[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Dolly
Forum Index » Profile for Dolly » Messages posted by Dolly
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by Dolly
Aseara puiul era in viata :-) .

Lasa-l acolo si poate ramii fara el. smilie
Daca va mai luati de bettutul meu, chiar ma supar!!!

Daca ar fi toti ca tine, lumea ar fi mai frumoasa! :-)
Nu stresezi pe nimeni, stai linistit! :-)

Cit desprea minuta - eu care nu ma pricep la pirania - sincer nu te-as sfatui totusi. Ca o faci pe pilea ta, nu de alta.
E mititel si el si abia la inceput.... Va capata experienta pe parcurs. Este mult prea pasionat. Mai da-i ragaz o vreme si se va documenta mai mult despre discusii, sunt sigura.

Oricum, tine cont de virsta lui si de faptul ca s-a vazut ca isi doreste discusii cu adevarat.
Betta nu se tine impreuna cu guppy - le cipupeste innotatoarele, confundindu-le - probabil - cu hrana vie.

Poti sa fi convins ca nu a nascut doar un puisor, dar ceilalti au fost probabil un deliciu pentru restul pestilor.

Pe viitor, separa femela gestanta intr-un alt acvariu si pune-le plante de suprafata. Pe ea nu o lasi impreuna cu puii, ca nu se sfieste sa-i manince.

Hai , e primul tau puiut...vezi daca il poti salva cumva. :-) Bafta!

PS Sa stii ca guppy fac parte din fam Viviparilor si ca urmare, te rog sa postezi unde trebuie. Acum ti-am mutat eu postul.
Pot sa inchid postul sau mai ai nevoie de ceva informatii? Nu de alta, dar astea lasate in coada de peste pe imi stau pe creieri.
LooSeR wrote: vai dar mic ai scris PS.ul am dat copy paste in alta parte )

Pai asta era si scopul, nu te-ai prins? )

Daca mai ai nelamuriri, nu mai deschide altul. Da--mi un PM si se rezolva.
LooSeR wrote:Ciudat ! eu stiu ca sunt pasincii ..am un prieten care are 2 fosilis si ii tine cu xifo neoni si alte ciudatenii si nu se intampla nimic !

Muscatura lor poate fi otravitoare....grija mare!!!!
Lista neagra a plantelor de acvariu. Mai bine nu te risca.
LooSeR wrote:Am o intrebare ca nu prea am gasit !
Cum se inteleg cu scalari si eventual cu discus ?

Nu se inteleg. Scalarii pot fi uneori purtatori de boli, iar discusii se tin in cird.
Am si eu un mascul de betta - o superbitate (rosu inchis). Si nebunaticul a inceput sa-si faca cuib, fiind doar du 2 corry in bazin. Oare imi bate vreun apropos?

Doar ca il bate degeaba...
atomix wrote:SI O ULTIMA INTREBARE PESTE CEL MIC ESTE MUSCAT FOARTE RAU DAR NU ARE SIMTOME CA ARE FI BOLNAV(ESTE FARA COADA DIN SPATE SI MUSCAT DE SPATE ARE UN PIC PIELE CIUPITA) VA SUPRAVIETUI?

Daca este vioi si maninca, va supravietui. Pune ceva albastru de metil in apa, pentru ca acesta dezinfecteaza ranile. Si schimburi de apa mai dese. Ti-as fi spus sa-l tamponezi cu rivanol, dar e totusi pirania si mi-a frica de degetelele tale.

Succes!

PS Te rog nu mai scrie cu majuscule - e ca si cum ai tipa.
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index