numesc socluri nu dulii, le gasesti pe net sau in magazine de profil
|
 |
|
|
|
Difera mult, droser trebuie, pune mana si mai si citeste, altfel nu vei intelege nimic.
|
 |
|
|
|
la ce iti trebuie pompa de aer?
Gasesti la tetra
|
 |
|
|
Bine ai venit si spor la citit  .
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Nu-mi dau sema, cred ca este un muschi care creste la suprafata, iar cand se mareste se scufunda, poate fi si legat ca sa stea submers, dar mai bine las pe altii care au ochiul format.
|
 |
|
|
|
Iti recomand sa te duci la sectiunea plante, citeste pe acolo primele posturi, vei intelege ce si cum, tine cont de sfaturile de acolo. Acel muschi se cheama moss, sunt mai multe feluri, si ricia se leaga de pietre, nu stiu ce ai vazut tu.
|
 |
|
|
|
Nu am zis ca ai avea probleme cu ei, doar ca acelea ar fi cerintelor lor pentru o viata linistita
|
 |
|
|
|
1Mie mi se pare cam maricel debitul acela de 1600l/h, il poti regla? Daca il folosesti doar ca filtru biologic, ar mai trebui un filtru pentru filtrarea mecanica(Intern).
2 ca sa se dezvolte si sa traiasca, trebuie sa fie oxigenate. Aici vezi tu daca ai un curent asa puternic acolo ca sa faca oxigenarea.
|
 |
|
|
|
Da, il legi cu niste nailon subtire, sa se prinda de buturuga, apoi poti scoate nailonul
|
 |
|
|
|
Pai cred ca acei khuli nu prea merg, le-ar trebui un ph mai mic, sub 6,7 parca si o apa ceva mai calda, intre 25-28 grade. In rest, oricum o dai, tot ai prea multi pesti,compatibili sau incompatibili tot vei avea probleme pana nu mai dai din ei. Zebrele acelea intr-un acvariu de 22l si neoni pe deasupra......cam mult pentru ei. Pana faci noul acvariu, incearca sa mai dai din ei.
|
 |
|
|
|
In general sau din ce ai tu in acvariu?
|
 |
|
|
|
Este buna roca vulcanica, dar este substrat inert.
|
 |
|
|